Vondroušová nebude hrát ani v Cincinnati. Vrátit se má až na US Open

7. 8. 2019, 15:36
Aktuality 17
Markéta Vondroušová se odhlásila z turnaje v Cincinnati a po zranění zápěstí se na turnaje vrátí až na US Open. Patnáctá hráčka světového žebříčku už sice začala trénovat s raketou, ale rozhodla se opakovaně odložit návrat k soutěžní hře a nyní počítá se startem až na posledním grandslamu sezony. Ten začne v New Yorku 26. srpna.
Profily hráčů
Markéta Vondroušová

"Po dohodě v týmu padlo rozhodnutí návrat ještě posunout a odhlásit se z turnaje v Cincinnati," uvedl na facebooku manažer Vondroušové Jan Koukal.

Finalistka antukového grandslamu French Open laboruje se zraněním od vyřazení v 1. kole Wimbledonu. Její potíže způsobilo přetížení hrací ruky během antukové sezony, zánět se pak rozvinul při přechodu na trávu, kde se hraje s těžšími míčky.

Podle původních odhadů se Vondroušová měla vrátit na právě probíhajícím turnaji v Torontu, ale rehabilitace se protáhla. V Cincinnati začne jedna z generálek na US Open příští pondělí. "Toto zranění vyžaduje šetrný postup a čas. Prioritou je úplné vyléčení a kvalitní příprava," vysvětlil už dříve ošetřující lékař Vlastimil Voráček.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

17
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
tommr
jsem zvědavej kolik našich hráček z těch 8 co jsou v první stovce na USO nastoupí. Zatím to vypadá, že start poloviny z nich je vážně ohroženej ... :(
Reagovat
com
staci kdyz nastoupi a vyhraje trofej Karolina :D
Reagovat
tommr
no dneska to na to nevypadalo ... :)
Reagovat
com
tak treba Halepka ted taky nevypada, ze je nejnovejsi grandslamova sampionka :D
Reagovat
George_Renel
Je to frustrující a alarmující najednou.
Snad budě tělesná konstituce Lindy a Brendy odolnější.
Reagovat
EllNino
Njn narocne měsíce na jaře si vybrali svou daň
Reagovat
Vlk-v-trave
klasika...na USO se budou zase lámat rekordy ve skrečích.
Reagovat
EllNino
SkrečOpen
Reagovat
Alien
Jaký Lindy a Brendy?
Reagovat
George_Renel
Naše největší naděje a talenty - sestry Fruhvirtovy.
Reagovat
Andrew89
na ty se extrémně těším....:)
Reagovat
rybicka
Je nás víc, snad všechno půjde dobře.
Reagovat
EllNino
no, aby tady zase nebylo tisíce nadávek :D
Reagovat
rybicka
Nadávky snesu, pokud mají nějaký podklad a nejsou zcela bezobsažné. Mně víc vadí prázdné vyčichlé fráze.

Jinak Linda je vlastně nejvýše v tabulkách ve svém ročníku. A před ní jsou pouze o dost starší. Tedy s výjimkou Cori, která je "jen" o rok starší a je tedy před Lindou. Tady opravdu zbývá jen jí přát zdraví a trošku štěstí.

https://www.itftennis.com/juniors/rankings/rankings-list/players.aspx?Nation=Any&From=0&To=25&Name=&MatchCode=S&Gender=G&Region=&node=0
Reagovat
EllNino
zatím to ale vubec nic neznamená, bylo spoustu holek, které byly dobré juniorky a v dospělých to byla vída, záleží na juniorské konkurenci, zdraví, dobrém vedení, sportovním štěstí, penězích, příležitostech ... ale ani jedna nemá nic předplaceno, ať už jde o Fruhvirtovy nebo Lindu Noskovou, nebo o naše mladé kluky Dalibora Svrčinu, Jirku Lehečku, Jonáše Forejtka nebo Tomáše Machače
Reagovat
rybicka
O tom žádná. Jen mi přijde, že to okolo nich (a s nimi) dělají dobře, tak doufám. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist