Za každé eso 1000 dolarů. Tsitsipas chce pomoct s obnovou hurikánem poničeného Acapulca

27. 2., 23:00
Aktuality 1
Řek Stefanos Tsitsipas chce pomoci s obnovou Acapulca po loňském hurikánu Otis. Na turnaji ATP 500 v mexickém letovisku slíbil na odstranění škod věnovat 1000 dolarů za každé eso, které zahraje.
Profily hráčů
Stefanos Tsitsipas (@ Abierto Mexicano)

"Věnuji 1000 dolarů za každé eso, které tento týden zahraju," řekl dvanáctý hráč světového žebříčku na videu zveřejněném na sociálních sítích.

V prvním kole finalistu z roku 2021 a letos nasazenou trojku čeká duel s Romanem Safiullinem z Ruska, s nímž poslední duel před dvěma lety v Marseille prohrál.

Hurikán Otis, který tichomořské pobřeží Mexika zasáhl vloni v říjnu, si vyžádal minimálně 50 lidských životů. Živel navíc napáchal škody za miliardy dolarů, zcela zničeno nebo vážně poškozeno bylo více než 130.000 domů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist