Ženské hvězdy se diví. Proč nehrajeme na centrkurtu?

26. 6. 2009, 14:39
Aktuality 8
Před měsícem vyhrála French Open, do Wimbledonu ale jako by pařížská sláva nedorazila. První zápas hrála Světlana Kuzněcovová na kurtu číslo 14, ten včerejší na "trojce". A podobně je na tom i její krajanka Dinara Safinová. Není to fér, tvrdí světová jednička.
Dinara Safinová

Ačkoliv je ve Wimbledonu pátá nasazená, Světlana Kuzněcovová se zatím na centrkurt s kapacitou 15.000 diváků mohla podívat jen jako divačka. Včera se musela spokojit s kurtem č. 3, kolem kterého může sedět 2.200 fanoušků. A včera nebyla sama, patnácti tisícům přihlížejících se nepředstavila ani pětinásobná vítězka Venus Williamsová nebo světová jednička Dinara Safinová, když jediný zápas žen na ústředním dvorci sehrály Caroline Wozniacká a Maria Kirilenková.

"Doufám, že příští zápas budu hrát na větším kurtu. Samozřejmě to není fér," postěžovala si Safinová, která nastoupila na kurt číslo 2 po Tomáši Berdychovi.

Její krajanka Světlana Kuzněcovová byla méně příkrá, i ji ale rozvrh překvapil. "Je mi jedno, kam mě pošlou. Na centrkurtu mě nechtějí," krčila rameny Kuzněcovová. "Ale když se na rozvrh podíváte, není to jen o mně. Dinara hraje na kurtu číslo dvě, Venus na jedničce, a dívky, které nejsou tak vysoko nasazené, hrají na centrkurtu," dodala.

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo a Fedouš musí každý zápas odehrát na centrkurtu, to je fakt výborný. Stejně neumí s jestřábím okem, tak ať aspoň jednou zaleze na trojku!
Reagovat
smazaný uživatel
- pretože iba ženský tenis môže mať svetovú jednotku bez jediného grandslamu
- pretože ženskému tenisu chýbajú osobnosti
- pretože väčšina hráčok je psychicky labilných
- pretože hráčky sú buď pekné, alebo dobré
- pretože Briti nemajú medzi ženami svojho miláčika
- pretože Roger Federer je muž:)
Reagovat
smazaný uživatel
protože Roger Federer je muž :D
Reagovat
skott
Bohuzel, vetsina techto duvodu je pravdiva;-)
Ale Venus by si zaslouzila stejne zachazeni jako Roger.Dat na centrkurt misto ni Wozniacki je vysmech!
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne aspon zajtra ju tam dali.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože dlouhé výměny, silový tenis v chlapském podání je poněkud zajímavější než ty vaše breaky a rebreaky a dvojchyby:-))
Reagovat
smazaný uživatel
já radši koukám na ženský tenis než na chlapy
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist