Odesnik Wayne

Odesnik Wayne

38
muž
USA
Datum nar.:
21. 11. 1985
Výška:
180 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 77.
čtyřhra: - / 393.

Odesnik znovu dopoval. Dostal trest na 15 let

Američan Wayne Odesnik obdržel od Mezinárodní tenisové federace ITF za druhé porušení dopingových pravidel trest zákazu činnosti na 15 let. Pro devětadvacetiletého hráče, jenž v roce 2010 dostal za držení růstového hormonu dvouletý distanc, to znamená konec kariéry.

Na trávě ve větrném Newportu postupují Isner, Mahut i Hewitt

ATP NEWPORT - Tenisté na travnatém turnaji v Newportu bojují s odlišnými podmínkami, než na které byli zvyklí v Anglii. Včera se navíc museli vypořádat s větrem, své úvodní zápasy ale zvládli domácí dvojnásobný šampion John Isner, obhájce titulu Nicolás Mahut i po boji i finalista posledních dvou ročníků Lleyton Hewitt.

Odesnik popřel, že se zapletl s kontroverzní klinikou

Americký tenista Wayne Odesnik, jenž si odpykal roční trest za držení růstového hormonu, popřel spolupráci s neslavně proslulou floridskou klinikou Biogenesis. Ta která údajně poskytovala dopingové látky baseballistům včetně slavného Alexe Rodrigueze.

Voda na Štvanici nedosáhla, Prague Open se bude hrát

Praha se v posledních dnech potýká s rozsáhlými záplavami, ani ty však nezhatily plány na challenger na Štvanici. Kurty areálu I. ČLTK Praha jen těsně unikly vodě z rozvodněné Vltavy a hlavní soutěž Prague Open 2013 by Advantage Cars začne v úterý a vyvrcholí v neděli.

Ferrer v Indian Wells končí ve 2. kole, podlehl Andersonovi

ATP INDIAN WELLS - O velké překvapení se dnes na prestižním kalifornském turnaji v Indian Wells postaral Kevin Anderson. V zápase druhého kola si Jihoafričan vyšlápl na aktuální světovou čtyřku Španěla Davida Ferrera, kterého porazil ve třech setech a postoupil už do 3. kola. V boji o osmifinále se utká s Finem Nieminenem.

Nadal poprvé naděloval 'kanára', nezaváhali ani Ferrer s Almagrem

ATP ACAPULCO - V 10. utkání po svém návratu dokázal Rafael Nadal svého soupeře poprvé spláchnout kanárem. Na antuce v Acapulku smetl Argentince Alunda a společně s favorizovanými krajany Davidem Ferrerem a Nicolásem Almagrem postoupili do čtvrtfinále.

Štěpánek zametl s Dolgopolovem, na Rogers Cupu je po 5 letech ve 2. kole

ATP TORONTO - Radek Štěpánek vstoupil do turnaje Masters 1000 v Torontu nečekaně hladkým vítězstvím nad světovou šestnáctkou Alexanderem Dolgopolovem z Ukrajiny.

Ferrer první zápas na antuce suverénně zvládl, Almagro se zapotil

ATP BUENOS AIRES - Téměř jednoznačným úspěchem nasazených hráčů skončilo úvodní kolo turnaje mužů v Buenos Aires. Roli papírového favorita nepotvrdil jen domácí Chela; ostatní si vybojovali postup, včetně prvního hráče turnajového pavouka Davida Ferrera, který v prvním zápase od Australian Open smetl kvalifikanta Molteniho.

Štěpánek znovu neztratil podání. Deklasoval Odesnika a je v osmifinále

Radek Štěpánek snadno prošel do osmifinále turnaje ve Washingtonu. Domácího Wayna Odesnika, který nahradil zraněného Mardyho Fishe a na okruh se vrátil po trestu za dopingový prohřešek, porazil za necelou hodinu dvakrát 6-1. O účast ve čtvrtfinále se karvinský rodák utká s Finem Jarkkem Nieminenem, s nímž má kladnou bilanci 3:2.

Washington: Štěpánek bez ztráty podání do 2. kola

ATP WASHINGTON - Radek Štěpánek sice na úvod turnaje ATP 500 ve Washingtonu bojoval s Němcem Petzschnerem ve třech setech, za celé utkání však neztratil podání a postoupil do 2. kola. V něm měl vyzvat osmého hráče světa Fishe, zraněného Američana však nahradil Odesnik.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist