Vyřazený Berdych nastoupí v Prostějově

29. 5. 2008, 10:30
Aktuality 0
Žebříčkově nejlepší český tenista Tomáš Berdych se po brzkém vyřazení z French Open představí na challengeru v Prostějově. Od pořadatelů turnaje, který se uskuteční od 2. do 7. června, dnes obdržel jednu ze tří divokých karet určených hráčům z první padesátky světového pořadí.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Berdych ve středu na Roland Garros vypadl ve druhém kole po porážce s domácím tenistou Michaelem Llodrem. "Tomáš hned po prohraném utkání potvrdil, že bude hrát v Prostějově i dvouhru. Původně se chtěl pouze zúčastnit některých doprovodných akcí," řekla ředitelka prostějovského challengeru Petra Píchalová.

Berdych je členem prostějovského klubu a na domácím challengeru startuje pravidelně od roku 2003. Vloni se ale zúčastnil jen soutěže ve čtyřhře, kde byl partnerem loučícího se Jiřího Nováka. Cesta českého páru tehdy skončila v semifinále.

Předloni byl Berdych v Prostějově nejvýše nasazeným hráčem, ale natažený sval jej nepustil dál než do druhého kola. Při premiéře v roce 2003 vypadl hned v prvním kole a v dalších dvou letech se probojoval do čtvrtfinále.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist