Minář Ivo

Minář Ivo

39
muž
Česká republika
Datum nar.:
21. 5. 1984
Výška:
182 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 62.
čtyřhra: - / 120.

Djokovič musel otáčet duel s Fratangelem, set ztratil i Nadal

ATP INDIAN WELLS - Novak Djokovič měl na úvod turnaje Masters 1000 v Indian Wells nečekané potíže. Dvojnásobný obhájce titulu musel po zpackaném prvním setu otáčet duel s domácím outsiderem Bjornem Fratangelem. Třísetový start má za sebou také Rafael Nadal, který si poradil s Lucemburčanem Gillesem Müllerem.

Minář skončil na Prague Open v semifinále

Ivo Minář si podruhé v kariéře finále štvanického challengeru nezahraje. V semifinále Prague Open 2013 by Advantage Cars dnes prohrál se Španělem Javierem Martím po setech 0-6 a 4-6.

Ivo Minář je na Štvanici po 14 měsících ve čtvrtfinále

CHALLENGER PRAHA - Ivo Minář postoupil na challengeru na Štvanici poprvé v sezoně do čtvrtfinále. Poslední domácí zástupce dnes porazil hladce ve dvou setech Japonce Tara Daniela a s nasazenou jedničkou Haiderem-Maurerem z Rakouska si zahraje o první semifinále od loňského dubna.

Z Čechů dnes na Štvanici postoupil jen Ivo Minář

CHALLENGER PRAHA - Tři ze sedmi českých zástupců se dnes představili na challengeru v Praze. Na štvanické antuce však do 2. kola postoupil jen Ivo Minář, naopak Jan Mertl a Robin Staněk se soutěží rozloučili.

Veselý, Rosol i Štěpánek v Prostějově hladce postoupili

Úspěšný den zažili na challengeru v Prostějově domácí tenisté. Do druhého kola se mimo jiné probojovali dvojnásobný vítěz turnaje Radek Štěpánek a Jiří Veselý, který Španělovi Garcíovi-Lópezovi oplatil loňskou porážku.

Do čtvrtfinále v Ostravě postoupili také Hájek a Veselý

CHALLENGER OSTRAVA - Mezi osmičku nejlepších na challengeru v Ostravě se dostali tři domácí tenisté. Na Lukáše Rosola, který si postup zajistil již ve středu, dnes v deštivém počasí navázali také Jan Hájek a Jiří Veselý.

Jubilejní Prosperita Open nabídne čtyři hráče z první stovky

Nejlepší obsazení ve své historii nabídne díky zdvojnásobené dotaci ve výši 100 tisíc dolarů jubilejní desátý ročník ostravského challengeru Prosperita Open. Jedničkou je český daviscupový reprezentant Lukáš Rosol, z první stovky žebříčku ATP jsou v pavouku nalosováni ještě Jan Hájek, Slovinec Aljaž Bedene a Francouz Guillame Rufin.

Ostrava navýšila dotaci, letošní hvězdou bude Rosol

Český daviscupový reprezentant Lukáš Rosol bude nejvýše nasazeným hráčem letošního challengeru Prosperita Open 2013 v Ostravě. Turnaj, který se na antuce v Komenského sadech bude hrát mezi 27. dubnem a 5. květnem, v tomto ročníku poprvé navýšil dotaci na 100 tisíc dolarů.

Davis Cup: O semifinále začnou bojovat Rosol s Hájkem

Čeští tenisté rozehrají čtvrtfinálový duel v Kazachstánu nejen bez Tomáše Berdycha, ale i bez Radka Štěpánka. Souboj v Astaně v pátek zahájí Jan Hájek proti Michailu Kukuškinovi, po nich nastoupí na antukový kurt poprvé v roli jedničky českého týmu Lukáš Rosol proti Andreji Golubjovovi. Rozhodl o tom dnešní los.

Navrátil: Záleží na Štěpánkovi, ale dva zápasy jsou optimální

Na trio Radek Štěpánek, Lukáš Rosol a Jan Hájek nejspíše rozloží kapitán českých tenistů Jaroslav Navrátil tíhu čtvrtfinále Davis Cupu v Kazachstánu. Obhájcům titulu chybí v Astaně Tomáš Berdych, Štěpánek se vrací po operaci krční páteře a očekává se, že bude hrát čtyřhru a jednu dvouhru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist