VIDEO: Tsonga a kankán

23. 1. 2012, 12:37
Video dne 10
Kdykoliv uslyší melodii kankánu, vzpomene si Jo-Wilfried Tsonga na letošní Australian Open. Na ten ale asi nebude vzpomínat jako na povedený turnaj. Vypadl už ve 4. kole s Nišikorim a nepředvedl se ani jako zdatný tanečník kankánu, jehož lekce dostával od profesionální tanečnice. Tanec Logobitombo mu šel rozhodně lépe.
Jo-Wilfried Tsonga

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

10
Přidat komentář
horska.kraslice
JWT je jeden z nejsympatičtějších hráčů na okruhu. Líbí se mi jeho v pravdě gentlemanské chování v situaci, když prohraje zápas. Vždycky dá vítěznému soupeři najevo svoje uznání.
Reagovat
baggik
Tsonga už je jak Monfils, blbinky na to je užije a je to fajn, ale vypadnout s týpkama jako Kukuškin a Nišikori, to je nekoncentrovanost. Přitom oni dva měli v dvojbloku vydeptat Murrayho, takhle mu to ulehčili.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě souhlasím, Jo je nejen skvělý hráč,ale taky bavič a gentleman. Spolu s Gaelem jsou to mí nejoblíbenější hráči na okruhu.
Reagovat
misoSK
Tak prehra Monfilsa bola dost nepochopitelna, ale Tsonga na Nishikoriho hrat nevie, takze tam by som to nepripisoval az tak nekoncentrovanosti
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu říkám na někoho neumět, prohrát s ním v druhém zápase.
Reagovat
VlS
Rozhodně bych JWT nepovažoval za baviče ve smyslu klaun, kašpar - to je Gael, Nole, Radek Štěpánek, ti se v tom vyžívají. JWT je podle mě hodnej člověk a skvělej tenista a dá spontánně na jevo radost, když se mu daří. Sice je ten jeho vítěznej tanec trochu medvědí, ale co. Mám ho rád. Kei je nebezpečnej a JWT asi nebude jedinej, kdo si na něm vylomí sem tam zoubek.
Reagovat
misoSK
prehral s nim aj v Kooyongu, hoci to bola len exhibicia, je z toho zjavne, ze mu Nishikoriho hra nesedi
Reagovat
smazaný uživatel
Videl si toho Nišikoriho proti němu ? Mně to nepřišlo jako nekoncetrovanost, ten japonec s nim cvicil jak s malym klukem.
Reagovat
smazaný uživatel
:) hezky řečeno
Reagovat
smazaný uživatel
VIS :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist