Poch-Gradin Carlos

Poch-Gradin Carlos

41
muž
Španělsko
Datum nar.:
9. 11. 1982
Výška:
185 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 215.
čtyřhra: - / 145.

O titul v Limě si zahrají Argentinci

CHALLENGER LIMA - O titul z challengeru v Limě si zahrají Argentinci. Není divu, v hlavní soutěži jich bylo hned 15 a sedm z nich bylo nasazeno. A právě turnajová dvojka Vassallo-Arguello dnes smetl domácího Hornu a pátý nasazený Roitman si poradil s Poch-Grandinem ze Španělska.

Roitmanovi se v Limě odveta s Mayerem povedla

CHALLENGER LIMA - Z patnácti Argentinců, kteří se dostali do hlavní soutěže challengeru v Limě, se do semifinále dostali dva. Jedním z nich je pátý nasazený Sergio Roitman, který oplatil krajanovi Mayerovi 14 dní starou porážku z finále v Medellinu. Naopak turnajová jednička Junqueira ve čtvrtfinále nestačila na nenasezeného Španěla Poch-Gradina.

Horna je v Limě už v semifinále

CHALLENGER LIMA - Peruánec Luis Horna si na domácím challengeru v Limě zahraje semifinále. Po té, co ve druhém kole udolal Brazilce Julia Silvu, mu čtvrtfinálový soupeř Mariano Puerta předem vzdal. O postup mezi nejlepší čtyři si v Peru zahraje také ještě pět Argentinců a jeden Španěl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist