Vítr na centrkurtu v Paříži shodil na diváky krycí panel

2. 6. 2015, 18:17
Aktuality 9
Velký plechový panel z obří obrazovky na kurtu Philippa Chatriera narušil v Paříži dnešní program na centrálním dvorci. Část obložení spadla mezi diváky při čtvrtfinále mezi Keiem Nišikorim a Jo-Wilfriedem Tsongou a tři fanoušky lehce zranila.
Plechový panel zranil tři diváky (© AFP)

Rozhodčí kvůli nehodě zápas přerušil a během čtyřicetiminutové pauzy dělníci trosky odstranili a zkontrolovali zbývající díly. Diváci se poté mohli vrátit i do sektoru, který byl nejprve z bezpečnostních důvodů evakuován.



Krycí panel o velikosti postele s ostny proti holubům zřejmě uvolnil silný poryv větru a dílec se snesl z terasy u komentátorských boxů mezi diváky. Jeden ze zasažených fanoušků utrpěl zřejmě zranění pravého zápěstí, celkem nakonec potřebovali ošetření tři diváci.

Zápas domácího Tsongy s Nišikorim byl přerušen za stavu 6-1 5-2 pro Francouze nejprve na deset minut a hráči odešli do šaten. Rozhodčí poté oznámil, že se pauza na nutné úpravy protáhne o dalších asi 15 minut, znovu hrát se začalo po 40 minutách.

pva, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Frick
Jsem si myslel, že to byl nějakej plastovej panel a ona kovová deska s bodcema!
Reagovat
smazaný uživatel
Bodce tam evidentně byly: http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03327/roof5_3327024b.jpg

A z kovu to asi taky bylo, aspoň podle oficiálního vyjádření pořadatelů na Twitteru:

?A sheet of metal fell from the scoreboard onto members of the public, three of whom sustained minor injuries.?
Reagovat
FulnekUltras
ti tam nedovolej, páč by jim srali po sochách ! ;)
Reagovat
Fandina
V areálu v Římě, tam mají hodně soch, ale na RG jsem žádné neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Wimbledonu asi nemají žádné sochy, ale holubů mají dost. Lucka kvůli nim minulý rok v jednom zápasu nějakou chvíli nemohla hrát. Pokoušela se je vyhnat, ale měli z ní zjevně srandu, popoletěli a zase dosedli zpět na kurt :-D
Reagovat
Fandina
Tak to jsem nevěděla. A ve Wimbledonu jsem byla. Nicméně, holubů jsem si tam nevšimla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam mají s holuby problémy soustavně. Proto proti nim také mají dravce, neznámější z nich je Rufus. Ale občas se dravci flákají a holubi mají pré ;-)
Reagovat
SwissMaestro
No ještě, že to dopadlo tak jak to dopadlo...tohle mohl bejt pěknej průser :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist