Zverev čelí opět obvinění z ublížení na těle od další z bývalých partnerek

19. 7. 2023, 22:42
Aktuality 6
Alexander Zverev čelí opět obvinění z ublížení na těle od jedné ze svých bývalých partnerek. Podle informací agentury SID podalo státní zastupitelství v Berlíně 7. července žádost o trestní příkaz, soud by měl nyní rozhodnout, zda jsou důkazy dostatečné k uložení trestu.
Profily hráčů
Alexander Zverev (© Profimedia)

S obviněním přišla podle médií bývalá partnerka olympijského šampiona z Tokia Brenda Pateaová, s níž má dceru, které letos budou dva roky. Potvrdili to její právní zástupci a zdůraznili, že jejich klientka nevznesla vůči Zverevovi žádné nároky o finanční odškodnění.

Na rozdíl od běžné obžaloby nežádá prostřednictvím trestního příkazu státní zastupitelství soud o hlavní líčení, ale písemně přímo o uložení trestu. Ten může být ve formě pokuty nebo maximálně roční podmínky.

Z domácího násilí už v roce 2021 Zvereva obvinila bývalá přítelkyně Olga Šarypovová. Patnáctiměsíční vyšetřování ale nepřineslo dost důkazů a letos v lednu byl případ uzavřen. Po nezávislém vyšetřování zprostila tenistu viny i hráčská asociace ATP.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Nenela
To, ze je Zverev absolutni kr*ten, vime davno. Ma jen velke stesti, ze je "nedostatek dukazu", jinak by si uz nepinknul. Vybijet si osobni frustrace na slabsich je ubohost. Doufam, ze se tady nenajdou zase chytraci, kteri budou tvrdit, ze si to ty zenske vymysleji, aby chudaka Sasu potopily
Reagovat
Tennisfan77
V tomhle jsou ženy bohatých a slavných opravdu chudáci. Prakticky nikdy neuspějí, protože jim to nikdo nevěří.
Reagovat
Patik
Ani sa nedivím ved tie ženy sú častokrát úplne vymyte vypočítave bezmozgy..co cítia jedine tak peniaze a možnosť zviditeľniť sa..
Reagovat
elsky
No jestli jste u toho byla, můžete to oné dotyčné dosvědčit smile
Reagovat
Semi
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist