Krunic Alexandra

Krunic Alexandra

31
žena
Srbsko
Datum nar.:
15. 3. 1993
Výška:
163 cm
Váha:
53 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 508. / 39.
čtyřhra: 103. / 35.

Trápení pokračuje. Krejčíková ve druhém kole US Open podlehla Kruničové a čtvrtfinále neobhájí

US OPEN - Barbora Krejčíková po zranění loktu pokračuje v herním i výsledkovém trápení. Ve druhém kole US Open šestadvacetiletá Češka podlehla 6-2 4-6 2-6 Aleksandře Kruničové a neobhájí loňské čtvrtfinále. Srbka v další fázi vyzve rozjetou Ljudmilu Samsonovovou.

Peraová v Budapešti prošla z kvalifikace až k prvnímu titulu na okruhu WTA

WTA BUDAPEŠŤ - Bernarda Peraová tento týden na antuce v Budapešti přerušila sérii pěti porážek a nakonec si dokráčela pro premiérové finále i triumf na okruhu WTA. V boji o něj 27letá Američanka porazila 6-3 6-3 Srbku Aleksandru Kruničovou.

Polita živou vodou? Kruničová v Budapešti zničila i obhájkyni titulu a po 4 letech je ve finále

WTA BUDAPEŠŤ - Aleksandra Kruničová, která 10 měsíců na turnajích WTA nevyhrála víc jak jeden zápas v hlavní soutěži, v Budapešti neztratila set ani se čtvrtou soupeřkou. Dnes srbská tenistka smetla dvakrát 6-2 kazašskou obhájkyni titulu Julii Putincevovou a po čtyřech letech postoupila do finále. O druhý titul a první z antuky si 29letá Srbska zahraje s Američankou Bernardou Peraovou, jež je ve finále poprvé.

Kontaveitová v Kluži nezaváhala a dál útočí na Turnaj mistryň

WTA KLUŽ - Anett Kontaveitová pokračuje ve skvělé formě a útoku na poslední postupové místo na letošní Turnaj mistryň. Nasazená dvojka si v hale v Kluži na úvod poradila 6-3 7-5 s kvalifikantkou Aleksandrou Kruničovou a svou bilanci od konce srpna upravila na 22-2. V dalším kole se střetne s Alison Van Uytvanckovou.

Šarífová v Kluži neztratila set ani s Buzarnescuovou a jako první Egypťanka postoupila do finále turnaje WTA

WTA KLUŽ - 25letá Majar Šarífová na antuce v rumunské Kluži porazila 7-6 6-4 domácí Mihaelu Buzarnescuovou a jako první egyptská tenistka postoupila do finále turnaje WTA. V něm vyzve druhou nasazenou Němku Andreu Petkovicovou, jež si zahraje o první titul od února 2015.

Češky ve Wimbledonu: Karolína Plíšková, Muchová a Bouzková postoupily do druhého kola, Vondroušová překvapivě končí

WIMBLEDON - Karolína Plíšková úspěšně navázala na sobotní triumf v Eastbourne a připsala si šesté vítězství v řadě, Karolína Muchová zvládla premiéru v hlavní soutěži nejslavnějšího turnaje světa, Marie Bouzková na rozdíl od French Open pozici lucky losera využila a oslavila premiérové vítězství v hlavní soutěži grandslamu. Už v prvním kole Wimbledonu překvapivě končí nasazená Markéta Vondroušová.

Kristýna Plíšková zvládla vstup do kvalifikace v Madridu

WTA MADRID - Kristýna Plíšková si v Madridu zahraje o hlavní soutěž. Česká tenistka v prvním kole kvalifikace porazila 6-2 6-4 nasazenou Srbku Aleksandru Kruničovou. V přímém souboji o hlavní soutěž se utká s Kaiou Kanepiovou.

Smitková v Budapešti vyhrála derby s Martincovou a postoupila do hlavní soutěže

WTA BUDAPEŠŤ - Tereza Smitková ve finále kvalifikace halového podniku WTA v maďarské Budapešti zdolala krajanku Terezu Martincovou a poprvé od července 2017 na okruhu WTA prošla kvalifikací.

Siniaková vyhrála po boku Kruničové čtyřhru v Sydney

WTA SYDNEY - Kateřina Siniaková a Srbka Aleksandra Kruničová v Sydney slaví druhý společný titul. Česko-srbský tandem v dnešní dohrávce finále zdolal Eri Hozumiovou a Alicju Rosolskou. Siniaková získala pátou kariérní trofej a v pondělí se osamostatní na vrcholu deblového žebříčku, Kruničová triumfovala potřetí.

Siniaková potvrdila formu. V Pekingu porazila deblovou parťačku a je v osmifinále

WTA PEKING - Kateřina Siniaková v Číně odehrála desátý zápas během dvanácti dnů a podeváté zvítězila. Dnes v Pekingu porazila Srbku Alexandru Kruničovou, s níž startuje ve čtyřhře, a postoupila do třetího kola. O své největší čtvrtfinále si dvaadvacetiletá Češka zahraje proti světové jedenáctce Nizozemce Kiki Bertensové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist