Wimbledon by se mohl dočkat druhé zatahovací střechy

1. 7. 2011, 16:54
Aktuality 0
Turnaj ve Wimbledonu by se v příštích letech mohl dočkat dalšího kurtu se zatahovací střechou. Připojení střechy ke kurtu číslo 1 by se mohlo stát součástí plánů pro příští patnáctiletý cyklus rozvoje hřišť v All England Clubu.

Londýnský grandslamový turnaj využívá od roku 2009 střechu na centrálním dvorci pro 15 tisíc diváků. Kurt číslo jedna pojme o tři a půl tisíc diváků méně. Případná stavba by mohla začít nejdříve po olympijských hrách, které bude příští léto hostit i wimbledonský komplex.

Dvě střechy se využívají na Australian Open, pařížské Roland Garros by se mělo první dočkat na hlavním stadionu v roce 2016. Na US Open není podobná stavba v plánu.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist