Dementěvová v Malajsii dál hladce postupuje

24. 2. 2010, 15:17
Aktuality 0
Už dva tituly letos získala ruská tenistka Jelena Dementěvová a v Kuala Lumpur jako nasazená jednička rázně míří za dalším. Po hladké výhře v prvním kole Dementěvová bez problémů přešla i přes Srbku Jovanovskou a v úvodních dvou zápasech zatím ztratila jen osm gamů.
Jelena Dementěvová

V zápase, který trval pouhých 71 minut, Jelena Dementěvová bez problémů potvrdila roli favoritky, přestože po předchozím utkání neměla ani 24 hodin na odpočinek. Osmnáctileté Srbce Jovanovské celkem čtyřikrát sebrala podání a zvítězila 6-2 6-3.

Ve třetím kole už je také další nasazená hráčka Alisa Klejbanovová z Ruska. Turnajová čtyřka se ale na postup nadřela o poznání víc. Její krajanka Alla Kudrjavcevová jí vzdorovala téměř tři hodiny a až díky třem brejkům v rozhodujícím setu Klejbanovová zvítězila 6-7 6-3 6-4.

"Musela jsem být psychicky silný, abych přežila to vedro. Nikdy jsem s ní neprohrála, ale dneska to bylo těsné," řekla po utkání Ruska.

V dalším kole ji čeká bývalá krajanka Anastasia Rodionovová, která nyní soutěží s australským pasem. Ta v jednoznačném utkání porazila další Rusku Jekaterinu Ivanovovou dvakrát 6-2.

Výsledky - Kuala Lumpur (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Dementěvová (1-Rus.) - Bojanovská (Srb.) 6:2, 6:3, Klejbanovová (4-Rus.) - Kudrjavcevová (Rus.) 6:7 (4:7), 6:3, 6:4, Rodionovová (Austr.) - Ivanovová (Rus.) 6:2, 6:2, Moritaová (Jap.) - Yan (Čína) 6:2, 6:1.

 

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist