Olivetti Albano

Olivetti Albano

32
muž
Francie
Datum nar.:
24. 11. 1991
Výška:
203 cm
Váha:
104 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1697. / 161.
čtyřhra: 46. / 46.

Janowicz si ve Francii zahraje o své druhé finále

ATP MONTPELLIER - Po třech odehraných kolech nezůstal ve hře o titul žádný nenasazený tenista. Do semifinále turnaje v Montpellier postoupili domácí Gasquet s Monfilsem, Fin Nieminen a Polák Janowicz, který bude usilovat o své teprve druhé finále na okruhu ATP.

Obhájce Gasquet v Montpellier nezaváhal, Simon prohrál s Gicquelem

ATP MONTPELLIER - Richard Gasquet v Montpellier odstartoval cestu za obhajobou titulu. Ve svém úvodním zápase ani jednou neztratil podání a přes krajana Mathieua postoupil do čtvrtfinále. Do něj se naopak nepodívá druhý nasazený Gilles Simon.

Tsonga a Del Potro vyhráli 200. zápasy, třetí stovku načnou vzájemnou bitvou

ATP MARSEILLE - Jubilejní 200. výhry na okruhu ATP si v Marseille připsali Jo-Wilfried Tsonga a Juan Martín Del Potro. Nyní je v hale na jihu Francie čeká vzájemný souboj o postup do finále. V druhém semifinále se střetnou Tipsarevič s Llodrou.

Senzace v Marseille: 388. hráč světa Olivetti vyřadil světovou osmičku Fishe!

ATP MARSEILLE - Měla to být jednoznačná záležitost, snadný soupeř na rozehrání. Jenže světová osmička Mardy Fish si v Marseille s domácím outsiderem Albanem Olivettim neporadil, rozjetý Francouz Američana skolil a senzačně postoupil do čtvrtfinále. V něm čeká vzájemná bitva také na Del Potra s Gasquetem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist