Zvonarevová je po operaci, hrát nebude další čtyři měsíce

13. 2. 2013, 15:29
Aktuality 9
Konzervativní léčba problémy s ramenem nevyřešila a na řadu tak musela přijít operace. Věra Zvonarevová, jež kvůli zranění nehraje od loňské olympiády, se po chirurgické zákroku na kurtech neobjeví minimálně další čtyři měsíce.
Profily hráčů
Věra Zvonarevová

Věra Zvonarevová si poslední semifinále si zahrála na Turnaji mistryň na konci roku 2011. Na začátku loňské sezony, kterou začala jako světová sedmička, ještě po boku krajanky Světlany Kuzněcovové získala titul ze čtyřhry na Australian Open, od té doby si už však tenisem příliš radost neudělala. Od Melbourne odehrála jen osm turnajů, ze čtyř z nich kvůli zdravotním potížím odstoupila a od srpnové olympiády se už na kurtech neobjevila.

Problémy s ramenem se rozhodla léčit konzervativní léčbou (podobně jako Nadal řešil zranění kolena) a smířila se s delší pauzou. Jenže ani po pěti měsících ke zlepšení stavu bolavého ramena nedošlo a osmadvacetiletá Ruska se na doporučení lékařů rozhodla jít na operaci. 

A podle slov prezidenta ruské tenisové federaqce Šamila Tarpiščeva se fanoušci Zvonarevové musí obrnět trpělivostí na další čtyři měsíce. Prý minimálně tak dlouho bude trvat, než se bývalá světová dvojka znovu po operaci vrátí k turnajům.
Finalistka Wimbledonu a US Open z roku 2010 je aktuálně až na 147. místě a její propad bude i nadálě pokračovat.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
Heather_Fedex
kdysi svetova 2ka a gs finalistka....asi malokdo si na to zpomene
Reagovat
Fandina
Já ano, dvojkou byla předloni a několikrát se psalo, že kdyby to a to vyhrála, mohla by být i jedničkou ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já si taky vzpomenu. Věrka sice byla v žebříčku i na grandslamech nejlépe druhá, ale bezesporu patřila do nejužší světové špičky. Na takové hráčky se nezapomíná! :) Přeju Věrce brzké uzdravení, ať ji zase můžeme vidět na kurtech. :)
Reagovat
Fandina
Já samozřejmě také přeji brzké uzdravení a návrat na kurty. Její soustředěnost na kurtu se mi líbila a krásné modré oči.
Reagovat
dadaft
jo jo jo.
mně chybí moc.
držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Věrka, snad už se to otočí k lepšímu..
Reagovat
smazaný uživatel
bojuj!
Reagovat
smazaný uživatel
je to bojovnice
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať se vrátí :) :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist