Clijsters Kim

Clijsters Kim

40
žena
Belgie
Datum nar.:
8. 6. 1983
Výška:
174 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 1.

Ať je značka silnější. Sjednoťte WTA a ATP, už je načase, vyzývá Clijstersová

Podle bývalé světové jedničky Kim Clijstersové (40) by se měla ženská asociace WTA a mužská ATP sjednotit v jednu organizaci. Prohlásila to v rozhovoru pro agenturu Reuters.

Enormní talent, předčasný konec a pak návrat. Které tenisové hvězdy zvolily podobnou cestu?

Byla to rána, když v březnu Ashleigh Bartyová oznámila světu, že končí s tenisem. Navíc jako aktuální světová jednička i šampionka z Australian Open - a v pouhých 25 letech. „Ashleigh je hodně mladá, když se za pár let rozmyslí, že se bude chtít vrátit, proč ne?“ řekla nedávno pro TenisPortal.cz Lucie Šafářová. A nebyla by první. Kdo z tenistek a tenistů se také rozhodl brzy skončit a v budoucnu se k tenisu vrátil? Tady je několik vybraných jedinců.

Clijstersová zřejmě definitivně ukončila kariéru. Přednost dává rodině

Bývalá světová jednička Kim Clijstersová znovu a zřejmě definitivně končí s tenisem. Osmatřicetiletá matka tří dětí se bude naplno věnovat rodině, s kterou se přestěhovala z rodné Belgie do vlasti svého manžela USA.

Siniaková v Indian Wells porazila Clijstersovou. Bouzková po čtyřhodinovém maratónu i Vondroušová dohrály

WTA INDIAN WELLS - Z tria českých tenistek ve čtvrtek zvládla vstup do prestižního turnaje v Indian Wells jen Kateřina Siniaková, která si připsala cenný skalp Kim Clijstersové a může se chystat na další souboj s bývalou světovou jedničkou a grandslamovou šampionkou Němkou Kerberovou. Naopak po třísetových porážkách dohrály Markéta Vondroušová a Marie Bouzková, jež po jedné z nejdelších bitev na okruhu WTA podlehla Italce Martině Trevisanové.

Clijstersová se díky divoké kartě představí i v Indian Wells

Bývalá světová jednička Kim Clijstersová se po deseti letech opět představí na turnaji v Indian Wells, přezdívaném "pátý grandslam". Osmatřicetiletá Belgičanka, jež se snaží se třemi dětmi o návrat k tenisu, dostala od pořadatelů divokou kartu. Prestižní turnaj v Kalifornii začne v pondělí.

Chicago: Vondroušová začala hladkou výhrou. Bouzková padla v tříhodinové bitvě, Clijstersová po návratu opět prohrála

WTA CHICAGO - S poloviční úspěšností dnes vstoupily české tenistky do turnaje WTA 500 v Chicagu. Zatímco Markéta Vondroušová smetla Australanku Ajlu Tomljanovicovou, Marie Bouzková po více než tříhodinové bitvě podlehla Japonce Misaki Doiové. Ro roční pauze se na kurty vrátila 38letá Belgičanka Kim Clijstersová, první výhry od roku 2012 se ale bývalá světová jednička nedočkala.

Bývalá světová jednička Clijstersová se po roční pauze opět vrací k tenisu

Bývalá světová jednička Kim Clijstersová dnes na turnaji v Chicagu odstartuje svůj další tenisový návrat. Osmatřicetiletá Belgičanka, která přijala divokou kartu od organizátorů, nastoupí v prvním kole proti Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu. Pro čtyřnásobnou grandslamovou vítězku to bude první zápas od loňského US Open.

Clijstersová se na okruh vrátí v Chicagu, od pořadatelů dostala divokou kartu

Bývalá světová jednička Kim Clijstersová chce ještě pokračovat v comebacku na nejvyšším tenisovém okruhu. Bývalá světová jednička přijala divokou kartu od pořadatelů nové akce WTA 500 v Chicagu, která se uskuteční na přelomu září a října.

Clijstersová se v Miami ani Charlestonu nevrátí. Po Covidu a operaci kolena ještě není ve formě

Bývalá světová jednička Kim Clijstersová se odhlásila z turnajů v Charlestonu a Miami, který měl být jejím prvním letošním startem. Sedmatřicetiletá belgická tenistka na sociálních sítích uvedla, že po říjnové operaci kolena a nákaze koronavirem ještě není v ideální formě.

Clijstersová se pokusí o první výhru po návratu v Miami. Dostala divokou kartu

Bývalá světová jednička Kim Clijstersová odehraje první letošní turnaj na konci března v Miami, od pořadatelů dostala divokou kartu. Sedmatřicetiletá Belgičanka se loni vrátila k tenisu po sedmileté pauze a prohrála všechny tři zápasy, k nimž nastoupila. Naposledy se představila v září na US Open.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist