Zakopalová se do čtvrtfinále neprobojovala

24. 9. 2008, 15:15
Aktuality 0
Česká tenistka Klára Zakopalová si čtvrtfinále turnaje v Soulu nezahraje. Dnes prohrála s dvacetiletou Ruskou Jekatěrinou Makarovovou 3-6 a 2-6, když nezachytila především úvod zápasu. S šedesátou hráčkou světa prohrála první čtyři gamy, po prohraném první setu jí nepomohla ani nucená přestávka kvůli dešti.
Klára Zakopalová

O postup do čtvrtfinále turnaje s dotací 145.000 dolarů bude bojovat ve čtvrtek také Lucie Šafářová, kterou čeká nasazená jednička Maria Kirilenková z Ruska.

Roli favoritky dnes v Soulu splnila izraelská tenistka Shahar Peerová. Turnajová dvojka je jedinou nasazenou hráčkou, která po dvou kolech zbyla v dolní polovině pavouka. Ve hře o titul se udržela díky vítězství 6-4 7-5 nad Japonkou Moritaovou.

V dalším kole ji čeká americká veteránka Jill Craybasová, která dnes ve dvou setech porazila Agkukl Amanmuradovou z Uzbekistánu.

Výsledky - Soul:

Dvouhra - 2. kolo:
Makarovová (Rus.) - Zakopalová (ČR) 6:3, 6:2, Peerová (2-Izr.) - Moritaová (Jap.) 6:4, 7:5, Stosurová (Austr.) - Lisická (Něm.) 6:4, 6:7 (4:7), 6:3, Craybasová (USA) - Amanmuradovová (Uzb.) 7:6 (7:1), 6:2.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist