Huesler Marc-Andrea

Huesler Marc-Andrea

27
muž
Švýcarsko
Datum nar.:
24. 6. 1996
Výška:
196 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 195. / 47.
čtyřhra: 213. / 132.

Zvereva deptal déšť. Dvojnásobný šampion padl s Garínem a v Mnichově končí opět nečekaně brzy

ATP MNICHOV - Světová pětka Alexander Zverev (26) od úspěšného obhájení triumfu v roce 2018 nevyhrál na domácím antukovém turnaji ATP 250 v Mnichově popáté v řadě víc jak jeden zápas. Letos nejvýše nasazený Němec skončil v deštěm a chladným počasím sužovaném Bavorsku stejně jako před pěti lety ve čtvrtfinále na raketě chilského šampiona z roku 2019 Cristiana Garína (27), kterému podlehl 4:6, 4:6. Naopak nezaváhal vítěz posledních dvou ročníků Dán Holger Rune (20).

Rune poprvé jako jednička. V Montpellier na třetí pokus našel recept na Hüslera

ATP MONTPELLIER - Světová devítka Holger Rune má za sebou premiérový zápas jako nasazená jednička turnaje ATP. V hale v Montpellier roli papírového favorita zvládl, přestože čelil Marcu-Andreovi Hüslerovi, s nímž loni prohrál všechny čtyři sety. Ve čtvrtfinále se dánský teenager utká s domácím Grégoirem Barrérem, jenž bude usilovat o premiérové semifinále.

V Paříži vrcholí boj o Turnaj mistrů. Fritz se po výhře nad Davidovichem udržel ve hře

ATP PAŘÍŽ - V boji o Turnaj mistrů zbývají poslední dvě volné vstupenky, o které usilují čtyři adepti. O majitelích se rozhodne tento týden tradičně na halovém Masters 1000 v Paříži, kde si dnes naději uchoval Taylor Fritz. Americký tenista si poradil se Španělem Alejandrem Davidovichem a postoupil do 2. kola.

Krejčíková se po triumfu v Tallinnu posunula o čtyři místa, Nosková je zpět ve stovce

Barbora Krejčíková si po triumfu v Tallinnu vylepšila své žebříčkové postavení o čtyři místa na 23. příčku. Do elitní stovky se vrátila 17letá Linda Nosková, v nejvyšším patře je tak devět Češek. Novak Djokovič ovládl halu v Tel Avivu, ale posun nezaznamenal v klasickém pořadí ani v hodnocení letošní sezony.

Hüsler vyhrál hned první finále na turnajích ATP, v Sofii přemohl teenagera Runeho

ATP SOFIE - Marc-Andrea Hüsler v sofijské hale slaví svůj první triumf na nejvyšším okruhu. Ve svém premiérovém finále na této úrovni bez ztráty servisu a po čtyřech odvrácených setbolech zdolal 6-4 7-6(8) dánského teenagera Holgera Runeho. Šestadvacetiletý Švýcar tak vylepší své žebříčkové maximum o více než 20 míst, v pondělí bude na 64. pozici.

Do finále ve Winston-Salemu postoupili Mannarino a Djere

ATP WINSTON-SALEM - Adrian Mannarino a Laslo Djere postoupili do finále turnaje ATP 250 ve Winston-Salemu. Francouz Mannarino v semifinále generálky na US Open přehrál 6-0 6-4 Nizozemce Botice Van de Zandschulpa, Srb Djere ve svém prvním semifinále na tvrdém povrchu zdolal 7-6 7-6 Švýcara Marca-Andreu Hüslera.

Thiem po 426 dnech a sérii 10 porážek vyhrál zápas na turnaji ATP

ATP BASTAD - Dominic Thiem na antuce ve švédském Bastadu zdolal 3-6 6-1 7-6 Fina Emila Ruusuvuoriho a poprvé od březnového návratu na kurty po roční pauze a následných šesti nezdarech vyhrál zápas na turnaji ATP. Ve druhém kole 28letý Rakušan vyzve nasazeného Španěla Roberta Bautistu.

Hanfmann zdolal Djereho a v Kitzbühelu si zahraje o první titul. O ten bude bojovat i Kecmanovič

ATP KITZBÜHEL - Yannick Hanfmann na antuce v Kitzbühelu zdolal po dvou a půl hodinách boje 4-6 6-3 7-6 Lasla Djereho a podruhé v kariéře postoupil do finále turnajů ATP. O premiérový titul si 28letý Němec zahraje s dalším Srbem Miomirem Kecmanovičem, který zastavil senzační jízdu švýcarského kvalifikanta Hüslera.

V Kitzbühelu vypadl i Schwartzman. Do semifinále se poprvé dostali tři kvalifikanti: Djere, Hüsler a Hanfmann

ATP KITZBÜHEL - Do semifinále antukového klání ATP 250 v Kitzbühelu se nedostal ani jeden nasazený tenista. Naopak mezi kvartetem nejlepších jsou tři kvalifikanti, což se na okruhu ATP stalo vůbec poprvé v historii. O vyřazení posledního nasazeného hráče Argentince Diega Schwartzmana se postaral Srb Laslo Djere, kterého napodobili Švýcar Marc-Andrea Hüsler a Němec Yannick Hanfmann.

Fognini v prvním zápase po operaci obou kotníků schytal debakl od hráče čtvrté stovky

ATP KITZBÜHEL - Fabio Fognini se na mužský tenisový okruh nevrátil v dobré formě. Třiatřicetiletý Ital, který na konci května podstoupil operaci obou kotníků, na antuce v Kitzbühelu ve svém prvním zápase od března schytal debakl 1-6 2-6 od kvalifikanta až 303. hráče světa Marca-Andrey Hueslera a roli nasazené jedničky nepotvrdí. Švýcar ve svém premiérovém čtvrtfinále na turnajích ATP vyzve Feliciana Lópeze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist