Murray Jamie

Murray Jamie

38
muž
Velká Británie
Datum nar.:
13. 2. 1986
Výška:
191 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 842.
čtyřhra: 25. / 1.

Ram se Salisburym ovládli letošní US Open a mají druhý společný grandslamový titul

US OPEN - Domácí veterán Rajeev Ram s Britem Joem Salisburym ve finále US Open porazili 3-6 6-2 6-2 vítěze ročníku 2016 Jamieho Murrayho a Bruna Soarese a společně získali druhý grandslamový titul a celkově pátou trofej.

Murray na Battle of the Brits podlehl Evansovi. Ten si o titul zahraje s Edmundem

BATTLE OF THE BRITS - Andy Murray se do finále Battle of the Brits v Londýně nedostal. Trojnásobný grandslamový šampion ztroskotal v semifinále na aktuální britské jedničce Danu Evansovi, který si o celkové vítězství zahraje s Kylem Edmundem. Murrayho čeká ještě duel o 3. místo proti Norriemu.

VIDEO: Dramatická deblová bitva Australanů proti Britům na ATP Cupu 2020

Letos v lednu se v Austrálii uskutečnil 1. ročník ATP Cupu. A akce družstev se povedla. Většina soubojů měla i díky týmovým lavičkám nebývalý náboj a především zápasy domácího výběru se hrály ve skvělé atmosféře. Taková čtyřhra Nicka Kyrgiose s Alexem De Minaurem proti Britům Jamiemu Murraymu a Joemu Sailsburymu zvedala diváky ze sedadel od prvních do posledních výměn, Australané nakonec po odvrácení čtyř mečbolů vydřeli postup do semifinále.

Nikdo nás neinformoval. Tohle je šílenství. Nemáme náhodou rozhodovat společně? Jak tenisté reagovali na nový termín French Open

Rozhodnutí posunout French Open na přelom září a října se nesetkalo se sympatiemi z řad hráčů. Ti totiž nebyli o plánované změně vůbec informováni. Pořadatelé antukového grandslamu, který měl původně začít na konci května, tak na sociálních sítích schytali pořádnou kritiku.

Pauza by mohla trvat klidně půl roku, obává se bývalý nejlepší deblista Murray

ATP zatím pozastavila sezonu "jen" na následujících šest týdnů, ale bývalý nejlepší deblista světa Jamie Murray počítá s tím, že pauza může být klidně mnohem delší, a to až půl roku.

Krejčíková obhájila triumf na Australian Open v mixu. Letos vládla s Chorvatem Mektičem

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková znovu po roce vyhrála smíšenou čtyřhru na Australian Open. Po loňském triumfu s Američanem Rajeevem Ramem letos triumfovala společně s Chorvatem Nikolou Mektičem, když ve finále porazili 5-7 6-4 10-1 vítěze posledních dvou ročníků US Open Bethanii Mattekovou-Sandsovou a Jamieho Murrayho.

Krejčíková je v Melbourne znovu po roce ve finále mixu, letos s Chorvaterm Mektičem

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková si na Australian Open zahraje znovu po roce o titul ve smíšené čtyřhře. Loňská vítězka mixu s Američanem Rajeevem Ramem letos vytvořila dvojici s Chorvatem Nikolou Mektičem, se kterým v dnešním semifinále porazili třetí nasazený kanadsko-finský pár Gabriela Dabrowská a Henri Kontinen 3-6 6-3 10-5.

Domácí Australané v parádní rozhodující čtyřhře odvrátili čtyři mečboly Britů a jsou jako v první v semifinále ATP Cupu

ATP CUP - Australští tenisté si v premiérovém ročníku ATP Cupu zásluhou Nicka Kyrgiose a Alexe de Minaura zahrají semifinále. Pořadatelská země v Sydney v rozhodující čtyřhře zdolala Velkou Británii, když Kyrgios s de Minaurem po čtyřech odvrácených mečbolech v parádní bitvě porazili 3-6 6-3 18-16 deblové specialisty Jamieho Murrayho a Joea Salisburyho.

Kanaďané porazili Rusko a jsou poprvé ve finále Davis Cupu. V něm vyzvou domácí Španělsko v čele s Nadalem

DAVIS CUP - Kanada si zásluhou Denise Shapovalova a Vaska Pospisila poprvé v historii zahraje finále Davisova poháru. Kanadské duo v rozhodující čtyřhře v madridské hale zdolalo Rusy Karena Chačanova a Andreje Rubljova. V zítřejším finále se Kanada utká se Španělskem. Domácímu výběru opět výrazně pomohl první hráč světa Rafael Nadal, který byl hlavním strůjcem postupu přes Velkou Británii.

Matteková-Sandsová a Jamie Murray znovu po roce vyhráli mix na US Open

US OPEN - Bethanie Matteková-Sandsová a Jamie Murray ve Flushing Meadows druhým rokem po sobě nenašli přemožitele. Americko-britská dvojice v letošním finále porazila 6-2 6-3 nasazené jedničky a předloňské finalisty Hao-Ching Chan a Michaela Venuse. Společně slaví podruhé.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist