Zraněná Petkovicová nestihne ani olympiádu

18. 7. 2012, 16:17
Aktuality 8
Německá tenistka Andrea Petkovicová kvůli vleklým zraněním zad a kotníku přišla už o tři letošní grandslamy i únorový zápas Fed Cupu s Češkami a nezahraje si ani na olympiádě ve wimbledonském areálu.
Profily hráčů
Andrea Petkovicová

"Srdce mi krvácí," oznámila 18. hráčka světa Petkovicová poté, co se po dohodě s lékaři rozhodla olympijského turnaje vzdát. Letos si zahrála na okruhu jen sedm zápasů. Jakmile vyléčila záda, přetrhla si na dubnovém turnaji ve Stuttgartu vazy v kotníku. A zotavit se nestihla.

Německý svaz se pokusí místo Petkovicové dodatečně nominovat Monu Barthelovou. Největší nadějí německé tenisové výpravy na OH bude semifinalistka Wimbledonu Angelique Kerberová, ve dvouhře se představí i Sabine Lisická a Julia Görgesová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
BooOoo
dříve sem teda Petkovicovou vubec nemusel, patřila mezi mé méně oblíbené, jenomže tohle je už moc, a docela me to mrzí, je mi líto, ale tohle bych nepřál ani nepříteli
Reagovat
smazaný uživatel
Sezona v prdeli..To je velmi smutné..
Reagovat
smazaný uživatel
Nedivím se, že je Petko smutná. Přijít o takovou akci vinou zranění je velká smůla. Stejně tak i Kaia Kanepi nebude na olympiádě kvůli zranění paty... Přeju oběma holkám brzké uzdravení a snad si to vynahradí za čtyři roky.
Reagovat
smazaný uživatel
:( Chuděra. Nejen že trápí zranění neustále Sabine, ale teď i ji :(
Reagovat
dadaft
doufám, že na americké tour už Tě uvidím. ))
***
pár slov ke tvé kolegyni Julii Goergesové. dneska ji Polona Hercogová pěkně vyprášila kožich. v šestém a sedmém gemu druhého setu lítala jako hadr na holi... ... a o vítězství si mohla nechat akorát zdát.
minule Záhlavová - Strýcová, teď Hercogová...
... Marion a Julie mají trochu problémky.
Reagovat
Heather_Fedex
co na to rict? petko, soucitim s tebou.....
Reagovat
tommr
hlavně at se tentokrát pořádně vyléčí a zbytečně neuspěchá návrat. Na OH by bez pořádnýho tréninku stejně neměla šanci na dobrej výsledek ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist