Wozniacká chce studovat. Zatím jí v tom brání tenisové úspěchy

27. 8. 2010, 12:49
Aktuality 26
Druhá tenistka světa Caroline Wozniacká uvažuje, že podá přihlášku na vysokou školu. Turnajová jednička nadcházejícího US Open by chtěla studovat obchod nebo management na slavné Yaleově univerzitě.
Profily hráčů
Wozniacki Caroline

Wozniacká během turnaje v New Havenu řekla, že letos plánovala podat přihlášku na Yale, ale kvůli strmému vzestupu tenisové kariéry to nestihla. Dánka uvedla, že by možná obchod či management mohla studovat dálkově přes internet. Dvacetiletá dívka doufá, že by díky vysoké škole přišla na jiné myšlenky než ty tenisové.

Před turnajem navštívila tým amerických fotbalistů Yaleovy univerzity a asi osmdesát hráčů jí fandilo v dresech při výhře v prvním kole nad Slovenkou Dominikou Cibulkovou. "Byla to sranda, mohla by se z toho stát tradice," oblíbila si Dánka fanklub.

pva, ČTK

Komentáře

26
Přidat komentář
smazaný uživatel
S jejím vytížením a objížděním každého turnaje by tak tu školu zvládala. Navíc při interview mi dvakrát inteligentní zrovna nepřipadá, ale kdo ví.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám stejný pocit jako ty, proto ne že nemám v oblibě jen její herní styl, ale ani způsob jakým se projevuje. Ale to, že není inteligentní-podle nás, ještě není hcp při studiu. :D Mé bývalé spolužačky taky nijak neoplývaly vysokým IQ, ale při studiu byly úspěšné.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to máš pravdu, taky mám podobné zkušenosti, a to jsem na gymnáziu. Ale tak, jestli chce, ať studuje, aspoň spadne žebříčkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem chodil na gymnázium. Jo jo, ideálně tak na 6.-8. místo, kam aktuálně patří.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, vidět u ní v pavouku jedničku je hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano študentíku, je to hhnuusss! bléééé!
Reagovat
smazaný uživatel
hehe, prý nekometuji

15:41 ... Caroline v oblibě nemám, tak tu raději už nekomentuji.
15:44 ... Mám stejný pocit jako ty, proto ne že nemám v oblibě jen její herní styl, ale ani způsob jakým se projevuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Broži, Ty raději nabízej ty své paraboly z pouště, na tenis je Tě škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co, Cable Guyi, na kterem satelitu zakopanem v pousti dnes muzeme sledovat tenisove prenosy?
Reagovat
smazaný uživatel
Broz alias Barney :-DD
Můžou zdejší "komentáře" upadnout ještě víc?
Reagovat
skott
Co je s tvoji rubrikou armstrongu?Nejdriv se vnucujes a potom nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud si tu ty, tak jo.
Reagovat
smazaný uživatel
no já být druhý na světě, tak bych se nepouštěl do nějaký školy, ale asi proto, že tam člověk chodí takřka celý týden:-) obdivuju, že třeba sestry Radwanský studujou v Krakowě, na to bych neměl, být vyčerpanej z tenisu a ještě se soustředit na školu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo kdoví, zda Anežce ta škola nebrání v lepších výsledcích na okruhu, než doposud předvádí. Podle mě má na víc, i když jí tenisově stále něco chybí, například větší útočnost, lepší servis-ale tak to je hcp více tenistek. Ale jako jo, všechna čest, ještě má relativně dost času ukázat víc, proměnit veškerý svůj potenciál na okruhu. Caroline v oblibě nemám, tak tu raději už nekomentuji.
Reagovat
smazaný uživatel
kdo ví, třeba to Aze trošku brání, ale myslím, že ne... je to stále hodně mladá holka a furt se drží hodně vysoko, i když ty výsledky nejsou letos úplně nejlepší a mohly by být lepší... ale i tak je furt v Top 10....
Reagovat
smazaný uživatel
Občas si říkám, jak "málo" stačí k tomu, udržet se v TOP 10 WTA okruhu. Agnieszka i přesto, že se jí ne až tak moc daří, spíše hraje jen ČF, SF turnajů a přesto si stále drží své příčky. To svědčí o tom, jak aktuální ženský tenis vypadá. Wozniacki se taky vyšplhala tak vysoko ziskem menších turnajů, až před týdnem vyhrála opravdu velký turnaj a krom finále USO... přesto je světová dvojka, první nasazená pro grandslam. Ale určitě za ty tři roky co je na vrcholu si zaslouží odměnu, ale přesto si myslím, že WTA tenis by si zasloužil jinou světovou dvojku. Tam by měly být osobnosti WTA tenisu, které dělají ženskému tenisu stále dobrou reklamu a vyčnívají nade všechny. Venus, Clijsters, Kuzna, Henin, Masha. Serenu nezmiňuji, jelikož ta své místo, kam patří, má. A mladá generace jako Azarenka, Wozniacki, Agnieszka by si na tyhle místa měly ještě počkat. Ono stejně až odejde tahle generace osobností, tak bude WTA tenis pod vlivem druhé vlny mladých hráček. Třeba z nich vyrostou nové Sereny, Henin, Clijsters anebo Venuše. :)) I když mít takový lesk a nejen herní lesk, bude obtížné.
Reagovat
smazaný uživatel
vyčnívají nade všechny :-DD

Když tedy vyčnívají, proč to v reálu není vidět? Proč právě tyhle nevyhrávají důležité turnaje? Každá z těch jmenovaných samozřejmě občas titul nebo finále udělá, ale proč třeba hned na dalším GS nebo na turnajích PM ostudně vylítne už na začátku?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo vylítne na každém grandslamu? Sestry Williamsovy? :)) Nebo CLijsters s Henin? Mají jich málo? Clijsters po návratu vyhrála dva velké turnaje, jeden menší a grandslam, jak dlouho je zpět? Rok, přičemž ta tvá Caroline byla schopná za tři roky co je na vrcholu vyhrát pouze jeden velký turnaj, tak a teď mudruj. :) Henin? Henin je zpět jak dlouho? Ou, že odehrála jen 40 zápasů a Wimbledon se zraněním lokte? Hm, to jsem nevěděl. :)) Přitom stihla vyhrát dva menší turnaje a nastoupit ve finále grandslamu, kde nestačila na Serenu, což je další osobnost a třikrát byla vyřazena Kim, o které je taky řeč. Bohužel se vyřazují navzájem, možná proto nemají tolik úspěchů a Henin jak jistě víš má těžký los kvůli žebříčkovému postavení. Ukaž mi hráčku, co se vrátila po takové době a hned začala vítězit. To jsou ty osobnosti, víš? Na Karolínu až vyroste v osobnost si musíš ještě počkat, šmudlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Z tebe by mohl být dobrý demagog. Napíšu "třeba hned na dalším GS" a ty svůj elaborát začneš větou "Kdo vylítne na každém grandslamu?". Jsem zvědavý na to, jak dlouho ti tentokrát elán vydrží a kdy se odsud zase zdejchneš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já se odsud nezdejchnul proto, že by mi nevydržel elán ;) dokonce ani Tvé komentáře mi ho nevezmou. Naznačil jsi, že se jim prostě nedaří, ani na grandslamech, to je jedno, nemusíme být přesní jako strojaři. Význam Tvého příspěvku byl podobného rázu. A já říkám, že ne. Že i když momentálně Henin nehraje, nebo nedosahovala na každém GS z těch tří, co odehrála snových výsledků, tak je podstatné v jakém stylu se vrátila. To svědčí o tenisové vyspělosti a psychické odolnosti (vnitřní síle), jakou má jen pár hráček na okruhu. Proto si jich cením a ostatní na ně nesahají v tomto. Tímhle vyčnívají. Ale i tak si právě tyhle hráčky připsaly dost úspěchů.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Šafářová rovněž studuje vysokou školu.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Šafářová rovněž studuje vysokou školu.
Reagovat
skott
jiste je jedina, kdo o tom uvazoval...
Reagovat
chacha
Karolínko, ty už v životě nebudeš muset hnout prstíkem, tak se soustřed jenom na to, abychom si tě ještě dlouho pamatovali.
Reagovat
chacha
Nesmrtelných sportovců jsou stovky. Nesmrtelných manažerů už tolik ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba chce Caroline studovat spíše z důvodu,že ji oblast managementu a obchodu zajímá, nebo jen chce mít širší přehled ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist