Wozniacká: Vždy jsem chtěla vypadat jako Kurnikovová

5. 9. 2010, 10:30
Aktuality 4
Dánka Caroline Wozniacká v dětství obdivovala vzhled a image ruské tenisové hvězdy. Nebyla to ale Maria Šarapovová, s kterou se nejvýše nasazená hráčka US Open střetne letos v osmifinále, ale kráska Anna Kurnikovová.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

"Abych byla upřímná, vždycky jsem chtěla vypadat jako Kurnikovová," řekla Wozniacká v New Yorku po utkání třetího kola. "Říkala jsem si, jak je krásná a všechno lehce zvládá. Byla vidět všude, v každé reklamě a já si přála být jako ona," prozradila tenistka. 

Kurnikovová byla nejlépe osmou hráčkou světa, ale nikdy nevyhrála turnaj dvouhry a později se stále více věnovala komerčním záležitostem než tenisu. V poslední době hraje exhibice.

Dvacetiletá Wozniacká je na kurtu úspěšnější než Kurnikovová. Dosud získala deset turnajových vavřínů. Možná i proto, že Kurnikovová byla jejím vzorem pouze mimo kurt, jako tenisový idol měla hráčka s polskými kořeny za vzor Steffi Grafovou a Martinu Hingisovou.

Wozniacká zatím prochází US Open hladce. Ve třech zápasech ztratila jen tři hry, což naposledy na grandslamu dokázala Mary Pierceová na French Open před šestnácti lety. "To něco říká o tom, jak se cítím a na jaké úrovni hraji. Jsem zatím nadšená," řekla Dánka.

Souboj se Šarapovovou, vítězkou turnaje z roku 2006, ale bude pro Wozniackou skutečným testem. "Už se těším," řekla Wozniacká.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hezká, ale blbá jako punčštok :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nemyslím, že by byla blbá. To, že se jí jako malé líbila Kurnikovka je asi normální, ale důležité je , že za tenisové vzory měla Graffovou a Hingis, opravdové tenisové hvězdy, má to v hlavě v pořádku. Carolině držím palce proti Hekně!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Esteze tak, lebo ked som si to precital 1.x tak som tam videl ze vzdy som chcela vypadat ako Kuznecovova :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad stejným způsobem i neskončíš.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist