Zraněný Roddick se odhlásil z Nice, nad Paříží visí otazník

17. 5. 2011, 22:20
Aktuality 3
Bývalý první hráč světa Američan Andy Roddick se kvůli zranění ramene odhlásil z tenisového turnaje v Nice. Nejistá je také jeho účast na Roland Garros, které začne v neděli.
Profily hráčů
Andy Roddick

Roddick se zranil minulý týden na turnaji v Římě. "Ještě nemůžu hrát. Byl by to risk těsně před Roland Garros, po kterém za chvíli následuje Wimbledon," uvedl na webu turnaje v Nice osmadvacetiletý vítěz US Open z roku 2003. 

Trojnásobný finalista Wimbledonu došel na Italian Open s krajanem Mardym Fishem do finále čtyřhry, kvůli Roddickovu zranění však do posledního zápasu s jinými Američany Johnem Isnerem a Samem Querreym nenastoupili. Zástupci ATP se rozhodli, že jim nevyplatí prémie za postup do finále, ale jen za účast v semifinále, což americkou dvojici rozčílilo.

"Samozřejmě se odvoláme," uvedl dnes Fish v Düsseldorfu, kde hraje na Světovém poháru družstev. "Myslím, že to není fér. Nechápu to pravidlo. Určitě existují chytřejší lidé než já a ti vymýšlejí pravidla, i tak se mi to ale nezdá fér," dodal Fish. Místo 63.400 eur (1,5 milionu korun) dostali s Roddickem odměnu 32.000 (782.000 korun).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že v jeho případě by neúčast na Roland Garros nebyla na škodu. Uzdravil by se, netrápil by se na antuce a připravil se pořádně na trávu, kde mu to jde.
Reagovat
Mistr
jen ať jede, aspoň zbohatnu sázkou proti němu jako když hrál s Cipollou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist