Zraněná Venus věří ve start na US Open

9. 7. 2013, 16:39
Aktuality 0
Po nezdarech v Melbourne a na French Open musela kvůli zranění zad vynechat Wimbledon, bývalá světová jednička Venus Williamsová ale věří, že o další grandslam nepřijde. Snad se vrátím ještě před US Open, říká starší z amerických sester.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Jestli Venus Williamsová na nějaký turnaj ráda vzpomíná, pak je to určitě Wimbledon, kde získala pět ze svých sedmi grandslamových titulů ve dvouhře. V Londýně, kde hrála šestnáctkrát za sebou, se ale letos kvůli zdravotním problémům neobjevila.

Třiatřicetiletá Američanka nemohla kvůli zraněným zádům nastoupit ani za Washington Kastles, kteří hrají ligu družstev World Team Tennis. Na jejich první zápas sezony tak přišla jen jako divačka v doprovodu první dámy Michelle Obamové a tenisové legendy Billie Jean Kingové.

Novinářům popsala svůj aktuální zdravotní stav. "Cítím se dobře, tvrdě pracuji a rehabilituji. Musím si jen dopřát čas, než to bude stoprocentní. Počkám, až budu připravena, a snad se vrátím nějakou dobu před US Open," řekla.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist