VIDEO: Sestřih finále US Open

15. 9. 2009, 11:30
Aktuality 96
Rozhodující zápas mužské soutěže na US Open přinesl pětisetovou bitvu, trvající více než čtyři hodiny. Podívejte se na její krátký sestřih, v němž mimo jiné uslyšíte Rogera Federera mluvit hodně nevybíravě s rozhodčím.
Rozčílený Roger Federer


Neobvykle ostrý výraz volil Federer poté, co se Juan Martin del Potro po sporném míči dlouho rozmýšlel a po několika vteřinách si vyžádal 'jestřábí oko'. "Neříkejte mi, abych byl zticha. Když se chci ozvat, ozvu se. Je mi u pr****, co říkal. Já říkám, že čekal moc dlouho," rozčiloval se Švýcar, přestože game získal:

pva, YouTube

Komentáře

96
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
hele Barney, já ti odpovím po Rogerovsky. I don't give a shit what you think and who you are. If you don't respect some important sportsmen and people go to the doctor's for some pills and stpo writing the fucking comments. Čusky
Reagovat
smazaný uživatel
1 hloupá Rogera rozhodila, ale je to taky jen člověk jako my, jen se víc na kurtu kontroluje, být tam jiný a lepší rozhodčí (Pascal maria aj.) k tomuto by nedošlo, ale ani trochu se nedivím tomu, že se vytočil, když někdo praští raketou, nadává sobě nebo rozhodčímu většina lidí to přejde, jak to ale udělá Roger, od něhož to málokdo pro jeho vystupování čeká, hned se z toho strhne mela. Ulevil si a správně to nemehlo na umpiru vyfakoval, no to je vše, ale vnitřně mne taky mrzí, že si pošramotil pověst, ale víc, že prohrál ačkoli na POtra jako vždy měl, ale na 2.stranu měl dost štěstíčka v Paříži i s Roddickem v koncovce Wimbledonu a nemůžem čejkat, že je bude mít navždy, není B"h, jen tenisový, ale Great!
Reagovat
smazaný uživatel
ty jseš vážně nepoučitelnej a svojí fanatickou zaslepeností se tady akorát ztrapňuješ!
Reagovat
smazaný uživatel
ježisi to jsou diskuzie o takovy pičovině...Del potro proste udelal chybu a rozhodčí nemnel povolit chalange. Federerovi se vubec nedivim ze rekl neco rozhodcimu, kdyz on mu rekl at mlčí. NEni to o tom co rekl Federer, ale o tom ´jak se nesportovne zachoval Del Potro, a jak se zachoval rozhodčí, kterou situaci vůbec nezvládnul.
Reagovat
smazaný uživatel
...ci mam plakat alebo sa smiat ked vidim co sa tu dokaze riesit...omg!!!
Reagovat
smazaný uživatel
....odkladat si prispevky a pozriet sa na nich o par mesiacov ( o rokoch nehovorim).....to len na seba zasmejete....vsetci (mozno aj vratane mna :)))ale fakt ...wooohaaa, silne kafe ludkovia :)
Reagovat
majjkaa
Ja Del Potrovi ako cloveku tu radost ozaj prajem, no neverim ze sa on sam skutocne citi ako suverenny vitaz. Nadal ho doslova pustil (co za inych okolnosti by nikdy neurobil) a Federer detto, takze naozaj realne ja by som Del Potra za nejakeho ohromneho vitaza vcerajska nepovazovala. Teraz aby ste to nepochopili zle neobhajujem tu Federera! iba chcem povedat ze Roger to pokaslal a vdaka tomu Del Potro vyhral. Ale urcite nie preto zeby bol kvalitne lepsi, taku uroven aku ma federer tak skoro nedosiahne a mozno ani nikdy pretoze Del P. je zatial iba silovym hracom. Ak budeme naozaj teoreticki a objektivni Federer si vcera naozaj nezasluzil prehru pretoze je s Del potrom NEPOROVNATELNY HRAC!!! ale zialbohu prehral si to len a len on sam........
Reagovat
smazaný uživatel
:D já se musím smát, tohle je vážně jen pro silné nátury :D Takovou hovadinu, cos tady teď vypotila jsem tady snad ještě nečetl :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
"Ak budeme naozaj teoreticki a objektivni Federer si vcera naozaj nezasluzil prehru pretoze je s Del potrom NEPOROVNATELNY HRAC!"

Čili elegánovi to tam měli dát bez boje jen protože je proti Del Potrovi NEPOROVNATELNY HRAC!!! :DDDD
Reagovat
majjkaa
niekto nevie citat :)))
Reagovat
smazaný uživatel
A nebo se vyjadrovat, protoze: si vcera naozaj nezasluzil prehru pretoze je s Del potrom NEPOROVNATELNY HRAC! = Federer si zaslouzil vyhrat US Open, protoze je lepsi hrac a jak vypadal zapas je irelevantni

V tom pripade si muze skutecne Nadal zoufat, ze se letos zranil, vzdyt si zaslouzil vyhrat vsechny grand slamy, krom Wimbledonu, kde je stale horsi.
Reagovat
smazaný uživatel
ale no....to snad nie:)nebolo to koser to pravda, ale mal pravdu a stal si za tym, niekedy je treba ukazat ze clovek si niektore veci nenecha (aj ked ook forma nebolo najlepsia,ale v takej chilvi by som chcel vidiet reagovat tuto diskujucich:) ....pozeral som to na nemcoch a akonahle sa ozval komentatori povedali ze am uplnu pravdu...stop give a shit v tychto debatach....je shit to co sa tu clovek docita o pretvarkach,namyslenosti a bla bla bla....najlepsie ze dennodenne na nas vykukuju pretvarky a haj.zlici inych rozmerov ale to ludi netrapi....akonahle je niekto uspesny tak ako fedex tak je to bud doneba alebo dopekla......folks...stop give a shit!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, tenisti ví o čem mluví že?;-D
Reagovat
smazaný uživatel
bohuzial tenistom nie som:)priznavam ze mam sympatie naklonene k fedexovi, ale to neznamena ze som slepy.kazdopadne vravim forma ako to podal mu trochu usla,komu sa to nestalo nech zdvihne ruku(akurat mal stastie ze sa na neho nepozeralo milion ludi v TV a zopar tych co nevedia uznat jeho kvality len cakalo presne na podobne zavahanie:)....vravim formu nekvitujem, kazdopadne to ze sa ozval a nenechal sa odbit, aj ked uz mal game za sebou. proste ludia co maju guraz a vedia sa ozvat ked je pravda na ich strane mi absolutne nevadia...(polemiky o tom ci mal pravdu alebo nie, prosim pred pridanim prispevku pouzit "delete", pravdu ma aj on aj vsetci ostatni ktori sa na taketo neskore challenge stazuju :)keby tam stal rafa namiesto neho poviem ze mal pravdu rafa, no problem....riesenie takychto veci u sportovych ikon ako je federer(ano ano nielen fedex je sport ikona aj rafa nebojte "druha strana", a to myslim s uplnou vaznostou a tak ho aj uznavam, oboch ako kings) mi pride uplne smiesne a proste....damn it get a job people ....:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu jenom souhlasit.Z postele se to doma krásně a lehce říká co je to ten Federer za nemorální člověk, nás by to přece vůbec nerozhodilo.Ale realita je jiná,Federer hraje tenis jak chce on a ne jak chcem my. Ať si dělá každý kdo chce co chce, on nikomu neříká aby v něm viděl elegána.Když kolem vás lidi nedělaji to co se vám libí,tak se snad ozvěte a nenecháte si sr_t na hlavu jenom proto že si druzí myslí že jste dokonalý.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer udělal chybu. Dobrá pověst se buduje těžko a je hrozně snadné ji zničit. Stačí drobné zakopnutí a hnedka "ukazuje svou pravou tvář". Myslím, že by nikdo neměl žít v představě (kor někteří opravdu zapálení fandové), že je Federer vzor ctnosti. Je dost pravděpodobné, že v soukromém životě se chová podobně a podobá se běžnému, chybujícímu člověku více, než by si někteří přáli. Problém nastává v člověku, který jej pozoruje: jeho fanatický obdivovatel se bude domnívat, že je to světec od časného probuzení do večerní siesty. Odpůrce za každým kladným chováním uvidí přetvářku. Podle mě je v soukromí normálnější a určo si občas i od plic "zapitchovuje", jako my všichni. Ale na kurtu se snaží chovat vzorně.. To je spíš metafyzická otázka - jedná se o přetvářku anebo o snahu vystupovat tam, kde se to patří, slušně? Vezměte se to z našeho každodenního života, to se přece týká i nás, obyč. smrtelníků: Doma se chováte nějak, ale jdete-li někam na veřejnost nebo někam, kde chcete zanechat dobrý dojem, určitě se budete více hlídat. A co to je, přetvářka nebo snaha se kontrolovat?? Odpověd je pro "extremisty" jednoduchá: zarytý odpůrce řekne: falešnost, fanatický přívrženec: to ukazuje své pravé já, takový je vždy a všude...
Možná to tak není, ale myslím, že Federer je coby člověk poměrně normální, ani o moc hrubší, ani o moc slušnější než běžný jedinec. Ale na kurtech a na veřejnosti se snaží chovat slušně, páč se (správně) domnívá, že se to sluší a patří. Podle mě je to kontrola a ne přetvářka.. a ano, svým způsobem se ve vypjaté situaci ukáže pravé já - ztratí kontrolu.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě je to u mě přetvářka.Marat safin chovla se jak ..... ale já toho tenistu sledoval kdykolvi to šlo a po Nadalovi druhej nejoblíbenější tenista.Co příde příště?Jak se přestane kontrolovat až vypadne třeba v semifinále?
Reagovat
smazaný uživatel
Vy asi moc tenis nehrajete že?Já bych nejradší rozbil všechny rakety co mám když se mi nedaří ale nemůžu protože zas tak movitý nejsem. Del Potro se dlouho rozhodoval, většinou se challenge bere opravdu hned po záhlášení rozhodčích a ne až když jsou hráči skoro na lavičce. Ale to samozřejmě neopravňuje Federera k tomu aby tak nadával. Ale je to přece jen finále a emoce a napětí graduje. Kdyby se mi nedařilo a diváci řvali out při výměnách, vyliskal bych celý stadion.U Federera který je známý tím že je klidný se na to čeká a pak se do něj všichni pustí, ale zase se mi nezdá že by Federer byl úplný svatoušek, na youtube je několik videií jak nadává a rozbijí raketu, takže bych to zase tak nehrotil. Myslím ale že si to Del Potro včera zasloužil a přeju mu to.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hraju,nikdy mě nenapdalo rozbít raketu (ta za to přece nemůže).To co řikáš je všechno pravda.Challange se opravdu nebere na lavičce,pokud by to nebyl konečnej míče ale třeba za stavu 15:0 tak jsem si jistej že by to tak dlouho netrvalo.Bylo to od Delpotra hnusný,ale on za to svim způsobem nemůže,neměl mu to rozhodčí povolit.Mě jde o to že to byl game kterej nakonec stejně roger vyhrál a oko ukázalo že byl špatnej.A on pronese to co pronese.Podle mého názoru to přehnal a dál bych se o tom nebavil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jde o to, že nikdo z nás nemůže s jistotou tvrdit, jestli jde o kontrolu či přetvářku (navíc, když se jedná z pragmatického hlediska o stejnou věc.. z morálního je to jinak). To můžou s čistým svědomím říct asi jen jeho rodiče, Mirka a pár dalších nejbližších - a i ti to hodnotí z pozice člověka, který má k hodnocenému kladný vztah (k Fedexovi), tudíž jistě řeknou: kontrola, ne přetvářka. Je to věc, která nemá objektivní řešení, protože, jak jsem psal výše, neexistuje praktický rozdíl mezi "kontrolováním se" a "přetvářkou". K jakés takés pravdě se skutečně mohou dobrat jen ti, kdo ho znají dlouho a z mnoha stránek - ti totiž vědí, jestli má daný člověk i jinak kladné charakterové rysy. Pak se mohou s trochou štěstí správně domnívat, že se skutečně jedná o kontrolu a ne o přetvářku jedince ve všech možných ohledech falešného.
Já, stejně jako nikdo z nás, ho nezná lépe, než z obrazovek nebo z rozhovorů, popř.: z druhé ruky (vyprávění lidí, kteří jej znají lépe.. a i tento zdroj je pofidérní, páč má člověk tendenci si ony příběhy upravovat dle svého subjektivního postoje k hodnocenému:)).. A protože mi i přes ten přešlap pořád přijde sympatický a, co je u sportovce hlavní, pořád mám rád jeho hru, budu mu fandit i nadále a chtě nechtě budu považovat včerejší "give a shit" za ztrátu kontroly, která se z mého hlediska (coby fandy) dá tolerovat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jasně to přeci nei věc kvůli které by se mu mělo přestat fandit,napsal si to dobře!!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Secaa: ale hnusný to od J.M. nebylo - teda pokud si pod slovem hnusný představím něco zákeřného nebo prostě špatného. Protože on si tímto způsobem vybírá challenge téměř vždy a vážně pochybuju, že to dělá proto, aby někoho nas*al... správně jsi doplnil, že to je chyba rozhodčího, popř.: pravidel, která nejsou konkrétnější. Určitě by byl dobrý nějaký specifický časový limit.. i když podobě jako u času na podání by to byl případ od případu (umpire od umpiru). Každopádně by se pak Federer nemohl hádat nebo obráceně, J.M. by se nemusel cítit ukřivděně.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nemůže nesouhlasit.nesmíš slovičkařit slovo hnusný tam úplně nepasuje to je fakt.Vše cos napsal je pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Secaa: ok.. mě jen šlo o to, že všichni, at uz fandové nebo antifandové, můžeme být v klidu, poněvadž naše šance, že trefíme ten pravdivý termín (přetvářka vs. sebeovládání), jsou naprosto stejné, jako šance těch na druhé straně barikády.. budeme-li počítat s tím, že nikdo z žádného ze dvou táborů není člověk, který Federera dlouho a dobře zná:) Howg.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s váma,líp bych to nenapsala:)
Jsem taky Rogerova fanynka a za ty jeho slova mu přece nepřestanu fandit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono totiž i rozčilovat se a vztekat se čověk může svým způsobem roztomile nebo ne. Rozflákat raketu a věnovat ji dámě v hledišti je milé, rozflákat raketu a pérovat ještě chudáky sběrače už tak fajn není. Sprostě nadávat může být zpetření sportovního klání a úleva pro hráče, ovšem naznačit zbytečně nadřazenost je spíš opravdu jenom zbytečné .... prostě názor
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak tímto bych debetau o Rogerovi a finále,alespoň pro mě ukončil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten tvůj komentar opravdu stojí za to...ani jsem to nedocetl jaky rikas nesmysli.
Reagovat
kombajn
ty si co zac zapni prosimte mozek i kdybyho poslal do pi*i tak co jako jaka elegance je mi z vas zle vy elegantni frajeri bych chtel videt vas hral z vas nekdo vubec naky sport :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nic ve zlým, ale je super slyšet poznámku na zapnutí mozku od někoho, kdo si dal nick "kombajn"... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za upozornění,pokusím se zapnout.Šlo by to říct ale i slušně ne?to jestli tu někdo sportuje sem nepatří je tu řeč o Rogerovy a jeho úletu.

PS:mě z tvého textu také není nějak moc dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
lol Nemyslíte vážne že tady někdo může soudit Federera. Za celých 6 let co kraluje tennisu je absolutní gentleman, na kurtu se chová velice slušně a dustojně hodno světové jedničky. A když jedno řekne něco neslušného v afektu taka je hned špatný? Ja ho na druhou stranu chálu byl to duležitý míč, a Del potro se celý zápas choval dost neslušně. Viz. když dal Federer Eso a on řekl že nebyl připravený,,,a přitom už tak 3s točil raketou.
Reagovat
smazaný uživatel
ááá další Rogírek fanatik, no samozřejmě, Del Porta měli vyvést v poutech jak hrozně neslušně se choval... To vážně nemáte trochu soudnosti, fanatici vyšinutí? Copak si ani trochu si nevidíte do huby???? Fandit bezmezně elegánovi je vážně diagnóza, tohle už snad není možný....

Fanatické stupidity:

1. "Za celých 6 let co kraluje tennisu je absolutní gentleman, na kurtu se chová velice slušně a dustojně hodno světové jedničky"

Ano, takže rozbíjení raket, nepodání ruky rozhodčímu je přímo tenisová genialita a vrchol gentlemanství, viď?

2. "a Del potro se celý zápas choval dost neslušně. Viz. když dal Federer Eso a on řekl že nebyl připravený,,,a přitom už tak 3s točil raketou."

Del Potro sice připravený byl, ale rozhodil ho nečekaný pohyb jednoho ze sběračů míčků, na kterýho se v tu chvíli podíval očima!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bys zrovna neměl říkat o tom kdo by si měl vidět do huby.Už dlouho se navážíš do fanoušků Rogera ,nechápu jak to někoho může pořád bavit hrát stejnou kartu.
Reagovat
smazaný uživatel
nechápeš proč to dělám? Je to velice jednoduché - protože nemůžu nechat bez povšimnutí ty vaše fanatické výmysly, lži a polopravdy viz. příspěvek od w_w_ch_d 14:59 + urážení největších elegánových soupeřů! Já to jenom opětuji .))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano,ale nechápu proč odpovídáš na každý takový kometář co podporuje Rogera nebo schazuje jeho rivali.v jednom máš pravdu ,že někteří fanatici si vymýšlej aby Roge podrželi za každou cenu,já sám sem taky Rogerův fanoušek a přesto nemám rád když nekdo uráží Rafu to s tenisem nema nic společnyho př. RogerxRafa sou to velky rivalove ale kkdyž nejsou na kurtu sou kamarádi za to jejich fans by se vraždili na potkání.Tak je nech ať si říkaj co chtěj nemusíš se hadát s každým Federerovým fanouškem na tom to portálu
Reagovat
smazaný uživatel
Toto se prostě nedá tolerovatm chápu rozčilení, vzal si to DelPo pozdě, ale takhle se chodá světová jednička? Jak píše Secaa, kdyby to udělal kdokoliv jiný, všichni nadávají, ale teď ho omlouvají, že je jen člověk, lidi, kde vaše soudnost?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já to nemyslim zle mě to překvapilo a hned je zle.Jednou je tam rozhodčí a ten se musí brát vážně.Roger měl pravdu ale když to ten rozhodčí toleruje a nejen v tom zápase tak je ta reakce nepřiměřená.Nechápu co na tom kdo nechápe.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to taky nemyslím zle, jako měl pravdu, ale měl to podat jinač prostě
Reagovat
smazaný uživatel
Já to taky nemyslím zle, jako měl pravdu, ale měl to podat jinač prostě
Reagovat
smazaný uživatel
roger to rekl dobre, challenge se ma davat hned a ne si to rozmyslet jakou dobu...
Reagovat
smazaný uživatel
Je až neuvěřitelný čím se dokážete bavit viz Barney, Secaa atd. :-DD To je fakt úsměvné... Jak dětičky:-D No tak se tam rozčílil, pohádal se s rozhodčím, řekl tam něco neslušného a co jako??????? Přiznejte si, tak hrozné to nebylo... Jakmile něco udělá Roger, třeba sekne s raketou, nebo řekne něco neslušného už jsou tu stránky přeplněné na toto téma. Jinak Secaa zajímalo by mě co si o sobě myslíš ty????? Pane Bože aspoň že mezi námi je i pár normálních lidí.... :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim tě, co udělal tak strašnýho, je to jeden z nejslušnějších a navíc ještě rozumí tenisu...

Mimochodem dnes byl i Barney!!! v 80 % docela slušný a hlavně trefný. My nejsme stádo ;)posuzujeme jednotlivě ty výroky .. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Heh to je neuvěřitelné.Překvapilo mě chování Rogera!!!Nechápu co se ti na tom zdá dětinské.Navíc tu nikoho neurážim.Jestli se ti nelíbí muj názor tak nereaguj a napiš si svuj "rozumenj".
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky nenapsala, že tu někoho urážíš. Jen ta tvoje věta je zarážející: " Co si o sobě vůbec myslí?!!! Co by si jako měl myslet o sobě, co?? Rozčílil se právem !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já ti řeknu co mi připadá že si o sobě myslí."já jsem světová jednička,rekordman v GS a budu si dělat co chci" tak na mě působí tyto řádky:"Neříkejte mi, abych byl zticha. Když se chci ozvat, ozvu se. Je mi u pr****, co říkal. Já říkám, že čekal moc dlouho," .Když už jsme u toho tak Serena se taky rozčilovala právem :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Federer udělal chybu. Dobrá pověst se buduje těžko a je hrozně snadné ji zničit. Stačí drobné zakopnutí a hnedka "ukazuje svou pravou tvář". Myslím, že by nikdo neměl žít v představě (kor někteří opravdu zapálení fandové), že je Federer vzor ctnosti. Je dost pravděpodobné, že v soukromém životě se chová podobně a podobá se běžnému, chybujícímu člověku více, než by si někteří přáli. Problém nastává v člověku, který jej pozoruje: jeho fanatický obdivovatel se bude domnívat, že je to světec od časného probuzení do večerní siesty. Odpůrce za každým kladným chováním uvidí přetvářku. Podle mě je v soukromí normálnější a určo si občas i od plic "zapitchovuje", jako my všichni. Ale na kurtu se snaží chovat vzorně.. To je spíš metafyzická otázka - jedná se o přetvářku anebo o snahu vystupovat tam, kde se to patří, slušně? Vezměte se to z našeho každodenního života, to se přece týká i nás, obyč. smrtelníků: Doma se chováte nějak, ale jdete-li někam na veřejnost nebo někam, kde chcete zanechat dobrý dojem, určitě se budete více hlídat. A co to je, přetvářka nebo snaha se kontrolovat?? Odpověd je pro "extremisty" jednoduchá: zarytý odpůrce řekne: falešnost, fanatický přívrženec: to ukazuje své pravé já, takový je vždy a všude...
Možná to tak není, ale myslím, že Federer je coby člověk poměrně normální, ani o moc hrubší, ani o moc slušnější než běžný jedinec. Ale na kurtech a na veřejnosti se snaží chovat slušně, páč se (správně) domnívá, že se to sluší a patří. Podle mě je to kontrola a ne přetvářka.. a ano, svým způsobem se ve vypjaté situaci ukáže pravé já - ztratí kontrolu.
Reagovat
smazaný uživatel
co vsichni mate s nakym eleganstvim? kazdy hrac jednou za cas vytece (a tohle jeste k tomu nic nebylo). rozhodci a hlavne ti lajnovi byli snad nejhorsi co jsem kdy videl. viz serena. at rekla co rekla, chybu neudelala. a tech chyb co carovi udelali...meli by vymenit duchodce za mladsi lidi...
Reagovat
smazaný uživatel
třeba za tebe, ne? Že bys to tam elegánovi dal zdarma
Reagovat
smazaný uživatel
jo, i metrovy aut bych nenahlasil, protoze je tak ELEGANTNI...omg
Reagovat
smazaný uživatel
se zase ukázala, tvrdím to celou dobu, že je to arogantní, namistrovanej a falešnej frajer! PAN ELEGAAAN A GENTLEMAN :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ted jsi nam to nandal. ale uz se bez radsi mamky zeptat jestli ti uz vyzvedla tu obcanku
Reagovat
smazaný uživatel
Když se Federer tváří jako hráč pokeru, tak je chladný, bez emocí, nudný, když v něm bouchnou saze ve vypjatém zápase - tak hned přifrčí moralisté a karatelé všeho druhu se zdviženým prstíkem - tak takhle se nám tady chovat nebudeš. A mimochodem on Federer někdy řekl, že je příklad pro všechny? Nojo, to se dělá tak. Nejdřív si někdo sám stvoří Rogera elegána a slušňáka a pak sám tento obraz boří. Sám si stvořím, sám si bořím. Svatá prostoto.
Reagovat
smazaný uživatel
To je reakce na to co píšu dole?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si myslíš, že som to teraz vymyslela ja? :)) Ja od neho čiste teoreticky chcem emócie ale nie také aké má on, že sa háda, alebo plače. Pozri na ostatných.
Reagovat
smazaný uživatel
Když on ale nikdy nebyl moc elegantní ani v chování, výrazu tváře i v oblečení, i když Nike dělala co mohla, aby o tom diváka přesvědčila. Netvrdim, že je falešný, jak pětikoruna (Barney), ale řekněme, že má velmi velmi velmi švýcarskou povahu.

Spíš působí tak dětsky, když se daří tak se usmívá jak sluníčko, když ne ... tak to stojí bohužel za to. Dítě na hřišti.
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem to obecně, ne reakci na někoho konkrétně, spíš na víc lidí, nejen na této diskusi. A myslím, že dost jasně. Jestli tomu někdo nerozumí, co nadělám. Já zas třeba nerozumím větě: Ja od neho čiste tereticky chcem emócie, ale nie také, aké má on .. To je nějaká sranda, ne? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Brody je to sranda, ale keby si si tú vetu poriadne prečítal tak pochopíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
olfess: Ty mě bavíš - elegantní ve výrazu tváře :)) Švýcarskou povahu bych se neodvážil posuzovat, páč znám Federera pouze ze zápasů a z médií, a to, jak jistě uznáš, neznamená nic. Dost dobře nechápu lidi, kteří ztrácejí čas tím, že si vytvářejí představy o lidech mediálně známých. Kdyby to aspoň nevytrubovali do světa. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak napsal to dobře a je jasné že svého oblíbence jen tak nedáš.V tomhle případě je ale vše jasné,to prostě Roger přehnal.Ovšem pořád lepší než se chovat jako Serena a v tom semnou asi budete souhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Brody, už tu boli aj veštice, zaklínači a podobné bytosti, tak prečo nie toto? Ber to tak, že má niekto šiesty zmysel alebo, že niekto len pozorne sleduje. Čo ty na to? Proste niektoí ľudia vedia koľko sú dve a dve.
Reagovat
smazaný uživatel
úplne s tebou súhlasím..
Reagovat
smazaný uživatel
Brody: Olfess tuze rád "profiluje" lidi..:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nicy: Ježíšmarjá :))) Už toho nechme :))
Reagovat
smazaný uživatel
:D OK :)
Reagovat
smazaný uživatel
a nepofata s tím má děsnej problém :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jako elegantního na kurtu si dovoluji označit tenistu STEFANA EDBERGA, větší eleganci snad ve všem (kolem tenisu) jsem od té doby neviděl, pokud tam byl i někdo před tím, těžko posoudím, byl sem malej nebo na houbách.

V eleganci na něj Federer nikdy neměl a co se týče toho profilování, opravdu jsou lidé, kteří jsou vnímavější a lépe lidi čtou, většinou to jsou maličkosti, řeč těla, mimik, člověk o sobě opravdu prozradá hodně i přes tv obrazovku, mě třeba ta trochu sprostota Fedexe moc nepřekvapila, Mirka si s ním nejspíš po kariéře užije( asi už užila) trošinku své. Je výbušný.
Reagovat
smazaný uživatel
Olfess: :-)) kdepak problém, jen pošťouchnutí z druhé strany barikády ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už je to tu. Keď chce byť veľký elegán a príkladom pre všetkých, tak nech to dodržuje a nech zrázu nerobí takéto cukrbliky.
Reagovat
smazaný uživatel
ale vieeš, predsa len mal pravdu :P už bol dávno na lavičke a Juan sa rozhodol pre challenge.. a tie emócie tam proste sú.. ani Djokovič nieje bezychybný :P :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena Wiliams mela taky pravdu..
Reagovat
smazaný uživatel
Neber to ve zlém to že u mě klesl jsem blbě formuloval.Jak píše Dole Serena měla taky pravdu.Jen jsem si prostě nemyslel že je takovej namyšlenec,alespoň to z toho co říká tak vyznívá.
Reagovat
smazaný uživatel
Mina: Djoka teraz nechaj tak. Ja nehovorím že je bezchybný, ja by som mu taktiež za bárčo vynadala :) Myslím si, že Del Potro sa ho pýtal, či to bol veľký out alebo tak. To sa predsa môže, veď sa bežne ľudia chodia (a trvá im to ešte k tomu dlhšiu dobu) dívať na druhú stranu, či tam neostal odtlačok.
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslím si, že je namyslený, každý z nás má predsa tiež niečo z namyslenosti.. skús si predstaviť ako by si sa ty zachoval na jeho mieste..ja sa tiež občas hádam z rozhodcami, niekedy to proste treba zo seba dostať von. Áno je pravda že to "vulgárne" slovo použiť nemusel ale Brody má naozaj pravdu ludia si Rogera stvorili ako slušnáka, a teraz ked spraví drobný prešľap tak každý vie len nadávať..
Reagovat
smazaný uživatel
Ľudia ho majú za slušňáka predsa z nejakého dôvodu. On ho zo seba evidentne urobil.... alebo nie?
Reagovat
smazaný uživatel
no a? to ale neznamená, že taký musí byť stále..
Reagovat
smazaný uživatel
Všeobecne platí, že v tých najvypätejších situáciách sa ukáže pravá tvár človeka. Nehovorím, že je nejaký zlý alebo tak, ale musíš uznať, že si za to môže sám.
Reagovat
smazaný uživatel
myslíž že za tu prehru si može sam či za to ako sa správal?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že za jeho prehru môže Del Potro :))) Vieš, mne na Federerovi bolo od začiatku niečo divné. Nemýľte si to so zaujatosťou alebo tak. Ja predsa uznávam to, čo dokázal. Len si myslím, že zo seba urobíl elegána on sám. Neviem, či mu to ostatní uverili natoľko, že ho majú za vzor alebo tak, ale určite nie je taký dokonalý, má chyby a každý ich vidí inak. A keďže ja ho moc nemusím, tak si občas rýpnem napr. teraz sa ukázal alebo tak. Ale veď to je pravda, nie? Tak to ber len tak zo žartu :))
Reagovat
smazaný uživatel
neviem, mne sa ta debata s rozhodcom páčila :D alebo aj keď rozbil raketu v Miami, bol to proste iný Roger.. taký akého ho nepoznáme, ľudia proste len niesu zvyknutí vidieť ho v takýchto situáciach, ale aj on je len človek.. minule som tak rozmýšľala, aké to musí byť ťažké mať doma 2 deti, chodiť na treningy, an rozne akcie, po zápase vas cakaaju stovky novinarov, same fotoaparaty.. ešte sa mu vobec cudujem ze dokaze vyhravať, aj ked som teraz trošku odbočila od témy :D
Reagovat
smazaný uživatel
výborně, napsalas to úplně přesně - ve vypjatých momentech seukáže pravá tvář člověka! Na to elegánovo věčný přetvařování není nikdo zvědavej .)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si to myslet nemusíš,já si to taky nemyslel!V té větě nejde tak ani to to sprosté slovo jako o tohle:"Neříkejte mi, abych byl zticha. Když se chci ozvat, ozvu se."Tak kde to jsme?Je to rozhodčí a ten se musí poslouchat.Navíc mě to zaráží,že se chová teď když se mu povedlo vyhrát to FO má rekord v GS a navíc řeší naprostej nesmysl.V tomto případě o nic nešlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mina, odbočenie je vítané, mne sa tiež nechce s vecami čakať až na správny čas. Možno máš pravdu, oceňujem hlavne to, že si si to nechala vysvetliť :) Barney už sa teším na to, ako to dopadne s jeho koncom kariéry, možnože sa dočkáme aj niečoho viac. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-o no to snad ne?!!Tak to u mě Roger klesl,zápas jsem viděl jen částečně a ať tam šlo o cokoliv tak takhle by mluvit neměl.Co si o sobě vůbec myslí?!!Kde je ta elegance?!
Reagovat
smazaný uživatel
aj on je len clovek ty jebko
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto,já z něja taky žádnej stroj nedělám!!!
Reagovat
smazaný uživatel
dovedeš si představit, že by se takhle zachoval Nadal? To by jej zdejší Rogírek fanatici roztrhali jako vlci, ale jakmile jde o elegána, tak je taky jen člověk ty jebko :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
To si představit doveda a jsem rát že se tak nezachoval pač bych se musel strašně styďet.Rozhodně bych mu nepřestal fandit ale neomlouval bych ho.To se vám to slovo "jebka" tak líbí že bez něj nejste schopni diskutovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc mu tu nějak nenadávám,jen jsem tohle chování od něho prostě nečekal.Rozhodně má pravdu že si ho vzal pozdě,ale to se prostě u hráčů toleruje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou i tací, kteří si myslí, že Federer prostě čas od času "ujede" (vždyť vzpomeňme si na jeho bouřlivé začátky), a někdo se chová "neslušně" prostě pokaždé, kdy vyleze na kurt (jenom o tom sám neví). Aby bylo jasno, já k těm lidem nepatřím, vím, že je to svým způsobem nemoc.
Reagovat
smazaný uživatel
slovo JEBKO jsem ti tam napsal schválně, aby upozornil na fakt, že když si někdo dovolí napsat něco proti panu Federerovi, tak hned je mu nadáváno do "jebky" od fanatických elegánovců
Reagovat
smazaný uživatel
skôr si myslím že je to naopak..
Reagovat
smazaný uživatel
to bolo dobré :D už dávno som nevidela naštvaného Rogera, bol takýý sexi :D
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim, mal pravdu.
Reagovat
D.A.N
Bavíte se o nesmyslech nikoho to skoro nezajímá ale vy pořád dokola melete to samé, čili jak se chová co nosí úplné pi čoviny nechápu absolutně co to má společného s tenisem a jeho hrou samé dětinské nesmysly.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist