Garcia-Vidagany Beatriz

Garcia-Vidagany Beatriz

35
žena
Španělsko
Datum nar.:
17. 11. 1988
Výška:
163 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 146.
čtyřhra: - / 148.

Voráčová potrápila Hantuchovou, padla ve třech setech

Po prvním kole, ale s hlavou vztyčenou opouští podnik v marockém Marrákeši Renata Voráčová. Česká kvalifikantka bojovala přes dvě hodiny o postup s turnajovou jedničkou Danielou Hantuchovou, které nakonec podlehla 6-3 2-6 a 5-7.

Venus se po problémech se zády daří, Brazílii vyrůstá nová naděje

WTA FLORIANÓPOLIS - Venus Williamsová zhruba měsíc léčila bolesti zad, kvůli nimž přišla o dva turnaje. Vrátila se až tento týden v brazilském Florianópolisu, kde postoupila už do čtvrtfinále. V něm se utká se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou.

Češky v Estorilu: Zakopalová postoupila, Voráčová vypadla

Střídavě se dnes dařilo českým tenistkám na turnaji v Estorilu. Třetí nasazená Klára Zakopalová splnila roli favoritky a po výhře nad Španělkou Garcíovou-Vidaganyovou postoupila do druhého kola. Renata Voráčová podlehla Australance Jarmile Gajdošové hladce 4-6 a 0-6.

Clijstersová na prvním turnaji na antuce senzačně prohrála

WTA MARBELLA - Kim Clijstersové se první antukový turnaj po třech letech nevydařil. Belgičanka doplatila na krátkou přípravu a už ve druhém kole překvapivě podlehla 258. hráčce světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist