Giraldo Santiago

Giraldo Santiago

36
muž
Kolumbie
Datum nar.:
27. 11. 1987
Výška:
188 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 28.
čtyřhra: - / 77.

Lajovič si v Los Cabos zahraje o první finále, pokračuje i López

ATP LOS CABOS - Dušan Lajovič v mexickém Los Cabos zdolal sedmého nasazeného Španěla Nicolase Almagra a potřetí v sezoně i v kariéře postoupil do semifinále turnaje ATP. Mezi kvartetem nejlepších je i nejvýše nasazený Španěl Feliciano López, který porazil neoblíbeného soka Francouze Juliena Benneteaua.

Kolář si finále na Štvanici nezahraje, skončil na Giraldovi

PRAHA - Fanoušci na pražské Štvanici v neděli na finále s českým zastoupením nepůjdou. Zdeněk Kolář na challengeru Advantage Cars Prague Open 2016 by Zenova skončil v semifinále, v němž dnes podlehl favorizovanému Kolumbijci Santiagu Giraldovi. Toho v boji o titul vyzve Bělorus Ignatik.

Štěpánek v Barceloně postupuje, zahraje si s Ferrerem

Radek Štěpánek si v Barceloně připsal první vítězství na okruhu ATP od lednového Australian Open. Český kvalifikant dnes porazil Kolumbijce Giralda 6-4 7-5 a v příštím kole narazí na třetího nasazeného Davida Ferrera.

Thiem vyhrál podeváté v řadě, v Kitzbühelu měl namále

ATP KITZBÜHEL - Dominic Thiem zahájil útok na třetí titul v řadě vydřeným vítězstvím. Rakouský mladík měl na domácí antuce v Kitzbühelu namále v souboji s krajanem Haiderem-Maurerem, s nímž v rozhodujícím setu prohrával už 1-4. Své úvodní zápasy naopak nezvládl Martin Kližan a Andreas Seppi, který navíc nedohrál.

Djokovič připravil Nieminenovi rozlučku s Wimbledonem. Nišikori v Londýně odstoupil

Finský tenista Jarkko Nieminen dnes odehrál svůj poslední zápas na wimbledonské trávě. Svoji derniéru si bývalý třináctý hráč světa odbyl proti Novaku Djokovičovi, který po výhře 6-4 6-2 a 6-3 postoupil do třetího kola. V něm bude chybět Kei Nišikori, jehož ze hry vyřadilo zraněné lýtko.

Bellucci si v Ženevě zahraje po dvou a půl letech ve finále

ATP ŽENEVA - O titul z premiérového ročníku antukového turnaje v Ženevě si zahrají trochu nečekaně Thomaz Bellucci, který se do finále dostal poprvé po dvou a půl letech, a Portugalec Joao Sousa, jenž v průběhu turnaje utekl ze čtyř mečbolů. Finalisté se utkají poprvé v kariéře.

Wawrinka se trápí dál, v Ženevě prohrál čtvrtfinále s Delbonisem

ATP ŽENEVA - Stan Wawrinka si sebevědomí před Roland Garros nezvedne ani na domácí antuce v Ženevě. Švýcarský favorit v dnešním čtvrtfinále podlehl Argentinci Delbonisovi a už na šestém z posledních sedmi turnajů neporazil víc jak jednoho soupeře. Před branami semifinále skončili i Marin Čilič a Pablo Andújar.

Rosol v Ženevě postupuje, vydřel výhru nad Luem

Lukáš Rosol zvládl na turnaji v Ženevě po kvalifikaci i vstup do hlavní soutěže. V prvním kole udolal i přes nevydařený úvod Lu Yen-Hsuna z Tchaj-wanu po dvouhodinové bitvě 1-6 7-6 a 7-5.

Veselý porazil Gulbise i podruhé a zahraje si s Nišikorim. Rosol v Římě dohrál

ATP ŘÍM - Jiří Veselý na antuce v Římě porazil Ernestse Gulbise a i druhý vzájemný zápas s bývalou světovou desítkou tak vyhrál ve třech setech. Ve druhém kole vyzve Japonce Nišikoriho. Naopak hned v prvním kole generálky na Roland Garros vypadl Lukáš Rosol, který podlehl Francouzi Chardymu.

Federer se na výhru nad Gimenem-Traverem překvapivě nadřel

ATP ISTANBUL - Roger Federer měl na antukovém turnaji v Istanbulu nečekané starosti s Danielem Gimenem-Traverem. Švýcarský favorit zdolal španělského antukáře až po dvou a půl hodinách boje a postoupil do semifinále. V něm se utká s Argentincem Schwartzmanem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist