Vyvrcholení Wimbledonu bude v 3D

7. 3. 2011, 12:31
Aktuality 5
Závěr letošního Wimbledonu si budou moci diváci vychutnat i v 3D kvalitě. Pořadatelé nejslavnějšího turnaje dnes oznámili, že semifinálové a finálové zápasy mužské dvouhry a finále žen budou přenášeny v novém formátu a živě půjdou do kin, která disponují 3D systémem.

Technologicky bude vše zajišťovat společnost Sony, která je dlouholetým partnerem turnaje. "Wimbledon je slavný svým smyslem pro tradici. Zároveň se však vždy díváme dopředu a hledáme způsoby, jak vylepšit naši prezentaci a jak spojit tradici s inovací," oznámil výkonný ředitel Ian Ritchie.

pva, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
do kina bych na to nesel, jedine sam. Neni nad to si doma poradne ZARVAT :)
Reagovat
kohlik
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Řvát se dá i v kině! :D
Reagovat
misoSK
Tie hadky medzi fanusikmi v kine by boli celkom vtipne :D
Reagovat
vojta91
no hadky by byli mezi fanatickymi Federerofily a Nadalovci..:) ale myslim, ze neni treba se obavat.. Federer se do semifinale nepodiva- pujde ven driv..:))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist