Češky na mezinárodním mistrovství ČR dohrály

3. 12. 2009, 21:15
Aktuality 0
Bez českých tenistek už pokračuje mezinárodní mistrovství České republiky v Přerově. V dnešním druhém kole turnaje Zubr Cup s dotací 25.000 dolarů vypadla nejvýše nasazená Sandra Záhlavová a obhájkyně loňského prvenství Tereza Hladíková. Z nasazených hráček skončila také turnajová šestka Rumunka Simona Halepová.
Sandra Záhlavová

Čtyřiadvacetiletá Záhlavová vypadla s o sedm let mladší Ukrajinkou Anastasijí Vasiljevovou 4:6, 4:6. "Soupeřka hrála velmi dobře, předvedla pestrý tenis. Já jsem nestíhala, dlouhé míče končily mimo dvorec," uvedla Záhlavová.

Jednadvacetiletá Hladíková prohrála v utkání bohatém na zvraty s Italkou Camilou Giorgiovou 1:6, 6:2, 2:6. "Soupeřka měla tvrdé údery, těžko jsem si v úvodu zvykala na velkou rychlost míčů. Do hry jsem se dostala až ve druhém setu. Ovšem v úvodu třetího jsem ztratila podání a bylo po nadějích," řekla Hladíková.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist