Ramanathan Ramkumar

Ramanathan Ramkumar

29
muž
Indie
Datum nar.:
8. 11. 1994
Výška:
188 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 360. / 111.
čtyřhra: 155. / 58.

VIDEO: Bublik zápas ukončil podáním spodem, soupeř nadšený nebyl

Alexander Bublik si včera v úvodním kole turnaje v Dauhá poradil ve dvou setech a bez ztráty podání s Ramkumarem Ramanathanem. Zápas kazašský tenista ukončil čistou hrou, při prvním mečbolu zahrál servis spodem a indický sok poslal return do autu. Ramanathan nebyl prvním a zřejmě ani posledním tenistou, kterého nečekané, nicméně zcela dle pravidel zahrané uvedení míčku do hry naštvalo.

Bautista v Dauhá otočil zápas s Opelkou, Gasquet letos poprvé vyhrál a vyzve Rubljova

ATP DAUHÁ - První hrací den se na podniku ATP 250 v Dauhá představili dva bývalí šampioni a oba vstup do soutěže zvládli. Španěl Roberto Bautista po obratu zdolal Američana Reilyho Opelku, Francouz Richard Gasquet si proti Slovinci Blaži Rolovi připsal první výhru v sezoně a může se chystat na souboj s obhájcem titulu Andrejem Rubljovem.

Korda si v Eckentalu došel pro první titul z challengeru

CHALLENGER ECKENTAL - Sebastian Korda ve 20 letech slaví první challengerový titul. Americký tenista s českými kořeny ve finále uspěl na třetí pokus, když si dnes v německém Eckentalu poradil ve dvou setech s Indem Ramkumarem Ramanathanem.

Trojnásobný šampion Isner v Newportu začal třísetovým vítězstvím

ATP NEWPORT - John Isner vstoupil do domácího turnaje ATP 250 na trávě v americkém Newportu třísetovou výhrou nad Polákem Kamilem Majchrzakem. Ve druhém kole se šampion z let 2011, 2012 a 2017 utká v repríze předloňského finále s Australanem Matthewem Ebdenem. Do čtvrtfinále naopak neprošli druhý nasazený Adrian Mannarino ani loňský finalista Ramkumar Ramanathan.

Veselý se dál trápí. V Shenzhenu prohrál s hráčem druhé stovky

ATP SHENZHEN - Jiří Veselý končí na turnaji ATP 250 v čínském Shenzhenu překvapivě hned v prvním kole. Český tenista prohrál s indickým kvalifikantem a až 134. hráčem světa Ramkumarem Ramanathanem.

Johnson dobyl Newport a má poprvé dvě trofeje z jedné sezony

ATP NEWPORT - Osmadvacetiletý Američan Steve Johnson poprvé v kariéře vyhrál dva turnaje ATP během jedné sezony. Po triumfu na antuce v Houstonu ovládl další domácí podnik na trávě v Newportu, když ve finále zdolal ve třech setech Ramkumara Ramanathana. Ten promarnil možnost stát se prvním indickým vítězem turnaje okruhu ATP po 20 letech.

Senzace na trávě v Antalyi: Thiema vyřadil Ind Ramanathan

ATP ANTALYA - Dvaadvacetiletý Ind Ramkumar Ramanathan se na trávě v turecké Antalyi postaral o velké překvapení. Až 222. hráč světa vyřadil světovou osmičku Dominika Thiema a připsal si svůj životní skalp. Ve čtvrtfinále vyzve Kypřana Marcose Baghdatise.

Rosol v Čennaí končí, prohrál s Pairem

Český tenista Lukáš Rosol si na turnaji v Čennaí při svém premiérovém startu v sezoně čtvrtfinále nezahraje. Ve druhém kole indického podniku prohrál se třetím nasazeným Benoitem Pairem dvakrát 5-7.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist