Záhlavová v Marbelle neuspěla, znovu končí v prvním kole

5. 4. 2010, 20:49
Aktuality 1
WTA MARBELLA - Tenistky se tento týden představují poprvé v této sezoně na území Evropy. Ve španělské Marbelle odstartoval antukový turnaj, vstup do něj však nezvládla Češka Sandra Záhlavová, jež nestačila na Němu Malekovou.
Sandra Záhlavová

Sandra Záhlavová vypadla na antukovém turnaji ve španělské Marbelle hned v 1. kole. S Němkou Tatjanou Malekovou prohrála 4-6 0-6 a na třetím turnaji v řadě tak nezvládla úvodní zápas.

Čtyřiadvacetiletá Záhlavová hrála s o dva roky mladší soupeřkou vyrovnaný tenis jen v úvodní sadě, kdy jí také jedinkrát vzala podání. V druhém setu už ale nedokázala dobře servírující Malekové vzdorovat a na podniku s dotací 220 tisíc dolarů končí.

Ve dvouhře se představí ještě Iveta Benešová, kterou čeká hráčka z kvalifikace.

Naopak minimálně přes první kolo se popáté v řadě přehoupla devatenáctiletá Slovinka Polonia Hercogová. Stejně jako před měsícem v Indian Wells si poradila ve dvou setech s Rumunkou Olaruovou.

Drtivou výhrou do soutěže vstoupila už i první z nasazených hráček Aravane Rezaiová. Francouzka deklasovala domácí deblovou specialistku Ruanovou-Pascualovou dvakrát 6-1.

Hvězdami letošního ročníku jsou Kim Clijstersová, Victoria Azarenková a Flavia Pennettaová.

- WTA INTERNATIONAL MARBELLA (Španělsko, antuka, 220.000 dolarů) -
pondělní výsledky (05. 04. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Maleková (Něm.) - Záhlavová (ČR) 6-4 6-0
Rezaiová (4-Fr.) - Ruanová-Pascualová (Šp.) 6-1 6-1
Hercogová (Slovin.) - Olaruová (Rum.) 6-3 6-4
Cabezaová (Šp.) - Martičová (Chorv.) 1-6 7-6 6-2

Čtyřhra - 1. kolo:
Erraniová/Vinciová (It.) - Benešová/Foretzová (ČR/Fr.) 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
skott
Tenhle vysledek asi nikdy nepochopim, to je i na WTA raritka.Petra jako velka antukova nadeje, s ohromnym citem v ruce, nadhernou technikou pri servisu dokonale odevzda domaci hracce bez budoucnosti a jeste po takovem prubehu.Jasny aspirant na zklamani roku:/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist