Cachin Pedro

Cachin Pedro

29
muž
Argentina
Datum nar.:
12. 4. 1995
Výška:
185 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 91. / 48.
čtyřhra: 438. / 219.

Lehečka v Madridu vystavil stopku Monteirovi a vyzve Nadala. Menšík ve třetím kole vzdal

ATP MADRID - Jiří Lehečka (22) už podruhé vylepšil své maximum na Masters v Madridu. Nejlepší Čech v žebříčku ATP přehrál ve třetím kole 6:4, 7:6 rozjetého kvalifikanta Thiaga Monteira (29) a může se těšit na prestižní střetnutí s pětinásobným šampionem Rafaelem Nadalem (37). O postup mezi nejlepší šestnáctku usiloval ještě Jakub Menšík (18), ale za stavu 1:6, 0:1 vzdal Félixi Augeru-Aliassimemu (23).

Fenomenální otočka v podání Molčana! Slovák zlikvidoval stav 0:5 ve druhé sadě a odvrátil dva mečboly

Alex Molčan (25) čelil ve druhém kole na antuce v Kitzbühelu za stavu 0:5 ve druhé sadě dvěma mečbolům na vlastním servisu. Slovenský tenista, který v rakouském vysokohorském středisku přerušil sérii pěti porážek, ovšem předvedl famózní obrat a domácího Sebastiana Ofnera (27) nakonec udolal 4:6, 7:5, 7:6. Ve svém druhém letošním čtvrtfinále potká Sebastiána Báeze (22).

Cachín dotáhl první semifinále na ATP až k titulu, ve Gstaadu porazil bývalého šampiona Ramose

Pedro Cachín (28) se na antukovém turnaji ATP 250 ve švýcarském Gstaadu poprvé dostal do semifinále na nejvyšším okruhu a nakonec dokráčel až k titulu. Argentinský antukový specialista porazil ve svém prvním finále 3:6, 6:0, 7:5 bývalého šampiona Alberta Ramose (35) a získal svůj nejcennější titul. V pondělním vydání žebříčku bude premiérově figurovat v TOP 50.

Djokovič na 66. grandslamu v řadě zvládl první kolo. Ve Wimbledonu v něm uspěl i poosmnácté

WIMBLEDON - Novak Djokovič (36) ve Wimbledonu i poosmnácté v kariéře a na 66. grandslamu v řadě zvládl svůj úvodní zápas. Letos čtyřnásobný obhájce titulu odstartoval výhrou 6:3, 6:3, 7:6 nad argentinským antukářem Pedrem Cachínem (28) a úspěšně vykročil za ziskem 24. grandslamové trofeje a osmým triumfem na trávě v All England Clubu.

Medveděv zastavil v Madridu rozjetého přemožitele Lehečky. V derby ho dělil jediný game od vyřazení

ATP MASTERS MADRID - Daniil Medveděv měl ve třetím kole madridského Masters namále, přesto své maximum na turnaji vyrovnal. Bývalý lídr žebříčku prohrával s rozjetým kvalifikantem Alexanderem Ševčenkem o set a v tom rozhodujícím ztrácel 0-2 a 2-4. Krajana nakonec po obratu přetlačil a na sedmém turnaji v řadě prošel do osmifinále. Na teprve páté antukové čtvrtfinále na nejvyšší tour bude útočit proti dalšímu krajanovi Aslanovi Karacevovi.

Ruud v Estorilu začal obratem proti domácímu Sousovi. Ve čtvrtfinále vyzve obhájce titulu

ATP ESTORIL - Nejvýše nasazený Nor Casper Ruud na antuce v Estorilu porazil 4-6 6-2 6-2 domácího Joaa Sousu a postoupil do čtvrtfinále. O první letošní minisérii dvou výher po sobě si pátý hráč světa zahraje s argentinským obhájcem titulu Sebastiánem Báezem.

Lehečka v Indian Wells odvrátil setboly a slaví první výhru na akci Masters 1000

ATP INDIAN WELLS - Jiří Lehečka v Indian Wells porazil i díky odvrácení dvou setbolů Francouze Arthura Rinderknecha a na druhý pokus si připsal premiérovou výhru na turnajích Masters 1000. Ve druhém kole se utká s šestým nasazeným Andrejem Rubljovem, kterého nedávno zdolal v Dauhá.

Martínez titul v Santiagu neobhájí, v prvním kole s Hanfmannem uhrál jen dva gamy

ATP SANTIAGO - Španělský tenista Pedro Martínez na antuce v chilském Santiagu, kde před rokem získal svůj jediný titul na okruhu ATP, skončil v prvním kole. S Němcem Yannickem Hanfmannem prohrál v repríze loňského čtvrtfinále jednoznačně 2-6 0-6, byť se hrálo přes hodinu a půl.

Trápení bývalých šampionů: Thiem v Buenos Aires prohrál s Varillasem, Schwartzman se Zapatou

ATP BUENOS AIRES - Dominic Thiem na antuce v Buenos Aires na svou první výhru v sezoně nenavázal. Ve druhém kole dvojnásobný rakouský šampion prohrál s Juanem Pablem Varillasem, který si proti bývalému třetímu hráči světa a vítězi US Open připsal svůj 'nejzvučnější' skalp a postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum na okruhu ATP. O teprve druhou letošní výhru marně usiloval také dlouhodobě se trápící domácí oblíbenec a předloňský vítěz Diego Schwartzman, jehož přemožitel Bernabe Zapata rovněž vyrovnal svůj nejlepší výsledek.

Veselý na challengeru v Marbelle do finále nepostoupil, Jebavý vyhrál čtyřhru

CHALLENGEMARBELLA - Jiří Veselý skončil na antukovém challengeru ve španělské Marbelle v semifinále po porážce 3-6 4-6 s domácím Jaumem Munarem. Soutěž deblistů ovládl Roman Jebavý, který startoval s Rakušanem Philippem Oswaldem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist