Mestach An-Sophie

Mestach An-Sophie

30
žena
Belgie
Datum nar.:
7. 3. 1994
Výška:
170 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 98.
čtyřhra: - / 64.

Stephensová v Aucklandu vyhrála dva zápasy a získala svůj druhý titul

WTA AUCKLAND - Sloane Stephensová vyhrála hned první turnaj pod vedením nového trenéra. Dvaadvacetiletá Američanka dnes v Aucklandu zvládla semifinálovou dohrávku proti Caroline Wozniacké i finále s Němkou Julií Görgesovou a získala druhý titul na okruhu WTA.

Krejčíková má první titul z turnaje WTA. V Québecu vyhrála čtyřhru s Mestachovou

WTA QUÉBEC - Barbora Krejčíková v kanadském Québecu získala svůj premiérový titul na okruhu WTA. Devatenáctiletá Češka vyhrála čtyřhru s Belgičankou An-Sophií Mestachovou, když ve finále udolaly po odvrácení mečbolu argentinsko-polský pár Irigoeynová/Kaniaová.

Hradecká v Québecu končí ve čtvrtfinále, Krejčíková je ve finále čtyřhry

WTA QUÉBEC - Lucie Hradecká v kanadském Québecu do semifinále nestoupila. Česká tenistka nestačila ve čtvrtfinále na Němku Annike Beckovou, které podlehla hladce 0-6 3-6. V Kanadě se dnes naopak dařilo Barboře Krejčíkové, která spolu s Belgičankou Mestachovou postoupila do finále čtyřhry.

Siniaková se čtvrtfinále znovu nedočkala, prohrála se Schmiedlovou

Jedinou zástupkyni bude mít český tenis na turnaji v Katovicích. Kateřině Siniakové se dnes nepodařilo napodobit postup Kláry Koukalové a po porážce 1-6 6-3 a 3-6 z rakety Slovenky Schmiedlové vypadla z boje o titul.

Belgičanky povede ve Fed Cupu Wickmayerová. Jsme outsiderky, říká kapitánka týmu

Zkušené Yanina Wickmayerová a Kirsten Flipkensová a věkem ještě juniorky An Sophie Mestachová a Alison van Uytvancková jsou v belgické nominaci na semifinále Fed Cupu proti českým tenistkám. Sestavu oznámila kapitánka Sabine Appelmansová, které bude příští týden chybět světová dvojka Kim Clijstersová.

Dívčí grandslam ovládla Mestachová. Vyhrála dvouhru i čtyřhru

AUSTRALIAN OPEN JUNIORKY - Belgický tenis sice zřejmě definitně přišel o Justine Heninovu, na obzoru má však talentovanou An-Sophii Mestachovou. Šestnáctileté hráčce se tento týden podařilo vyhrát juniorku Australian Open, a to jak ve dvouhře, tak i ve čtyřhře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist