Vidmanova Darja

Vidmanova Darja

21
žena
Česká republika
Datum nar.:
9. 1. 2003
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 736.
čtyřhra: - / 734.

Českým nadějím se v 1. kole turnaje ITF v Přerově dařilo. Postoupily Bartůňková, Nosková, Bejlek či Šalková

ITF PŘEROV - Českým tenistkám se v úvodním kole domácího turnaje s dotací 60.000 dolarů na antuce v Přerově dařilo. Mezi šestnáct nejlepších se dostalo sedm z deseti zástupkyň včetně teenagerek Nikoly Bartůňkové, Lindy Noskové, Sáry Bejlek a Dominiky Šalkové.

17letá Viďmanová v řeckém Heráklionu postoupila poprvé do finále. Na titul nedosáhla

ITF W15 HERÁKLION - Darja Viďmanová na antukovém turnaji ITF W15 v Heráklionu přehrála 6-2 6-4 pátou nasazenou Italku Verenu Melissovou a poprvé postoupila do finále. To si zahrála ještě dnes, na titul však 17letá Češka nedosáhla.

15letá Havlíčková v Praze zničila favoritku z Indie dvěma kanáry

WTA 125k PRAHA - České tenistky se úspěšností v prvním kole turnaje WTA 125k v Praze chlubit nemohou, z deseti se do další fáze dostaly pouze dvě. V neděli z tria adeptek uspěla jen 15letá Lucie Havlíčková, která překvapila demolicí 345. hráčky světa. O sedm let starší soupeřku Riyu Bhatiovou z Indie totiž deklasovala dvěma kanáry.

Trofej solidarity a naděje v Liberci vyhrála sedmnáctiletá Viďmanová

Vítězkou třetího dílu série podniků Trofej Solidarity a naděje ČTS by Moneta se stala Darja Viďmanová. Sedmnáctiletá Češka ve finále Svijany Open v Liberci zdolala po obratu Veroniku Vlkovskou a spravila si chuť po předchozím finálovém neúspěchu v Prostějově.

Do finále se v Liberci dostali Forejtek, Vrbenský, Viďmanová a Vlkovská

Jonáš Forejtek vyhrál na liberecké antuce i čtvrtý zápas a je blízko třetí domácí trofeji. Vítěz předchozích podniků seriálu o Trofej solidarity a naděje Českého tenisového svazu ze Starých Splavů i Prostějova nezaváhal ani proti Jaroslavu Pospíšilovi, kterého v semifinále porazil 6-2 6-3.

Krejčíková a Forejtek po Doksech ovládli i antuku v Prostějově

Barbora Krejčíková a Jonáš Forejtek po triumfu u Máchova jezera ovládli druhý podnik v rámci projektu O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta v řadě. Krejčíková si na antuce v Prostějově dokonce pro titul došla bez ztráty setu, v dnešním finále přehrála kvalifikantku Darju Viďmanovou. Forejtek vyhrál souboj mladíků s Jiřím Lehečkou.

V Prostějově do finále postoupili Krejčíková, Viďmanová, Forejtek a Lehečka

Další ze série exhibičních turnajů v rámci projektu O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta zná své finalisty. Na antuce v Prostějově se zítra o titul utkají Barbora Krejčíková s kvalifikantkou Darjou Viďmanovou a mladíci Jonáš Forejtek a Jiří Lehečka.

V Prostějově do hlavní soutěže prošli Michnev, Staněk, Vlkovská a Viďmanová

V Prostějově dnes pokračoval další ze série exhibičních turnajů v rámci projektu O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta. Na programu bylo druhé i závěrečné kolo kvalifikace. Do hlavní soutěže se v mužské části turnaje probojovali Petr Michnev a Robin Staněk, ženskou část zkompletovaly Veronika Vlkovská s Darjou Viďmanovou.

Vondroušová na úvod Poháru přátelství v Bratislavě smetla Schmiedlovou

POHÁR PŘÁTELSTVÍ - Pohár přátelství mezi slovenskými a českými tenistkami je po sobotních duelech vyrovnaný 1-1. Na tvrdém povrchu v Národním tenisovém centru nejprve uspěla Markéta Vondroušová po suverénním výkonu proti Karolíně Schmiedlové, Tereza Martincová následně po boji podlehla Viktórii Kužmové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist