Vanni Luca

Vanni Luca

38
muž
Itálie
Datum nar.:
4. 6. 1985
Výška:
198 cm
Váha:
94 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 100.
čtyřhra: 1658. / 204.

Říčany nepustily Přerov do finále. Samy si o něj zahrají proti Prostějovu

TENISOVÁ EXTRALIGA - TK Precheza Přerov v Tenisové extralize nenavázal na včerejší překvapivý skalp Prostějova a do finále nepostoupil, neboť podlehl 3-6 pražskému klubu RPM Oáza Říčany. Ty si tak zítra zahrají proti favorizovanému Prostějovu o finále, k postupu jim stačí vyhrát čtyři z devíti duelů.

Veselý začal v Marrákeši hladkým vítězstvím nad Vannim

ATP MARRÁKEŠ - Jiří Veselý přechod na antuku zvládl. Svou pouť na turnaji ATP 250 v Marrákeši odstartoval hladkým vítězstvím 6-2 6-3 nad šťastným poraženým z kvalifikace Lucou Vannim. Loňský semifinalista nedal Italovi v duelu prvního kola sebemenší šanci a po sedmi letech ho znovu jednoznačně přehrál. Ve druhém kole premiérově narazí na čtvrtého nasazeného Mischu Zvereva.

Berdych je v Melbourne po skreči soupeře ve druhém kole

AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Berdych se v prvním kole letošního Australian Open na kurtu příliš dlouho nezdržel. Po jednoznačné první sadě, kterou český tenista vyhrál 6-1, jeho soupeř kvalifikant Luca Vanni pro zranění pravé nohy skrečoval. V dalším kole se Berdych střetne s Ryanem Harrisonem.

1. den v Melbourne: Do úvodního grandslamu vstoupí Berdych, Siniaková a Kr. Plíšková

Trojice českých tenistů v čele s desátým nasazeným Tomášem Berdychem se představí v úvodní den prvního grandslamového turnaje sezony Australian Open. Jako první z Čechů se v Melbourne představí nejmladší z nich Kateřina Siniaková, mezi prvními se na kurtu objeví také Kristýna Plíšková.

AO: Češi znají jména kvalifikantů. Berdycha vyzve Ital Vanni, Strýcovou Ruska Kuličkovová

Dva čeští tenisté neznali po včerejším losu Australian Open jména svých úvodních soupeřů. Dnes po skončení kvalifikace jsou již moudřejší. Tomáš Berdych narazí na Itala Luccu Vanniho, Barbora Strýcová se rovněž poprvé v kariéře utká s mladou Ruskou Elizavetou Kuličkovovou.

Štěpánek je nejstarším absolventem grandslamové kvalifikace po 40 letech

AUSTRALIAN OPEN - Osmatřicetiletý Radek Štěpánek se stal nejstarším úspěšným kvalifikantem na grandslamovém turnaji od roku 1977, když znovu po roce prošel kvalifikačním sítem Australian Open. Český veterán v závěrečném kole přehrál Johna Patricka Smithe a svou neporazitelnost v kvalifikacích prodloužil už na 19 utkání.

Sao Paulo: Cuevas zastavil Vanniho a udržel si finálovou neporazitelnost

ATP SAO PAULO - Pablo Cuevas si udržel svou neporazitelnost ve finále turnajů ATP. K loňským triumfům v Umagu a Bastadu dnes přidal další titul z antuky, když zvítězil v Sao Paulu. Ve finále udolal největší překvapení turnaje Itala Luku Vanniho.

Ital Vanni je v Sao Paulu překvapivě už ve finále

ATP SAO PAULO - Luca Vanni v Sao Paulu pokračuje v životním týdnu. Devětadvacetiletý Ital na brazilské antuce vyřadil i domácího Souzu a postoupil již do finále. O svou jednoznačně nejcennější trofej, kterou během kariéry nezískal ani na challengeru, se utká s Uruguaycem Pablem Cuevasem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist