Viňa del Mar si chce 'koupit' Nadala za 1,2 milionu dolarů

14. 12. 2012, 11:26
Aktuality 113
O Rafaela Nadala je po půlroční pauze velký zájem. Španělský tenista sice po zranění kolena plánuje snížit počet turnajů, do jeho předem připraveného programu by však na začátku února mohl přibýt antukový turnaj v chilském Viňa del Mar. Pořadatelé mají světové čtyřce nabídnout startovné 1,2 milionu dolarů, informují chilská média.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal kvůli zranění kolena od Wimbledonu nehrál a vrátit se má až koncem prosince na exhibici v Abú Dhabí. A aby snížil zatížení svých problémových kolen, chce šestadvacetiletý Španěl omezit počet turnajů, na kterých bude startovat. Především na tvrdých površích.

Údajný zájem pořadatelů antukového turnaje v chilském Viňa del Mar by však Nadala mohl zviklat k překopání jeho plánů. Podle chilského listu La Tercera jsou majitelé turnaje ATP 250 ve Viňa del Mar připraveni nabídnout sedminásobnému vítězi French Open 1,2 milionu dolarů jako startovné na jejich podniku.

Viňa del Mar je prvním turnajem čtyřdílné série soutěží Golden Swing v Jižní Americe a startuje už 4. února. To by pro Nadala mohl být problém, neboť  27. ledna končí Australian Open a 1. až 3. února chce španělský tenista hrát Davis Cup v Kanadě. Nadal se už navíc zavázal, že od 25. února bude startovat na antuce v mexickém Acapulku, kde turné Golden Swing finišuje.

Jen pro porovnání: klání ve Viňa del Mar je dotováno částkou 398.250 dolarů a vítěz získá šek na 71.900 dolarů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

113
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ja som sám seba za odborníka nikdy nemenoval. Lichotí mi, ak ma tak máš zaškatuľkovaného.

Ak si myslíš, že precestované turnaje robia automaticky odborníka z teba, tak to je dosť ploché uvažovanie. Vzhľadom k tomu, čo tu predvádzaš a aké tenisové názory prezentuješ je nad slnko jasné, že ti nie sú zrejmé ani elementárne tenisové zákonitosti. Alebo si myslíš, že považovať Nadala za alibitstu ak si nemyslí, že je favoritom na AO môže niekto iný ako naprostý tenisový diletant?..

Ja napíšem, aby si spadol z obláčika, ty odpíšeš že mám spadnúť z hrušky. Ja napíšem, že ma osobne neprekvapujú tvoje kontakty z psychiatrického prostredia, ty odpíšeš že ťa osobne prekvapuje, že som nevyhľadal pomoc..Tak kto je tu teliatko? :)
Reagovat
Roger_Federer
no přeca ty, celu dobu Forhend..mesice si stebou hraju jako kočka z myšičkou..a furt reaguješ a reaguješ jak trotlik co nena co jineho v hlave. ...ty odbornik :):)
Reagovat
smazaný uživatel
:))..Skoro mi zabehlo pri chlipkaní rannej kávy :)..Žiť v takom hlbokom omyle musí byť veľmi bolestivé aj pre takého niktoša ako si ty. Reagujem veľmi rád a vždy budem..Spôsob akým sa dokážeš sám znemožniť ma baví, je pre mňa plodnou zábavkou. Daj ešte ten o tom nicku, ako sám seba nazývaš RF, ale vlastne to je v pohode, lebo v tom čase ešte RF nikto nebol :) No proste zabrzdený Diskofil, či čo si..
Reagovat
Roger_Federer
hm, hm,... zamyslim se nad hlubokym vyznamem tvych slov..snad v najdu myšlenku zkrytu..a překračujic tvoji rani kavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Neverím, že to dokážeš :)
Reagovat
Roger_Federer
Byl jsem 2 dny pryč a koukam, že Forhend to tady opet rozjel svuj um..
forehende
Ale takove sračky jsem ješte nečetl ani od tebe slovensky kamarad..
Přestan šnupat, nebo te to zabyje

Krome asi 40 stalich diskujicich rozdelanych na 3 tabory to tady nikoho v Čr ani ve svete absolutne nezajima a nevi, že existuje TP.

Nenavist jako forma uznani tenisovych kvalit??Monika Selešova by ti o tom povypravela.
Reagovat
Sonja
Nepřijde ti trapný, co tady teď ty a rfever předvádíte? Smysl Forehandova komentáře je jasný, všichni ho v tom vidíte, jen prostě musíte šťourat v těch slovech, co použil... Jakmile se objeví něco podobného, seběhnete se na to jak slepice na flus, ojedinělá příležitost musí být využita, že:-)
Reagovat
smazaný uživatel
V ničom sa "nešťourám". Forhend niečo napísal a ja som na to reagoval, nič viac nič menej. Sama musíš napísať, že to čo napísal je tak trošku scestné, myslím, že aj on si to trochu uvedomuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujeme za kľúčovú informáciu Dominik..No ubezpečujem ťa, že tvoju absenciu nikto nepostrehol. Takže radšej sa venuj svojmu overenému rybárčeniu a odpusť si tieto preafektované výstupy.
Reagovat
smazaný uživatel
Sonja, R_F je príkladom, že ten zmysel všetci nevidíme. Je trošku natvrdlý, vidí stromy, no prehliada lesy..A preto to slovíčkarenie..:)
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, že tobe unika smysl tak 85% mich komentařu..
Ono ja to vnimam tak, že ty, Forehend a mnozi dalši jste k svym "modlam", zainteresovani až přiliš citove a osobne, chybi Vam jaky koliv nadled a sory to už z fandenim tenistovi nema co delat.... Branite, svoje modly, jako kdyby to byl tvuj bratr, nebo milenec:,rodina) je to zvlaštni, zavyslost...
Kupřikladu Forehend nikdy zde v diskuzich nepřipustil nic co by se tykalo Nadala a jeho postoju, hry, chovani..
ja rozhodne nejsem a nikdy jsem nebyl Nadaluv "nenavistnik"..
forehende:
stou tvou nabubřelosti a aroganci, musiš mit v živote obrovske problemi..Tvoje samolibe a afektovane chovani je zcela jiste na navštevu odbornika.. Mužu ti nekoho doporučit..?
Reagovat
smazaný uživatel
http://farm9.staticflickr.com/8316/7884056380_c752d5dd86_o.gif
Reagovat
Heather_Fedex
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím ťa, nehraj to tu s nadhľadom..Ak máš pochybnosti o svojom midráku z Nadala, tak si prelúskaj svoje komentáre z nedávnych diskusií..

A nemusíš mi nikoho odporúčať..Osobne nie som prekvapený, že máš kontakty práve z tohto prostredia..:)
Reagovat
Roger_Federer
Co mi tvuj komentař chce zdelit?..
stejna prazdnota jako vždy, utočny žargon..nuda .. Bla,bla, vykřik do tmy, bla bla, tvoje myšlenky se toči v kruhu osobni onanie a nucene myšlenky..:).Osobne jsem překvapeny, že jsi ješte sam nevyhledal pomoc..
Tady na Morave to lečime, slivovici, a ženami... Pokud viš co je to zabava..ne sedet u TP, A NUDIT A NUTIT..vtirat a myslet že jsem buh..:)
Reagovat
Amputace
Je pozoruhodné a jistě by to zajímalo také nejednoho odborníka, že s takovou vervou vyčítáš Forehandovi věci, kterých se sám v jednom kuse dopouštíš - tedy jakási nuda, prázdnota, neurotičnost a především útočnost tvých komentářů. Rovněž mi připadá fascinující, že tady někdo právě s tvým nickem mluví o přílišné citové zainteresovanosti - mluvíš o nadhledu, ale zatím ani jednou jsem tě neviděl ho projevit. To je paradox vedle paradoxu :) Píšeš: "Kupřikladu Forehend nikdy zde v diskuzich nepřipustil nic co by se tykalo Nadala a jeho postoju, hry, chovani.." Ono je těžké, až nemožné některé tvé řeči, konstrukce, konspirační teorie a naprosté nesmysly ohledně Nadala připustit :) Připustíš ty, když napíšu, že je Federer arogantní? :)
Reagovat
Roger_Federer
pokud bych mel připustit, že Federer je arogantni, musel by si ty připustit, že Rafa je prostaček....přesto velky tenista..
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, či sú moje príspevky nuda ty nerozhoduješ..Ženy vyhľadávam a slivovicu nepijem. Ak sa raz niekedy stretneme, zoberiem ťa do spoločnosti a objednám ti aj niečo iné ako slivovicu :)...A ako bolo povedané vyššie, písať o prázdnote a neurotičnosti práve v tvojom mene je značne nedôveryhodné..
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, na vás by zavolali bezpečnostnú službu už pri aperitíve :)
Reagovat
Roger_Federer
Neduveryhodnost na anonymni diskuzi?? Ale kde? Neblbni,jiste že nerozhodujem, každy kdo to čte si udela a urči svuj nenuceny nazor tebou sam..Chapeš??Proč ta arogance a nuceni sve pravdy a nepřipušteni jineho nazoru (nemyslim svuj)?Pišeš a jednaš jako zlate, rozmazlene decko.. Maš služky doma?
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, nedôveryhodnosť. Myslím, že tvoj nick tu nie je dva dni, prispieva dlhodobo a za ten čas už človek vie, čo môže od teba očakávať. Chápeš?..

Ako som povedal minule, nemýľ si môj charakter s mojim správaním. Môj charakter záleží od toho, kto som ja a moje správanie od toho, kto si ty. Nemáme k sebe rešpekt, je to obojstranné. Ty tiež jednáš smerom k mojej osobe inak, je to prirodzené. Ja akurát nevyhľadávam tvoju "spoločnosť", bol si to znovu, kto načal vetvu. Tieto situácie sa opakujú.
Reagovat
Amputace
Promiň, ale máš v tom hodně velký zmatek. Ty napíšeš v jednom komentáři: "stejna prazdnota jako vždy, utočny žargon..nuda .. Bla,bla, vykřik do tmy, bla bla, tvoje myšlenky se toči v kruhu osobni onanie a nucene myšlenky" a v dalším někoho obviníš z arogance a nucení jeho pravdy. Jsi normální? Nechci se vám do toho plést, je to váš spor, ale toto mi připadá přece jen už trochu příliš.
Reagovat
Roger_Federer
Charakter a chovani jsou vrozene a provazane, takže me rozhodne nepřesvedčiš, že v osobnim živote jsi zcela o jiny, tvoje přispevky, jejich ton, obsah je podobny vždy, ta arogance a nabubřelost je znich citit, ješte než je začnu čist:), nehlede zda jde o muj nick(ano, připouštim u me přitvrzuješ a to me bavi, představa jak soptiš a odepisuješ me rajcuje:)..ovšem pokud nejsi schizofrenik?
amputace:
muj nick vznikl nekdy v roce 1998 kdy jsem videl hrat Federera poprve ve Vidni s Jirkou Novakem.. Kdy tehdy ješte nebyl nikdo...
Reagovat
Amputace
No - a co?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že by si mal zliezť z toho obláčika fantázie. Stretávať jednoduchších ľudí je bežnou súčasťou života, nie je to nič pre čo by som mal soptiť....V podstate si to ty, ktorý sa tu opúšťaš..Nezabúdaj že tvoje pocity, či postoje sú zrejmé z dlhodobej rétoriky a nie z narýchlo zbúchaného obrazu, který sa snažíš vytvořit jedným príspevkom. To, že som arogantný je len tvoj názor, to že píšeš bezobsažné příspěvky, na tom sa zhodne väčšia skupina ľudí.

Apropos, tvoj nick. To si z teba niekto vystrelil alebo si si ho dal nedajbože sám?
Reagovat
Roger_Federer
To že si arogantni decko, bez jakehokoliv respektu a zkušenosti v realnem svete tenisu (co se fungovani tenisove kolotoče tyka)je faktem, nikoliv muj nazor..:). Ja nikomu ze zdejšich diskutujicich nevnucuju, svuj nazor na nic, na tebe, tvoje komenty, tve nazory..každy si udela sam..
Mluvim, vždy sam za sebe a pišu tady jen svoje nazory na veci, članky i diskutujici jedince nečekam a nepotřebuju pochlebovače nebo souhlasiče...
Faktem zustava, že neviš, ani netušiš vubec nic, tenis maš nasledovany v televizi, streemech a jeden turnaj ve Wimbledonu z tebe nedela odbornika ani na podavani mičku.. Tak spadni z hrušky, neco pojezdi, zažij, informuj se, udelej si obrazek a nebud jako tupe telatko, co mysli, že ovladne nazorove diskuze na Tenisportal.cz :):)
Reagovat
smazaný uživatel
To že si arogantni decko, bez jakehokoliv respektu a zkušenosti v realnem svete tenisu (co se fungovani tenisove kolotoče tyka)je faktem, nikoliv muj nazor..:). Ja nikomu ze zdejšich diskutujicich nevnucuju, svuj nazor na nic, na tebe, tvoje komenty, tve nazory..každy si udela sam..

:)..Takže v prvej vete interpretuješ svoj názor ako fakt a v druhej napíšeš, že nikomu svoje názory nevnucuješ..Chlapče, ty si ukážkový strelec vlastných gólov, uvedomuješ si to?
Reagovat
smazaný uživatel
http://media.tumblr.com/tumblr_lub2doaxgt1qdg0u3.gif
Reagovat
smazaný uživatel
Co tě trápí, Forhende...Hraješ zbekendu obouruč a vopíráš se do liftu, ty vole )))...Číst tvý bláboly Felix Holzmann, tak utvoříte deblovej pár místo Budínskýho, Lasico tenisu )))
Reagovat
smazaný uživatel
Že si si ty niečo smrkol?
Reagovat
gigin
http://www.atpworldtour.com/Fans/HolidayCard_2012.aspx#ooid=Z1dWdmNzqzSgqdTfJvd8TE8I2vQtjLCi
Reagovat
Sonja
Krásná tečka:-)))
Reagovat
Nola
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/190136_514147648618259_826856911_n.jpg
Nole miluje deti
Reagovat
Heather_Fedex
krasne. pokud by rogerek nemel sve vlastni deti, tak bychom se takoveho gesta od nej v zadnem pripade nedockali
Reagovat
Sonja
Krásný!! To bude skvělej taťka:-))))
Reagovat
gigin
Proč ta podrážděnost??!! Jako lehký šťouch s bonbónama a už se hned čertíš. Nikdo Federera neuráží, nikdo do něj nekope. Lehce šprýmujeme, panebože....
Reagovat
Heather_Fedex
fff
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som ten anonym..Vlastne už nie som..
Reagovat
Heather_Fedex
aha takze podle tebe si rafael nejvic ceni to, ze ho nekdo nenavidi. parada
Reagovat
smazaný uživatel
Nenávisť si musíš zaslúžiť. Je tou najkrajšou formou tenisového ocenenia. Holt, Nadal je len jeden.
Reagovat
Bob
přesně tak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
mne to naopak prijde stejne otresne, jako to bahno, ktere se tu haze na Rafu. Nedovedu si totiz predstavit, ze bych v zivote k cemukoliv potrebovala nenavist, navic zaslouzenou.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží od uhla pohladu..To, že ta niekto nenavidí neznamená, že to potrebuješ, resp. nepotrebuješ..Teba to vonkoncom neovplyvní..Je to len znak toho, že nie si niekomu lahostajný..A prave lahostajnost je prejav najhrubšej ignorácie..
Reagovat
smazaný uživatel
Forehande, od zacatku chapu, kam miris, ale nechapu vyrok, ze je nenavist tou nejkrasnejsi formou tenisoveho oceneni - vam vsak, jak to tak tady ctu, uz o ten tenis davno nejde, ze....
Reagovat
smazaný uživatel
...ja som tu už niesom...Piešťany 2012, Forhend, Malacky, milec Karla Nováčka + antuky, plejer párexceláns, Gonzálesův forhend
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand, povedz mi, že to čo si tu napísal nemyslíš vážne. Strašný bullshit, jeden z tvojich najviac vydarených.

Akonáhle niekto Nadala neuznáva ako modlu, je to podľa teba strašná nenávisť a tie brepty o najväčšom tenisovom ocenení ... fakt kamoško, čokoľvek berieš, je na čase prestať :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skús sa trošku odosobniť a odpovedz, či si nemyslíš, že nenávisť vôči nejakému tenistovi je istý prejav uznania?..Väčšinou sú ňou totiž postihnutí fanúšikovia iných tenistov..Bolo to myslené viac vo všeobecnosti, evidentne vás ten šťouch na konci dostal do zbytočnej vývrtky..;)
Reagovat
Sonja
Je to přesně tak...ti největší a nejúspěšnější hráči maj vždycky nějaké "hatery"...u těch ostatních, níže postavených hráčů je to jen o tom, že někdo má víc fanoušků, někdo míň...ale nikomu nestojí za to, aby byli vyloženě proti nim.
Samozřejmě se mi nelíbí, když tady někdo plive na Noleho...ale zas si říkám, že ten důvod je jasný: je to velká konkurence, světová jednička...a někdo to prostě bere tak, že toho "svého" pozvedne jen tím způsobem, že ty ostatní pošpiní...asi víme, o kom je řeč.
Reagovat
smazaný uživatel
To áno, ale to skôr ide o "hejtovanie" typu Olympiada, 24, niekedy Pe3k a pod. ... Také typy komentárov je hodné len ignorovať. Napríklad si myslím, že Barney alias 24 alias neviemktoešte si život bez Federera ani nevie predstaviť :)

Ale že by to bola najkrajšia forma ocenenia ? To bola fakt riadna strela vedľa, niekedy sa ti podarí no :))

Skôr je to "najškaredšia" forma uznania.
Reagovat
smazaný uživatel
Už keď nenávisť, či už tenisová alebo netenisová je najkrajšou formou ocenenia tak to už kde dospela táto doba.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak.
Reagovat
Mayo
vamos Rafael Nadal :) ale do Viňa dela Mara nechoď :P
Reagovat
Pe3k
Pokud Nadal sleví ze svých finančních požadavků, tak ho na oplátku nechají vyhrát...Jen nevím, jak se Rafa dostane do pozice outsidera :D Snad mu Toni něco vymyslí.

Viděl bych to na synergickou fúzi prasknutí v koleni, spáleného prstíčku, větru a rozvedených pra-rodičů. Možná ještě nedostatek bio-banánů a špatné bandáže.
Reagovat
Amputace
Musíš to mít v životě velice nesnadné.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nitrotaj
bavit tvoje rádoby vtipné komenty u každého Nadalova článku.
Reagovat
smazaný uživatel
A jinak fajn? :-)Krutý osud potkal Tvé rodiče :-)
Reagovat
tito
To snad není možné, co se v případě Rafy dá všechno obrátit. Chápu, že se dá ledacos napadnout, ale tuto demagogii mi rozum fakt nebere...
Reagovat
Matti
To víš, už jen pomyšlení, že se Rafa chystá na kurty je znervozňuje a začínají do něj opětovně útočit, co teprve když začne vyhrávat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Akurát ma znervózňuje to, že si nejde radšej s Bekelem zabehať ale pobehuje ako motorová myš po kurte. :D
Reagovat
Mayo
strašné čosi toto ... v každom článku o RN sa na neho len útočí :D ale šak tak im treba trulovcom :P
Reagovat
smazaný uživatel
Si pletieš pojmy a dojmy. Nikde na neho neútočím akurát som chcel napísať, že pre mňa je jeho štýl tenisu nudný ale ber si to ako chceš.
Reagovat
Mayo
tak si mal blbé poznámky zbytočne provokačné...však nemusí sa ti ľúbiť...každému sa ľúbi iné...len ho už nechajte na pokoji a nech už hrá chudák, však už bolo dosť jeho absencie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa mi volal, či si môže do kalendára zaznačiť challenger v Košiciach je ochotný aj zaplatiť 1,2 mil. ? za oneskorené prihlásenie sa do turnaja a hrať kvalifikáciu.
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdřív tam musíte postavit kurty :-)Pak se možná na křováky z Košic přijede Nadal podívat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejaké už sú alebo kde myslíš, že sa hrá tento (http://www.tenisportal.cz/kosice-challenger/2012/atp-muzi/) challenger? :D
Reagovat
steve79
Jestli si o to Rafa řekl, tak je to výsměch. Myslím si, že to je jeden z několika hráčů, kteří peníze nepotřebují. Stejně ty prize money jak se čím více zvětšují, tak je to výsměch normálním lidem.
Reagovat
smazaný uživatel
Výsmech? K tým ostatným neviem koľkým tisícom tenistov, kt. na tenise prerobili alebo prerábajú sa nevyjadríš? Každá minca má dve strany. :P
Reagovat
Olympiada
jen nechapu, proč vlastne tolik stoji o hrače s nepěknym tenisem, trochu primitivniho, nechutnyho, nepopularniho a niak zvlast talentovanyho !? divný
Reagovat
Vojtiik
ty jsi normalne král tady tohoto portalu:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi autista? Zdá se totiz ze zijes v jinem svete nez ostatni.
Reagovat
smazaný uživatel
Některé věci se nedají vysvětlit a lopatě,jako si Ty :-) Ale ber to tak,že Tvý rodiče si také přáli,že budou mít inteligentní a hezké dítě a vysledek................. :-) Prostě to nejde naplánovat :-)
Reagovat
Heather_Fedex
asi tak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Trošku dezinterpretácia. Čilský zdroj vraví, že je to sám Nadal, ktorý chce hrať vo Viňa del Mar za 1,2 milióna Eur.

Hmmm, zaujímavý spôsob od hráča, ktorý pol roka absentoval kvôli kvázi zraneniu kolena.
Reagovat
smazaný uživatel
Pod Chilským zdrojom myslíš nejakého Chuanita zo Santiaga de Chile?..

Rafa Chile rozhodne neplánuje..A mám pocit, že to nefunguje na princípe aký si naznačil. Že Rafa zdvihne telefón, zavolá šéfovi turnaja, zvolá Olá Amígo, môžem sa zastaviť?..NeE, takto nie..
Reagovat
Mayo
"olá Amigo" :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Forhend, bože chráň aby si niekto do tvojej modly čo i len rýpol :)))
Bolo to myslené tak, že Nadal si stanovil sumu 1.2 milióna za účasť v Čile. Btw hovoríš tu o nejakej nenávisti ... ďalšia perla. Ty si prvý, kto píše do článkov o Federerovi (no, možno druhý po Pe3kovi)a v tomto článku máš suverénne najviac komentárov ... niekedy si vtipný :)

Stále platí môj názor na teba, že do tenisu sa vyznáš, mávaš rozumné názory, ale nesmie ísť o Nadala či Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kľud..To ty berieš ako útok, len preto, že sa to týka Nadala. V tom príspevku nič nebolo, len snaha o diskusiu...+ Áno, príspevky mám v rôznych tenisových diskusiách, vrátane tých Federerových. Neviem, ako si na základe tohto dospel k svojmu záveru..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafaeel Nadal opat na kurte - na nezaplatenie..

Vlastne áno, ale bude to drahé.
Reagovat
gigin
Tak on teď bude všude vypadávat v prvních kolech, tak na špičkovém turnaji ve Viňa del Mar si zvedne sebevědomí a ještě za to dostane slušné kačky, teda doláre ;)
Reagovat
tito
Et tu quoque mi fili? Tedy fratre? Sakra....
Reagovat
gigin
Ad augusta per angusta! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gigine, sústreď sa nám radšej na zmenu šatníka, s Uniqlo to ďaleko nedotiahneš ;)
Reagovat
gigin
Ty, tož nám ta hrůza stačí :))
Jen tak pro zajímavost. V poslední Tennis Aréně píšou, jak Nole v Londýně přinesl novinářům bonboniéry a rozdával jim kokina, jako poděkování za celý rok. Prej - "Berte si, ale jen jeden!! Mohla by to být tradice pro každou světovou jedničku, co říkáte?" Pak následuje dovětek autora článku - Takového gesta by se žurnalisté od Federera asi nedočkali... :)))))
Dále tam František Zlesák, zkušený trenér a lektor úzce spolupracující s ITF, rozebírá forehand (:DD) Djokoviče. Považuje ho za vůbec nejlepší v současném světovém tenise. Plánoval mu udělit 5 hvězdiček, ale ty mu nevystačily. Tak musel dát 7.
Pointa s shrnutí - UNIQLO není zase tak zlé ;)))
Reagovat
gigin
pointa a shrnutí, pardon...
Reagovat
smazaný uživatel
Páči sa mi ten prímes s bonboniérou aj veľmi trefný dodatok. Ja komunikáciu Djokoviča s médiami a celkovo fanúšikovskou obcou považujem za vôbec najlepšiu z tenisovej špičky. Je v nej vidieť pridodzenosť a pokoru. Čo by za to niekto dal, že áno..

+ Nezabúdaj, že bez Uniqla 3GS z posledných troch..S Uniqlom 0/3..:)
Reagovat
gigin
Jj, vím, vím. Už si nás za to masíroval :)))
Doufám, že to s Japončíkama probral a sjednal nápravu. Ale tak zase to bylo fajn v Asii (což asi bylo původem těch hader) a pak Londýn a zpět na NO.1. Víš jak, pomaličku.. Však to znáš. Tak vám přeju hezký, úspěšný návrat, který se kvapíkem blíží ;))
Co se týče záležitosti Novak vs fans a média - souhlas. Naposledy mne velmi zaujal live video chat. Po vašom - zaujímavé :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Live video chat som - po vašom - projel...Nabudúce ma musíš na niečo také upozorniť ;)
Reagovat
Denis92
forehand Djokovica najlepsi v sucasnom tenise? musim sa zasmiat..to teda ani nahodou jeho forehand neni najlepsi..Federer,Del Potro maju ovela lepsi FH ako Djokovic
Reagovat
gigin
Forehand - jas, dám ti vědět, jak se něco bude dít :)
Denis92 - ty, tož já jsem taky čuměl, jaký je Nolda forehandový poklad :)) Si to přečti a uvidíš. František Zlesák nekecá!! :DD
Reagovat
Sonja
A mě to zas neudivilo...jen pro doplnění, Zlesák vyzdvihl 7 věcí: razance, přesnost, nečitelnost, konzistence, dokonalé zvládnutí topspinu, vysoké tempo hry, skvělá práce nohou...
To, že je FH Delpova největší zbraň, ještě přece neznamená, že je jeho FH lepší:-)
Reagovat
Denis92
tak minimalne Fedex ma lepsi FH ako Djokovic..o tom podla mna nemoze byt pochyb. Spickovy forehand si predstavujem taky ktorym si vie super vytvorit tlak a ukoncit vymenu tak ako to robi Federer ci Del Potro..Djokovic ma podla mna naj BH
Reagovat
Sonja
Ale to víš, že o tom může být pochyb:-)
Nole si forehandem taky dokáže vytvořit tlak a ukončit výměnu...o tom se snad hádat nebudem:-D
Právě kvůli tomu, že má i špičkový BH, tolik nevyniká jeho FH...jako třeba vyniká u Delpa, protože ten prakticky jinou zbraň nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
sice se mi v duchu teorie o zastinovani skvelych uderu jeste skvelejsimi nabizi zaver, ze proto si clovek tim padem nektereho ani nevsimne (voleje treba), ;-) ale spis mi jde o par poznamek... Jednak F. Zlesak - urcite odjakziva mnohem zdatnejsi funkcionar nez hrac. Ma vsak zkusenosti a nacteno, to nesporne, takze s nim lze v mnohem souhlasit. Dovedu si predstavit, ze hrat proti Djokovicovi je na budku. Donutit ho k chybe - skoro nemozny. Tlak ale nevytvari zadnou zjevnou a dech berouci brilantnosti FH, proste soupere brilantne vypinka. Vubec to nemyslim zle a je uplne vedlejsi, ze me to nudi. Dovedu ocenit, ze to dokaze, jeho tempo je vrazedny a nohy skvely. Dokonce skvelejsi nez ten FH.. :-) Osobne se mi ale i Berduv libi vic.
Reagovat
Sonja
Nebudu se hádat, mám na to svůj názor:-)
Reagovat
gigin
Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne v noci, jejich úkolem je chránit naši bezpečnost :-OOO
Hele, jednou to je v časopise Tennis Arena, že Djoko má nej FH a přes to nejede vlak!! :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
tak vlak nekdy ujede, pravda... Kobru neznam, ale nasla jsem si ji ve Wiki, abys nerekl, ze nejdu do hloubky problemu, ovsem uz asi ve tretim odstavci jsem zapomnela, ktereho vrchniho komisare ktery nahradil, umirali fakt vrazednym tempem = zaver je nasnade, Djokovic je pomalejsi, jsem prehanela .. ;-)
Reagovat
gigin
:)))
Reagovat
a.magerova
Ty neznáš Simira Gerchana?!!! No toto.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
uz jooo, zlata Wiki! Je to Erdogan Atalay prece, ale uz jsem zase zapomnela, kolika epizod se dozil.. :-)))
Reagovat
gigin
Semir právě jede od začátku až do konce. Jeho parťáci odpadávali ;)
Reagovat
a.magerova
No ale někteří ti jeho parťáci stáli za hřích, škoda jich... :-/
Reagovat
tito
Tak jsem překliknul na TP abych se dověděl co nového a co se nedozvím.....Každopádně proč stran forhandu přehlížíte Rafu? Jsou snad ty obloučky s šestitisíci otáčkami tak bezvýznamné? Otázka je spíše určená pro Sojku...
Reagovat
gigin
Který se ti nejvíc popačoval? Jan, Tom, nebo Ben? :-OO :))
Já jsem byl okouzlen komisařkou jménem Susanna von Landitzová :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
gigin, a.magerova: se necapnu, ja tech 16 let hrala tenis.. ;-)

tito: jako zbran uzasny, ucinek smrtici, abych zustala v epizode, ale ... kdyz ja.... vsak vis .... zacina to na "F" a konci na "r".... :-)))
Reagovat
gigin
Ne!! Nic!! František Zlesák je odborník a vyjádřil se snad jasně!! :))))
Reagovat
tito
Sojka- já se chtěl jen zeptat, jaké jsou Tvé zkušenosti hry proti takovému hráči.... a v případě topspinu nevím o nikom jiném, kdo by to hrál tak efektivně.....Jinak vím, pochopitelně. Jsem rád, že nejenom v případě Ryana jsme na stejné palubě. :-)
Gigine- brachu..já vím :-)
Reagovat
a.magerova
Jan a pak Ben
Reagovat
smazaný uživatel
giginku, historie si pamatuje v zebricku ty prvni, ja ty posledni... Rubas, Sestak, Vana, Wurm, Zlesak.... ale jiste to bylo jen kvuli abecede.... a mohl se zlepsit.... v usudku predevsim..... ;-)

tito: v mem pripade je topspin muj konec, jsem prcek.. :-) Ale holky ho (na me urovni) nehrajou tak roztoceny. Zachrana je jedina, mit fyzicku a dokazat hrat tak rychle, abys tloukl mic hned po odskoku, nenechat ho carovat, narocny. Uprimne, kdyz jsem prvne hrala mixa v hale proti takovemu desu, kluk byl i levoruky, tak to ze zacatku nez jsem se chytla, byla pekna ostuda, je to opravdu neuveritelne otravne, snad jen je dobry, ze ti prijdou kratky balony, no... prijdou.... :-) A servisy od neho me preskakovaly, neco prisernyho, predevsim o levacke zatacce se mi jeste dlouho zdalo. Neni proste nad poctive tlucene mice.. :-))) A na Ryana se uz tesim, verim v posun! :-)
Reagovat
tito
Díky. :-) A v případě Ryana se doufám máme na co těšit -D
Reagovat
smazaný uživatel
tito: jeste doplnim, ze je celkem zradna cesta nechat takoveho soupere rozbehat, z uhlu je to vsechno jeste mnohem horsi.. :-) Nejlepsi je urco hrat tvrde a utok, ale copak muzu zrovna ja a tady priznat, ze chodim na sako jen o Vanocich??? :-)))
Reagovat
tito
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist