Záhlavová zaskočila Rybárikovou a je ve čtvrtfinále

15. 6. 2010, 13:54
Aktuality 0
WTA HERTOGENBOSCH - Sandra Záhlavová čtyři měsíce čekala na vítězství, na trávě v holandském Hertogenboschi však postoupila už mezi nejlepších osm. Dnes porazila favorizovanou Slovenku Rybárikovou a o semifinále si zahraje s Ivanovičovou, nebo Petkovicovou.
Sandra Záhlavová

Sandra Záhlavová v Holandsku prošla kvalifikací a podevatenácté si mohla zahrát v hlavní soutěži podniku WTA. Čtyřiadvacetiletá Češka pak ukončila sérii sedmi proher v prvním kole, když porazila Rusku Vesninovou a teprve potřetí postoupila do 2. kola.

V něm dnes dokázala překvapit i proti Slovence Magdaléně Rybárikové, jež si sebevědomí posilnila skalpem bývalé světové jedničky Safinové a před rokem získala na trávě v Birminghamu svůj jediný titul.

Záhlavová mohla o svém dnešním postupu rozhodnout už ve dvou setech, nadějný náskok ale ztratila. V rozhodujícím dějství se ovšem z předešlých chyb poučila a po dvou hodinách a patnácti minutách vyhrála 7-6 4-6 6-2.

O premiérový start v semifinále bude bojovat Andree Petkovicové z Německa, jež po Kvitové vyřadila i Srbku Anu Ivanovičovou.

- WTA INTERNATIONAL HERTOGENBOSCH (Holandsko, tráva, 220.000 dolarů) -
úterní výsledky (15. 06. 2010)

Dvouhra - 2. kolo:
Záhlavová (ČR) - Rybáriková (SR) 7-6(1) 4-6 6-2
Flipkensová (Belg.) - Kirilenková (3-Rus.) 6-3 3-3 skreč K.
Petkovicová (Něm.) - Ivanovičová (Srb.) 6-4 6-7(4) 6-1
Cibulková (SR) - Rusová (Niz.) 6-2 7-5

Dvouhra - 1. kolo:
Švedovová (4-Kaz.) - Parraová (Šp.) 6-1 6-2 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist