Zhao Carol

Zhao Carol

28
žena
Kanada
Datum nar.:
20. 6. 1995
Výška:
168 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 233. / 131.
čtyřhra: 519. / 157.

Australanky v Billie Jean King Cupu překvapivě porazily Belgii, Rusky si poradily s Kanadou

BILLIE JEAN KING CUP - Australské tenistky na finálovém turnaji Billie Jean King Cupu v Praze zaskočily favorizované Belgičanky. Rusky si naopak dle očekávání poradily se soupeřkami z Kanady. Večer jsou na programu duely Německa se Švýcarskem a Spojených států se Slovenskem.

Hradecká v Abú Zabí prošla kvalifikací a po dvou letech si zahraje hlavní soutěž

WTA ABÚ ZABÍ - Lucie Hradecká ve druhém kole kvalifikace v Abú Zabí porazila 7-6 6-1 Kanaďanku Carol Zhaovou a postoupila do hlavní soutěže. V té si na okruhu WTA zahraje poprvé od února 2019 a vyzve 18letou Ukrajinku Martu Kosťukovou.

Petkovicová ve Stanfordu otočila duel s Witthöftovou, čeká ji Barthelová

WTA STANFORD- Turnajová šestka Němka Andrea Petkovicová otočila ve Stanfordu duel s krajankou Carinou Witthöftovou, kterou přehrála 5-7 6-1 6-3. Ve druhém kole narazí loňská semifinalistka na další krajanku Monu Barthelovou. Do druhého kola postoupila v domácím prostředí také sedmá nasazená Madison Keysová, jež smetla Srbku Kruničovou.

Venus porazila Azarenkovou i počtvrté. Ivanovičová vyhrála už 41. zápas sezony a vrátí se do Top 10

WTA STANFORD - Venus Williamsová ani ve čtvrtém vzájemném duelu s Viktorií Azarenkovou neztratila set. Ve Stanfordu se tak přiblížila vzájemnému souboji se sestrou Serenou, kterou ve čtvrtfinále vyzve Ana Ivanovičová. Srbka letos vyhrála už 41. zápas sezony, což se jí podařilo teprve podruhé v kariéře, a po více než pěti letech se vrátí do Top 10.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist