Zraněný Karlovič v Estorilu dohrál

15. 4. 2008, 17:33
Aktuality 0
Velmi rychle se rozloučil s turnajem v portugalském Estorilu Chorvat Ivo Karlovič. Třetí nasazený tenista nedohrál zápas prvního kola s domácím Machadem, kterému vzdal za stavu 4-6 0-1. Z postupu se naopak radovala Iveta Benešová, která smetla Portugalku Silvaovou.
Profily hráčů
Ivo Karlovič

Problémy začal mít Karlovič už v prvním gamu, kdy si poranil pravé koleno. Domácí Rui Machado dokázal vzít Chorvatovi dvakrát jeho servis a i když Karlovič snížil na 4-5, první set už Portugalec dotáhl do vítězného konce.

Také ve druhé sadě sebral okamžitě Karlovičovi servis. Za stavu 4-6 0-1 se turnajová trojka se rozhodla zápas ukončit. V dalším kole čeká Machada Francouz Florent Serra, který si dnes bez problémů poradil s Gianlucou Nasem.

Mnohem menší radost udělala domácím divákům česká tenistka Iveta Benešová. Při utkání s Portugalkou Neuzou Silvaovou si pobyla na kurtu něco málo přes hodinu. Své soupeřce povolila pouhé dva gamy a zvítězila 6-0 6-2.

Publikum v Estorilu nepotěšila ani teprve patnáctiletá Michelle Larcherdeová Britová. Mladičká Portugalka sice v souboji se Sandou Mamičovou sice vyhrála první set, ve druhé sadě ale Chorvatka nadělila domácí naději 'kanára' a obrat pak dokonala ve třetím setu, který vyhrála 6-4.

Výsledky - Estoril:
Muži - 1. kolo:
Machado (Por.) - Karlovič (3-Chor.) 6-4 1-0, Hanescu (Rum.) - Patience (Fr.) 6-1 7-6(2), Sousa (Por.) - Marach (Rak.) 6-1 6-3, Berrer (8-Něm.) - Elias (Por.) 6-4 7-5, Serra (Fr.) - Naso (It.) 6-1 6-2, Ascione (Fr.) - Kudrjavcev (Rus.) 6-1 6-4

Ženy - 1. kolo:
Benešová (ČR) - Silvaová (Por.) 6-0 6-2, Pennetaová (1-It.) - Meusburgerová (Rak.) 4-6 6-0 6-2, Pinová (8-Fr.) - Kerberová (Něm.) 7-6(6) 6-3, Aniová (Est.) - Kremerová (Luc.) 7-5 6-2, Savčuková (Ukr.) - Kloeselová (Něm.) 6-4 4-6 6-4, Duque Marinová (Kol.) - Niculescuová (Rum.) 6-4 6-3, Mamičová (Chor.) - Larcherdeová Britová (Por.) 2-6 6-0 6-4

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist