Zraněná Šarapovová nebude hrát ani v Torontu

28. 7. 2013, 21:21
Aktuality 5
Ruská tenistka Maria Šarapovová se odhlásila z turnaje v Torontu, který odstartuje 5. srpna. Druhá hráčka světového žebříčku má stále problémy s levou kyčlí, kvůli níž už vynechala tento týden turnaj ve Stanfordu.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Maria Šarapovová, kterou nedávno začal trénovat bývalý nejlepší hráč světa Jimmy Connors, se zranila ve Wimbledonu, kde vypadla překvapivě už v druhém kole. V utkání s Michelle Larcherovou de Britovou z Portugalska několikrát podklouzla, nechala se ošetřovat a poté uvedla, že si natáhla úpon v kyčli.

Kvůli zranění se ruská kráska odhlásila už tento týden z turnaje ve Stanfordu a dnes na svých webových stránkách oznámila, že nebude hrát ani příští týden slavný Rogers Cup v Torontu.

"Jsem velice zklamaná, že nebudu moct hrát příští týden v Torontu. Tento turnaj je pro mě jedním z nejlepších a nejvýznamnějších turnajů v roce. Těšila jsem se na návrat právě tam, ale bohužel to ještě není možné," napsala na své stránky světová dvojka.

Jako gesto ke kanadským fanouškům, kteří se těšili na to, že uvidí Rusku na kurtech, uspořádá Šarapovová soutěž, jejíž vítězové budou mít během zimní pauzy příležitost poznat Marii osobně a plout s ní výletní lodí do Los Angeles. Ruska navíc v rámci Rogers Cupu v Kanadě uspořádá kampaň, jejíž výtěžek bude směřovat k mladým tenisovým nadějím.

"Maria je jednou z největších hvězd pro fanoušky tady v Torontu a bude nám tu letos hodně chybět. Jsme jí moc vděční za její štědrost a čas pro nás získat nějaké prostředky na podporu výuky tenisu u dětí. Přejeme jí brzké uzdravení a doufáme, že se brzy opět vrátí na tour v plné síle," komentoval odhlášení Šarapovové ředitel turnaje Karl Hale.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK, Petr Pokorný

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Bartys
Ta už nikdy nic nevyhraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nehorázně mě to mrzí, že se Masha odhlásila, protože jsem se na ní těšil, ale zdraví je přednější :-)) Tak doufám, že bude hrát alespoň v Cincinnati..
Jinak je boží jak pořádá tu soutěž a pak ještě tu kampaň.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle zpráva mě docela zaskočila a dost mě to mrzí. :( Myslel jsem si, že po tom prokletém Wimbledonu bude delší dobu pauzírovat Vika a místo toho pauzíruje Masha. Znamená to, že Masha bude hrát před US Open jenom v Cincinnati (snad aspoň tam)... Brzy se uzdrav, Maruško! :)

Jinak je od Mashy super, že se to snaží fanouškům vynahradit... Poznat Mashu osobně a plout s ní do Los Angeles? Nedokážu si představit moc hezčích věcí. Už teď hodně závidím jednomu Kanaďanovi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky s ní mám problém. Kvůli servu :-/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist