Vondroušová a Bouzková jsou ve Wimbledonu ve třetím kole. Pět Češek vypadlo

6. 7. 2023, 13:51
Aktuality 65
WIMBLEDON - Markéta Vondroušová (24) pokračuje ve svém letošním působení ve Wimbledonu bez ztráty setu a po vítězství 6:3, 6:4 nad světovou dvanáctkou Veronikou Kuděrmetovovou (26) si poprvé zahraje třetí kolo nejslavnějšího turnaje. Za obhajobou loňského čtvrtfinále pokračuje Marie Bouzková (24), jež ukončila kariéru bývalé světové dvojky Anett Kontaveitové (27) z Estonska. Ve druhém kole naopak neuspěly Kateřina Siniaková (27), Barbora Krejčíková (27) ani Barbora Strýcová (37), jež odehrála svou poslední dvouhru v All England Clubu. Dokonce hned po svém úvodním vystoupení se ze soutěže poroučely Karolína Muchová (26) s Lindou Noskovou (18).
Markéta Vondroušová (© Profimedia)

Markéta Vondroušová pokračuje i ve Wimbledonu ve stabilních letošních výkonech, díky nimž stoupá žebříčkem a už je zpět v nejlepší padesátce. Bývalá finalistka French Open absolvuje svůj 11. turnaj v aktuální sezoně, na 10 z nich zvládla úvodní zápas a už podeváté dosáhla alespoň na dvě výhry.

Na trávě se rodačce ze Sokolova před startem letošního roku vůbec nedařilo. Už na své jediné generálce v Berlíně ovšem ukázala, že může být hrozbou i na nejrychlejším povrchu. Po čtvrtfinále v Berlíně zatím postupuje bez ztráty setu ve Wimbledonu. Recept našla po Peyton Stearnsové i na světovou dvanáctku Veroniku Kuděrmetovovou a poprvé v tomto dějišti prošla do třetího kola.

Statistiky zápasu Vondroušová - Kuděrmetovová

Vondroušová lépe zvládala těsné gamy a v utkání předvedla jediné zaváhání na servisu. V zádech však měla náskok dvou brejků a ztrátu úvodního dějství nepřipustila. Podobně suverénní byla také ve druhé sadě, v níž mohla vyhrát oba úvodní gamy na servisu soupeřky. Brejk se jí nicméně podařil až v tom třetím a sama žádnému brejkbolu nečelila. Na postup potřebovala hodinu a půl.

"I když skóre vypadá dobře, byl to těžký zápas. Vždy to bylo o jeden brejk. Byl to ale jeden z nejlepších zápasů, které jsem kdy na trávě odehrála," řekla Vondroušová.

"Věděla jsem, že skvěle podává, je agresivní a má dobrou hru na trávu. Nechtěla jsem si s ní vyměňovat míče odzadu a chtěla jsem jí to zhnusit, aby nevěděla, co přijde. Myslím, že se mi to dařilo dobře," doplnila

V následujícím zápase bude bývalá světová čtrnáctka, která si loni touto dobou procházela nakonec půlroční pauzou kvůli problémům se zápěstím, bojovat o své páté grandslamové osmifinále a první od French Open 2021.

Právě jen Wimbledon jí chybí k tomu, aby zkompletovala účasti ve druhém týdnu všech podniků velké čtyřky. Do cesty se jí postaví ve formě hrající Donna Vekičová (h2h 0:1), s níž jediný vzájemný duel před pěti lety v Hobartu prohrála.

Nasazená Chorvatka, jež v červnu na trávě v Berlíně porazila úřadující wimbledonskou šampionku Jelenu Rybakinovou či světovou osmičku Mariu Sakkariovou a prohrála až ve finále s Petrou Kvitovou, ve druhém kole zdolala 4:6, 7:5, 6:4 bývalou vítězku US Open Američanku Sloane Stephensovou, přestože prohrávala 4:6 a 2:5.

Bouzková ukončila kariéru Kontaveitové

Marie Bouzková letos neoslňuje bůhvíjakou formou a do Wimbledonu dorazila se sérií čtyř porážek, na místě největšího grandslamového úspěchu se jí ale daří. Ve dvou zápasech ztratila dohromady jen osm gamů a je v polovině cesty za obhajobou loňského čtvrtfinále.

Po výhře 6:1, 6:4 nad švýcarskou kvalifikantkou Simonou Waltertovou nedala šanci po podobném vývoj ani Anett Kontaveitové. Ale zatímco v prvním kole si závěr zkomplikovala, proti bývalé světové dvojce se poučila. Získala posledních pět gamů, duel uzavřela čistou hrou a zvítězila 6:1, 6:2.

Pro sedmadvacetiletou Estonku to byl poslední zápas kariéry, neboť kvůli vleklým problémům se zády se rozhodla s tenisem skončit.

Čtyřiadvacetiletá Bouzková hrála druhé kolo grandslamu pošesté v kariéře a podruhé a znovu v All England Clubu v něm uspěla. Loni to nakonec dotáhla až mezi osmičku nejlepších.

V dalším zápase vyzve světovou pětku Caroline Garciaovou (h2h 2:0), kterou v obou vzájemných duelech na trávě včetně loňského střetnutí v All England Clubu porazila 2:0 na sety. Francouzka ve druhém kole po obratu zdolala 2:6, 6:4, 7:6 bývalou finalistku US Open Leylah Fernandezovou z Kanady.

Siniaková vítěznou sérii neprotáhla, Krejčíková vzdala

Kateřina Siniaková se na konci května vrátila na French Open po více než dvouměsíční pauze zaviněné zraněním zápěstí a oba úvodní zápasy prohrála ve dvou setech. Na poslední wimbledonské generálce v Bad Homburgu se ovšem rozjela, v pěti utkáních ztratila dohromady jen jeden set a získala svůj čtvrtý kariérní titul, premiérový na travnatých dvorcích.

Navzdory problémům s kyčlí a náročnému programu pokračovala na vítězné vlně v All England Clubu, kde vyřadila nasazenou Qinwen Zheng a připsala si svůj nejcennější grandslamový skalp od French Open 2019. Sedmou výhru v řadě ale nepřidala a dál čeká na první účast ve třetím kole grandslamů od předloňského Wimbledonu, kdy se na nejslavnějším turnaji mezi nejlepší dvaatřicítku probojovala potřetí.

Statistiky zápasu Siniaková - Curenková

Nad její síly byla Lesja Curenková, se kterou prohrála jednoznačně už potřetí. Postup přes Ukrajinku slavila jen letos v Méridě, kde jí ovšem soupeřka vzdala. Siniaková dnes neměla svůj den, v utkání trefila jen 10 vítězných úderů a spáchala celkem 31 nevynucených chyb, navíc si pouze dvakrát udržela vlastní servis. Ve Wimbledonu ji čeká ještě obhajoba deblového triumfu s Barborou Krejčíkovou, loni travnatý major ovládly podruhé.

Curenková si může zahrát osmifinále na druhém majoru v řadě. Na nedávném French Open dosáhla na svůj nejlepší grandslamový výsledek od US Open 2018 a ve Wimbledonu postupem do třetího kola vyrovnala své zdejší maximum. Další soupeřkou bývalé světové třiadvacítky bude Ana Bogdanová.

Barbora Krejčíková uhrála v letošní sezoně zatím jen dvě čtvrtfinále. To první ovšem přetavila v titul v Dubaji, kde porazila tři tehdy nejvýše postavené hráčky v žebříčku a slavila svůj premiérový triumf na podnicích WTA 1000 a také největší na betonech. Následující účast mezi nejlepší osmičkou dotáhla v Birminghamu do svého prvního kariérního finále na travnatých dvorcích.

Svůj třetí start ve Wimbledonu zahájila hladkou výhrou nad domácí Heather Watsonovou a měla šanci projít i při třetí účasti v hlavní fázi nejslavnějšího turnaje alespoň do třetího kola. Nasazená desítka ale nebyla fit a v průběhu druhé sady musela vzdát kometě letošní sezony a kvalifikantce Miře Andrejevové.

Statistiky zápasu Krejčíková - Andrejevová

Krejčíková držela krok se 16letou soupeřkou pouze do stavu 3:3, od té doby už neuhrála jediný game. Po skončení úvodní sady si nechala ošetřovat levou nohu a ještě pokračovala, ale ve druhém setu ztratila všechny čtyři gamy a rozhodla se utkání předčasně ukončit.

"Opravdu nevím, co k tomu zápasu říct," uvedla Krejčíková. Potíže měla s kotníkem, který ji začal trápit už v průběhu včerejšího prvního kola. "Neprožívala jsem to moc dobře. Víceméně od začátku zápasu jsem měla problémy. Jsou způsobené tím včerejším zápasem. Bohužel se to dostalo do fáze, kdy jsem nemohla pokračovat dál," podotkla.

Předloňské šampionce French Open se tak nepovedl ani třetí letošní grandslam, v Melbourne skončila v osmifinále a v Paříži druhým rokem po sobě hned v prvním kole. Ve Wimbledonu by měla obhajovat deblový triumf s Kateřinou Siniakovou, pokud jí to zdraví dovolí.

Andrejevová hrála ještě na začátku roku juniorské turnaje a prošla do finále dívčího Australian Open. Mezi ženami se poprvé v aktuálním roce představila až v dubnu a okamžitě začala excelovat. Po dvou triumfech na akcích W60 zazářila postupem do osmifinále na WTA 1000 v Madridu a teď se stejně jako na French Open probila z kvalifikace až do třetího kola.

Ve Wimbledonu se takhle daleko dostala jako druhá nejmladší kvalifikantka v open éře po Belgičance Kim Clijstersové. O první grandslamové osmifinále zabojuje proti nasazené krajance Anastasii Potapovové, či Kaje Juvanové.

Muchová a Nosková nezvládly hned první kolo

Linda Nosková zazářila hned v úvodním týdnu sezony postupem do svého prvního finále na nejvyšším okruhu, vrátila se do TOP 100 žebříčku a i díky dalším solidním výsledkům debutovala v nejlepší padesátce. Od dubna se však talentované teenagerce přestalo dařit a už skoro čtyři měsíce čeká na dvě výhry v řadě na hlavní tour.

V posledních týdnech absolvovala své první profesionální zápasy na travnatých dvorcích. Na obou generálkách měla těžký los, v prvním kole v Birminghamu narazila na pozdější šampionku Jelenu Ostapenkovou a ve druhém v Bad Homburgu na nasazenou dvojku Ljudmilu Samsononovovou. Ačkoli podnikla solidní přípravu, zakončila svůj debut ve Wimbledonu hned v prvním kole po porážce s až 126. hráčkou světa Dalmou Gálfiovou.

Statistiky zápasu Nosková - Gálfiová

Na svou druhou výhru v hlavních soutěžích grandslamů (skreč Danky Koviničové na nedávném French Open) tak nedosáhla. V premiérovém souboji juniorských grandslamových šampionek sice po odvráceném setbolu a nevyužitých vlastních šancích urvala úvodní set v tie-breaku poměrem 8:6, nicméně ve zbytku zápasu tahala za kratší konec. V následujících dvou dějstvích uhrála dohromady jen čtyři gamy a ani v nich nesebrala Maďarce servis.

"Nebyl to rozhodně výkon, který odpovídal mému žebříčku, nebo jak bych měla hrát. Docela zklamání. Jsem ale ráda, že jsem se k tomu prvnímu zápasu nějak dostala," řekla Nosková.

Gálfiová, jež zapsala svou teprve čtvrtou letošní výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší úrovni a prohrála 12 z předchozích 14 soubojů s hráčkami TOP 50, se do druhého kola Wimbledonu probojovala i loni. O vyrovnání svého grandslamového maxima, kterým je třetí kolo US Open 2022, bude bojovat proti Karolíně Muchové, nebo Jule Niemeierové.

Karolína Muchová loni kvůli neustálým zraněním i slabší formě vypadla z nejlepší dvoustovky žebříčku, ovšem v letošním roce posbírala v úvodních měsících sezony tři čtvrtfinále na betonech a na nedávném French Open zazářila postupem do svého premiérového grandslamového finále a také prvního semifinále od Australian Open 2021.

Po těsné finálové porážce se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou si dala delší pauzu a před slavným Wimbledonem, kde v minulosti dvakrát postoupila do čtvrtfinále, žádnou z generálek nehrála. A tréninkové manko i nedostatek zápasové praxe se na jejím výkonu podepsaly. V All England Clubu vypadla druhým rokem po sobě hned v prvním kole, tentokrát po porážce s letos se trápící loňskou čtvrtfinalistkou Jule Niemeierovou.

Statistiky zápasu Muchová - Niemeierová

Muchová, která se v letošním ročníku nejslavnějšího turnaje řadila mezi černé koně, se v úvodním dějství nedostala k jediné brejkbolové šanci a sama jich soupeřce nabídla celkem třináct. Servis ztratila také ve druhé sadě, ale na druhý pokus ji dopodávat zvládla. V rozhodujícím setu už však vzdorovat nedokázala, navíc podklouzla, musela se nechat ošetřovat a byla viditelně limitována v pohybu. Němce v něm sebrala jediný game.

"Ještě neznám rozsah zranění, ale je něco špatně s kyčlí. Snad nejde o nic vážného. Sice to ovlivnilo zápas, ale i bez něj by bylo těžké zvítězit. Po pádu už jsem ale nebyla stoprocentní. Prostě zklamání," líčila Muchová.

Niemeierová prohrála před startem travnaté části sezony 16 z 21 letošních duelů a vůbec se jí nedaří navázat na životní loňský rok. Herně se zvedla až doma v Berlíně, kde si ovšem při pádu zranila ruku a musela vzdát druhé kolo. O teprve druhou letošní vítěznou sérii v hlavních soutěží na nejvyšším okruhu se utká s Dalmou Gálfiovou.

Barbora Strýcová po porodu hrající své rozlučkové turné má za sebou svůj poslední singlový zápas ve Wimbledonu. Semifinalistka z roku 2019 ve druhém kole podlehla 4:6, 7:6, 3:6 nasazené Polce Magdě Linetteové.

37letá Češka se v Londýně představí ještě ve čtyřhře žen se Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu i v mixu s Mexičanem Santiagem Gonzálezem.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 44.700.000 liber
čtvrteční výsledky (6. 7. 2023)
• Dvouhra - 2. kolo •
Bouzková (32-ČR) - Kontaveitová (Est.) 6:1, 6:2
Vondroušová (ČR) - Kuděrmetovová (12-) 6:3, 6:3
M. Andrejevová (-) - Krejčíková (10-ČR) 6:3, 4:0 / skreč
Linetteová (23-Pol.) - Strýcová (ČR) 6:4, 6:7 (6:8), 6:3
Curenková (Ukr.) - Siniaková (ČR) 6:4, 6:1
Rybakinová (3-Kaz.) - Cornetová (Fr.) 6:2, 7:6 (7:2)
Pegulaová (4-USA) - Bucsaová (Šp.) 6:1, 6:4
Garciaová (5-Fr.) - Fernandezová (Kan.) 3:6, 6:4, 7:6 (10:6)
Haddadová Maiaová (13-Braz.) - Cristianová (Rum.) 4:6, 6:2, 6:4
Bencicová (14-Švýc.) - Collinsová (USA) 3:6, 6:4, 7:6 (10:2)
Cirsteaová (Rum.) - Ostapenková (17-Lot.) 4:6, 7:6 (8:6), 6:4
Azarenková (19-) - Podoroská (Arg.) 6:3, 6:0
Vekičová (20-Chorv.) - Stephensová (USA) 4:6, 7:5, 6:4
Potapovová (22-Rus.) - Juvanová (Slovin.) 6:3, 7:5
Svitolinová (Ukr.) - Mertensová (28-Belg.) 6:1, 1:6, 6:1
Martičová (30-Chorv.) - Parryová (Fr.) 4:6, 6:3, 6:3
Bogdanová (Rum.) - Parksová (USA) 1:6, 6:3, 6:2
Keninová (USA) - Xinyu Wang (Čína) 6:4, 6:3
Cirsteaová (Rum.) - Ostapenková (17-Lot.) 4:6, 7:6 (8:6), 6:4
Cocciarettová (It.) - Masárová (Šp.) 6:3, 6:1
Boulterová (Brit.) - Tomovová (Bulh.) 6:0, 3:6, 6:3
• Dvouhra - 1. kolo •
Niemeierová (Něm.) - Muchová (16-ČR) 6:4, 5:7, 6:1
Gálfiová (Maď.) - Nosková (ČR) 6:7 (6:8), 6:2, 6:2
Kalininová (26-Ukr.) - Bouzasová (Šp.) 6:4, 6:3
Beguová (29-Rum.) - Marinová (Kan.) 6:2, 3:6, 6:2
Andreescuová (Kan.) - Bondárová (Maď.) 6:3, 3:6, 6:2
Sasnovičová (-) - Párrizasová (Šp.) 6:2, 6:1
Golubicová (Švýc.) - Schmiedlová (SR) 6:3, 7:6 (7:4)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

65
Přidat komentář
lvicek
Zajímavý rozhovor s Markétou na idnesu, kde mimo jiné říká, že na Kudermetku mela pifku jakožto na někoho, komu ruské válčení nevadí, ba právě naopak.
Reagovat
turista
To jsou dohady. Kdyby řekla že souhlasí s válkou tak by tady nehrála.
Reagovat
hanz
Símtě, Rusáci lhali a budou lhát vždy, je to součástí jejich DNA. Tomu bych opravdu nevěřil, jak se říká - papír snese vše.
Reagovat
bIbec
Prosimtě, který národ nemá lhaní v krvi? Co je tohle za blábol?
Reagovat
Ondra979
samozrejme, jednak rusove jsou opravdu v soucasne dobe asi nejprolhanejsi narod,vzdyt to zname dobre uz ze 68 jak si oduvodnovali invazi k nam jako ze nas "zachranuji"..a ona Kudernetevova je v tomto smeru opravdu "kontroverzni", protoze ji sponzoruje Tatneft, ruska firma,ktera je na sankcnim seznamu protoze dela ksefty primo pro armadu,navic dostala vyznameni od spojence putlera Minnichanova, takze tady je to celkem jasne a nelze se postoji Markety ani trochu divit..
Reagovat
IngStavinoha
dostuduj si vznik NATO, následný vznik Varšavské smlouvy a její obsah - nebudeš se tady pak tolik ztrapňovat poděděným syndromem 68
Reagovat
Ondra979
no jiste..ty jsi ukazkovy vlastizradce, takze od tebe poslouchat cokoli nema zadny smysl. to jsou jen lzi a lzi..ale je fakt, ze se za to aspon nestydis, ze jsi na strane zla, ale jak jsem psal, s tim, ze jsme cleny NATO, coz nas chrani pred barbarskym russkem nic nenadelas ani ted, ani v budoucnu a vas kolaborantu bude stale mene a mene, coz je pozitivni..russke se stejne casem rozpadne, jejich rozpocet tuto brutalni valku uz zas tak dlouho neutahne, coz je moc dobre a pak diktatora svrhnou sami, protoze prijdou na to, ze je to i nepritel vsech mirumilovnych rusu, kteri stale existuji, jen jsou v mensine, v exilu, v ilegalite nebo v base ale to nebude trvat vecne. a tim koncim debatu a jeste jednou slavu NATÖ a Ukrajine, at vyzenou okupantske hordy ze sve zeme! smile
Reagovat
elsky
Taky jsem to četl, že jako měla pocit, že by eventuelně Kuděrmetová mohla podporovat Putinovu invazi a proto na ni má pifku.

To vypadá spíš na Markétinu vymytózu smile, tak nějak mi to pasuje k těm jejím počmáraným rukám.
Reagovat
lvicek
Ja bych tady od klavesnice nepsala nic o vymytoze, protoze prece jen, ony tam ziji, vidi se navzajem a zrejme i neco slysi, ale my tady tezko. Kazdopadne je to zajimave, zminila to jako extra motivaci, aby ji vyprovodila (a jelikoz je to svetova dvanactka, tak to beru jako dost dobry pocin!).
Reagovat
IngStavinoha
Špotáková kejhala to samé už na LOH v roce 2008 - pouhá tupá rusofobie, nic víc. smile
Reagovat
lvicek
Od tebe fakt nic o Rusku slyset nepotrebuju.
Reagovat
IngStavinoha
mluvím o Špotákové - stejně trapná už tenkrát jako dnes Vondroušová

Rusko v obou případech funguje pouze jako laciný sebezviditelňovací terč rádoby angažovaných nanynek
Reagovat
arvncr
Linda F. je teda ok? Na zítřek je psaná v deblu na kurtu č. 7.
Reagovat
tommr
psaná je i Bára Krejčíková která dneska skrečovala zápas. Hráčky obvykle s odhláškama čekají až do poslední chvíle před zápasem ...
Reagovat
Liverpool22
Asi je OK. Hraje debla s Julií. Spíš čekám co Bára s Katkou - obě na tom zdravotně nejsou optimálně
Reagovat
tommr
na debla nepotřebují být úplně v top fyzické kondici takže doufám že hrát budou ...
Reagovat
horska.kraslice
https://www.sport.cz/clanek/tenis-wimbledon-krejcikova-v-slzach-mam-strach-priznala-po-skreci-ve-wimbledonu-4318911#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
SpacialRecognition
další oběť letošní Wimbledonské trávy
Reagovat
zfloyd
ta ale hraje obvázáná každou chvíli , vlastně ani nepamatuju , kdy obvázána nebyla
Reagovat
Liverpool22
Cornet mám rád a i dnes zahrála v 2. setu super, ale na druhé straně je to taky herečka - občas hraje divadýlko
Reagovat
Dobry-den
3 Češky v roli favoritek prohrály v jeden den s hráčkama 2. stovky. To se podle mě na GS ještě nikdy nestalo, takže po výbuchu našich hráček na RG je zde další historická hanba na české konto. smile

Nosková - hájil jsem ji, jak měla letos několikrát smůlu na los, brzo narážela na hráčky top 20. Dneska už ji omlouvat nebudu. Za 3 sety ani jednou nebrejknout podprůměrnou hráčku, navíc od ní dostat 14 es, to není normální. Že letos nebrejkla Sabalenku nebo Rybakinu, to bych ještě chápal, ale že se jí to podaří i proti Gálfiové či Parryové, které nemají žádný super servis, to už je neomluvitelné. A těch es, co furt dostává. I od Erraniové by jich dostala tucet. Hráčku s horším returnem než Nosková na okruhu neznám, ona snad tenhle úder vůbec netrénuje, pokud to nedostane vyloženě na raketu, tak je v háji. Tohle už je vyloženě nedůstojné. A o líných nohách ani nemluvě. Stokrát hanba! Lindu mám opravdu hodně rád, ale dneska mě fakt namíchla. ITF úroveň. smile

Muška - ach jo. Když její trenér hned po RG říkal, že na Wimbledon nebude stoprocentně připravená, tak nemluvil do větru. Evidentně už Mušku dobře zná. K tomu navíc zase zranění... Tak snad nashle v Kanadě, nebo kde se zase objeví...

Bára K. - taky zranění, pro turnaj ale nevadí, zajímavá mladá naděje prošla dál, proč ne. Zajímavý je rozdíl v přístupu Báry oproti Mušce, která i přes bolesti zápas dohrávala. Bára by nějakých 8 míčů už určitě nepřežila. Nebo že by její hrdost nezkousla kanára od 16leté holky?

Katka - to se dalo čekat. Na otravnou Curenkovovovou prostě neumí a do top 30 se stálé nepodívá...

Markéta - pro změnu pozitivní překvapení z českého pohledu. V dalším kole však čeká dost nebezpečná soupeřka.

Marie - na 3. pokus na GS obhájila pozici nasazené hráčky. Je to dost pomalé, letos to tu obranářkám svědčí, tak třeba tu Garciu zase porazí, ta dnes měla namále...

Bára S. - nesledoval jsem, ale držela se, tak ať si vychutná ještě toho debla.

Lehečka - moc hezky, klidný zápas, zlepšil mi náladu. :)
Reagovat
Kandinsky1
Na tu smůlu Noskové na losy jsem si dneska taky vzpomněl, na facku.
Reagovat
misa
U Lindy mám občas pochyby o její motivaci. Před trávou sama říkala, že od sebe nic nečeká. V 18 by mohla projevit trochu větší zápal.

Marie loni Garciu porazila, protože měla dobrou formu a hlavně její prohozy byly tehdy úžasné. Letos je to od ní zatím slabší než v roce 2022, ale třeba se zase proti Francouzce předvede.
Reagovat
EllNino
Velká rarita je, že se utkají potřetí a potřetí na trávě a navíc Maruška vede na zápasy 2:0 :))
Reagovat
misa
Ano, Maruška s ní dokonce ještě nikdy neztratila ani set.
Reagovat
tommr
Linda Nosková pod Kotyzou stagnuje a bude ještě hůř pokud ho brzo nenahradí nějakým schopným trenérem ... smile
Bára Krejčíková je v trochu jiný situaci než Muška. Musí se ohlížet i na to že hraje s Katkou debla a tak bych chápal že beznadějnej zápas vzdala aby si to zranění ještě nezhoršila a mohla pokračovat aspon v tom deblu ...
Reagovat
Kandinsky1
A je vůbec Kotyza trenér nebo jen nějaký konzultant ?
Reagovat
tommr
mají to s Krupou nějak podivně rozdělený. Myslím si že na nezkušenou Noskovou ušili pěknou boudu ... smile
Reagovat
Kandinsky1
A viděl ho někdo na jejím zápase ?
Reagovat
misa
pod dohledem maminky ukončila působení Anett Kontaveit v profesionálním tenise a poprvé v kariéře postoupila do 3. kola bodovaného grandslamu.

Musím přiznat, že los do prvních dvou kol vychytala Bouzková skvěle. Beru to jako kompenzaci za řádění internetových anonymů po French Open smile
Reagovat
hanz
Jahůdky úkol ještě neskončil, ještě má za úkol porazit Garcii, jestli se tam dohrabe, a pak může v klidu vypadnout. smilesmile
Reagovat
misa
Určitě je lepší vypadnout ve 4. kole než v tom třetím.
Reagovat
com
a nebo v prvnim smilesmile
Reagovat
turista
Jistěže.
Reagovat
IngStavinoha
mikroskopická antikarma
Reagovat
Mony
Za mě dnes nejlepší tenissmile
Reagovat
Esgalnor
Mě to teda vůbec nebaví, taková nezajímavá pinkaná. U mě dneska vede Muchová-Niemeier.
Reagovat
Mony
Pinkana? Servis-volej, parádní pestrá hra Bary.Co bys ještě chtěl?
Reagovat
Ianny
Muška mě fakt hodně moc mrzí, tak jsem se na ni těšil.
Reagovat
Mantra
Krejčíkoic to byla na mladou holku pěkná levá - sice je tam taky sama, ale za to si může jen ona - chová se čím dál hůř. smile
Reagovat
Fransoas
Já bych to tak nedramatizoval. Nevím do jaké míry má problém s nohou. Pokud by to mělo bránit v pohybu - tak je to samozřejmě zátěžový. Navíc tyto mladé hráčky nemají co ztratit. Potom tu může být moment určitého podcenění.
Reagovat
Drzymalski
Bára Šulič. Nic nového pod sluncem.
Reagovat
Mantra
tak co Jarmilky,

ráno jsem byl zlej, teď je to spíš, že nejsem překvapenej. smile
Reagovat
Esgalnor
Hrozně bych chtěl, aby tohle byl ten Markéty letošní průlomový turnaj, ale nevím. Na druhou stranu, ta tráva je tady tak pomalá (hrůza, děs), že by jí to mohlo vyhovovat a třeba překvapí. Má skvělou sezonu, ale chybí tam nějaký výraznější výsledek.
Reagovat
hanz
V tý osmině má samý jména... nevím nevím...
Reagovat
Liverpool22
V dalším kole Slůně nebo Vekič což bude pro Maky hodně těžké
Reagovat
annah
Počmáraná Markéta mi udělala velkou radost.smile Poslala domů tu nafrněnou, nesympatickou Rusandu, co vypadá, jako by si odskočila z lavice sedmé třídy na základce. Jen tak dál, Maky!!! Stephens, nebo Vekič nebude nic lehkého, ale dáš to!!!
Reagovat
magnus
Ty riadne mimo.
Reagovat
frenkie57
Na princeznu mi nesahej!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
žádná princezna, ale Carevna, protivbá, nesympatická a navíc ani nijak hezká... A kádrový profil taky nic moc.
Reagovat
miros
Tak teď koukám na výsledek krejčíkovi a musím se zase opět za břicho popadat. Superhvězda prohraje s 16 letou holkou která má odehráno pár zápasů a dostane skoro kanára a aby toho kanára nedostala tak trapně vzdá za stavu 0:4 to se nedělá, to je slušná prasečina.

Podívejte se na Alcaraze, poté co se zranil v zápase s Djokovičem, dokázal ještě odehrát dva sety, sice hrozně, ale nevzdal to. To je u mě frajer ten má morálkou ne ty naše "pipiny" superhvězdy".
Reagovat
zfloyd
Big4 měla těžkou soupeřku , ale Big4 ji měla přehrát
Reagovat
miros
To bylo zase po jednom vydařeném turnaji plno keců jak má našlápnuto a dle řečí by mohla, opravdu mohla být jednou z tajných favoritek a vyhrát Wimbledon a nakonec skončí v prvním kole musím se jenom řechtat smíchy. Jsem zase zvědavý s čím přijde že byla bolavá že měla nedoléčené zranění atd atd vždyť je to už trapný se na tohle vymlouvat. A co si hvězda myslela ani jeden přípravný turnaj a myslí si že nevyhraje Wimbledon, to je naprosto nemyslitelné.
No a co ta Linda Nosková panebože s kým to prohrála to snad už fakt není normální.
Reagovat
hanz
Bohužel pravdivý, přijely se tam jenom zrakvit - Lindička F., Muchová, Krejča... no a to se vyplatí, ne?
Reagovat
zfloyd
málokdy má někdo úspěch na dvou GS za sebou , to jsou jen výjimky , takže to dopadlo jak mělo , statistiky nelžou
Reagovat
Tomas_Smid_fan
další expertsmile
Reagovat
Kandinsky1
Njn, Muško, nejsi žádnej Djokovič, aby ses mohla od konce FO až do Wimbledonu ,,válet´´.
Reagovat
frenkie57
Aspoň jeden turnaj na trávě to chtělo, to je bez debat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
chtěla, ale nešlo to...
Reagovat
turista
Muška bohužel uklouzla. Tráva je záludný povrch.
Reagovat
kaden32
Karolína Muchová or Jula Niemeierová to equal her Grand Slam maximum, which is the third round of the US Open 2022 tt [url=https://temp-mail.org/]rr[/url] ".":https://temp-mail.org/ smile
Reagovat
Kandinsky1
Probha, s kým to ta Nosková prohrála smile
Reagovat
Otmar
Já Tsurenkovou nemůžu ani cítit, ale tohle odehrála s přehledem. Kateřina toho má evidentně plná perka, nehrála nic. Škoda!!
Reagovat
turista
Dnes opravdu neměla den. Ale prohrála se skreč šampionkou, která až potká Igu Sviatekovou nebo podobný kalibr tak se zhroutí a zabalí.
Reagovat
miros
Jak jsem předpokládal, velkej turnaj a opět tragédie, ale že vypadne se starým a trapným ukáčkem Tsurenkovou, bože.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist