Yani Michael

Yani Michael

43
muž
USA
Datum nar.:
31. 12. 1980
Výška:
185 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 143.
čtyřhra: - / 158.

Melzer se dál trápí, v Kuala Lumpur nedohrál zápas

Ani na turnaji v Kuala Lumpur neskončila několikaměsíční herní krize rakouského tenisty Jürgena Melzera. Novopečený manžel Ivety Benešové v Malajsii nedohrál své první utkání a po porážce s Kanaďanem Pospisilem si připsal už sedmou porážku z posledních osmi zápasů.

Souboj obra s trpaslíkem? Ve finále vyzve Rochus Isnera

ATP NEWPORT - Nejvýše nasazený Isner se po výhře nad Němcem Kamkem probojoval letos do svého prvního finále. Olivier Rochus včera porazil kvalifikanta Yaniho a po roce si v Severní Americe zahraje opět o titul. Ve finále turnaje ATP ještě doposud nikdy nenastoupili hráči, mezi kterými by byl větší výškový rozdíl.

Rochus si v Newportu zahraje o další finále

V americkém Newportu hraje potřetí a potřetí se probojoval alespoň do mezi nejlepší čtyřku. Belgičan Olivier Rochus zvládl na travnatém turnaji svůj čtvrtfinálový zápas a po výhře 7-6 6-3 nad Australanem Ebdenem je blízko obhajobě loňského finále. V cestě do něj se ho pokusí zastavit domácí Michael Yani.

Američany v Houstonu kosila zranění, z turnaje venku je už i Koroljov

Pramalou radost udělali včera divákům v Houstonu domácí tenisté. Čtyři z nich vyřadilo z turnaje zranění a také další dva už se s turnajem rozloučili. Čest Američanů zachraňoval jen Ryan Sweeting, který se svou výhrou nad pátým nasazeným Jevgenijem Koroljovem postaral o zatím největší překvapení turnaje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist