Šafránek Václav

Šafránek Václav

29
muž
Česká republika
Datum nar.:
20. 5. 1994
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 191.
čtyřhra: 1033. / 286.

Vrbenský na challengeru v Zadaru vyřadil nasazenou sedmičku, Šafránek v Lille nepřekvapil

ATP CHALLENGER TOUR - Michael Vrbenský na antukovém challengeru v chorvatském Zadaru vyřadil nasazenou sedmičku Enza Couacauda z Francie, po měsíci vyhrál zápas a na challengerech dokázal v hlavní soutěži uspět poprvé od loňského září. Ve francouzském Lille naopak v prvním kole neuspěl Václav Šafránek.

Plíšková prohrála i podruhé. Tipsport Elite Trophy vyhrál Růžový tým, rozhodlo více vyhraných zápasů

Růžový tým ovládl charitativní tenisovou soutěž Tipsport Elite Trophy, která začala po koronavirové pauze v době, kdy se ještě nehrály turnaje okruhu WTA. Souboj čtyřdílné série s Černým celkem Karolíny Plíškové skončil nerozhodně 2-2, ale Růžový tým uspěl díky lepšímu poměru zápasů 24-21. Vítězný celek získal na základě odehraných fiftýnů v celé soutěži šek s částkou 547.600 korun, kterou rozdělí na tři různé charitativní projekty.

Plíšková prohrála na Elite Trophy se Šwiatekovou, po sobotě je stav 3:3

Světová trojka Karolína Plíšková prohrála v charitativní soutěži družstev Tipsport Elite Trophy s Polkou Igou Šwiatekovou 1-6 7-6 a 4-10. Růžový tým hraje s Černým výběrem Plíškové po dvou dnech závěrečného čtvrtého dílu nerozhodně 3:3. O vítězi se na tvrdém povrchu štvanického centrkurtu rozhodne v neděli, diváci budou mít do ochozů volný vstup.

Na Štvanici se dohraje Elite Trophy. Sestavy doplní Petkovicová i muži

Závěrečným čtvrtým dílem vyvrcholí charitativní exhibiční série Tipsport Elite Trophy. Na centrkurtu pražské Štvanice se bude hrát od pátku do neděle a oba původně čistě ženské výběry tentokrát doplní muži.

Veselý se odhlásil z challengeru v Indii, zamířit by měl na jihoamerickou antuku

CHALLENGER BENGALÚRU - Jiří Veselý v neděli triumfoval na turnaji ATP v Puné, ale indický challenger v Bengalúru nakonec neabsolvuje. Český tenista jako oficiální důvod odhlášení uvedl zranění kyčle, hlavním důvodem by ale mohla být touha hrát už o víkendu kvalifikaci turnaje ATP v brazilském Riu de Janeiro.,

I. ČLTK Praha porazil i Přerov a obhájil titul v Tenisové extralize

TENISOVÁ EXTRALIGA - Tenisté I. ČLTK Praha obhájili titul v Tenisové extralize smíšených družstev. V dnešním finále v Říčanech zdolal výběr ze Štvanice i za pomoci Karolíny Muchové Prechezu Přerov suverénně 5-2 na zápasy. Celkově I. ČLTK vyhrál soutěž počtvrté.

Šátral se po svatbě vrátil výhrou, ve 2 .kole vypadl. Pavlásek v Meerbuschi ukončil sérii porážek

CHALLENGER MEERBUSCH - Z tria českých tenistů prošli prvním kole challengeru v německém Meerbuschu dva. Jan Šátral uspěl v prvním utkání od své svatby, ale v následném druhém kole vypadl. Adam Pavlásek přerušil sérii tří porážek. Neuspěl jen Václav Šafránek.

Čechům se dnes v Liberci ve druhém kole nedařilo. Vypadli Lehečka, Šafránek i Nouza

CHALLENGER LIBEREC - Tři čeští tenisté se dnes na challengeru v Liberci představili už ve druhém kole, Jiří Lehečka, Václav Šafránek ani Petr Nouza ale postup vybojovat nedokázali. Svůj úvodní zápas na turnaji zvládli Jaroslav Pospíšil a Pavel Nejedlý.

Do 2. kola na challengeru Liberci postoupili Lehečka, Macháč, Vrbenský, Šafránek a Nouza

CHALLENGER LIBEREC - Pět z osmi českých tenistů si dnes na challengeru v Liberci zajistillo postup do 2. kola. Dostali se do něj Václav Šafránek, Petr Nouza a mladíci Jiří Lehečka, Tomáš Macháč a Michael Vrbenský. Nečekaně vypadl Adam Pavlásek.

Rosol je po dalším obratu na Štvanici ve čtvrtfinále, Šafránek dohrál

ATP CHALLENGER PRAHA - Lukáš Rosol i ve druhém zápase na challengeru na pražské Štvanici musel likvidovat manko setu a brejku. Nasazený Čech a loňský vítěz zdolal Mohameda Safwata a postoupil do čtvrtfinále. Souboj o účast mezi nejlepší osmičkou naopak nezvládl Václav Šafránek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist