Zakopalová: Nebylo mi dobře, zřejmě z jídla

26. 9. 2010, 13:25
Aktuality 2
Klára Zakopalová se cítila ve finále v Soulu unavená a pomalejší. Důvodem byla série předchozích zápasů i lehké žaludeční potíže, které Češku trápily, ale prohru s Ruskou Alisou Klejbanovovou z Ruska na problémy svádět nechtěla.
Profily hráčů
Klára Zakopalová

"Bojovala jsem a snažila se, ale nestačilo to. Alisa hrála agresivně, dobře returnovala a nechybovala. Výhru si zasloužila," řekla osmadvacetiletá Zakopalová na tiskové konferenci. 

Pražská rodačka hrála páté utkání v pěti dnech a necítila se dostatečně svěží. Pohybovala se po kurtu pomaleji. Navíc měla před finále žaludeční potíže jako o den dříve Ruska Naďa Petrovová, která semifinále s českou hráčkou vzdala za stavu 4-5 v první sadě.

"Jedla jsem ve stejné restauraci jako Naďa, tak asi proto. Ale nebylo mi tak špatně jako jí," řekla Zakopalová, která si v italské restauraci dala stejné menu jako Ruska a měla potom žaludek na vodě. "Byla jsem z toho trochu unavená, ale rozhodně se na to nechci vymlouvat," řekla Češka.

Během týdne si Zakopalová získala srdce korejských fandů. Absolvovala autogramiádu a při zápasech stálo obecenstvo na její straně. "Bylo to moc příjemné, děkuji," řekla tenistka.

Po finálové prohře v Soulu zopakovala, co řekla už po porážce v předchozím duelu o titul v Kodani. Chtěla by jednou překonat své žebříčkové maximum, 27. místo z roku 2006, ale na umístění se nechce upínat. "Chci si tenis užívat, ne se stresovat a nervovat," řekla Zakopalová. Hned poté zahájila přesun do Tokia, kde se v prvním kole utká s Američankou Coco Vandewegheovou, která postoupila z kvalifikace.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Petrova měla podobné potíže, to zas asijská mafie řádila a pořádně si napakovali kapsy :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist