Krejčíková v Istanbulu vypadla ve druhém kole s Bogdanovou

22. 4. 2021, 23:19
Aktuality 8
WTA ISTANBUL - Barbora Krejčíková na antukovém turnaji WTA 250 v Istanbulu dobrou formu nepotvrdila. Už ve druhém kole česká tenistka prohrála s Rumunkou Anou Bogdanovou. Po třísetové výhře pokračuje nejvýše nasazená Belgičanka Elise Mertensová, na kterou ve čtvrtfinále čeká Kateřina Siniaková.
Barbora Krejčíková

Ve formě hrající Barbora Krejčíková v Istanbulu na 15. akci po sobě vyhrála svůj úvodní zápas, druhé kolo ale bylo letos již popáté konečným. 

V Turecku 25letá Češka nestačila na Rumunku Anu Bogdanovou, proti které neuhrála set ani ve druhém vzájemném střetnutí. Tentokrát o šedesát míst hůře postavené soupeřce podlehla i vinou pěti ztracených servisů 3-6 3-6.

Ve druhém setu se sice Krejčíková nadechla k obratu, když ze stavu 1-5 i díky odvrácení tří mečbolů, snížila na 3-5, jenže vzápětí opět selhala na podání a turnaj pro ni skončil. 

V následujících dvou týdnech čeká 42. hráčku světa Krejčíkovou prestižní akce v Madridu, kde si poprvé zahraje v hlavní soutěži.

V Istanbulu pokračuje z českých tenistek už jen Kateřina Siniaková, která už včera postoupila do čtvrtfinále. V něm v pátek vyzve nejvýše nasazenou Belgičanku Elise Mertensovou, která dnes zdolala 6-4 4-6 6-1 Viktoriji Golubicovou ze Švýcarska. 

Siniaková se s Mertensovou, která je momentálně ve světovém žebříčku na 17. místě, utká počtvrté. V předchozích třech zápasech v roce 2019 s ní uhrála dohromady jeden set. Česká tenistka bude usilovat o své první semifinále od předloňského srpna, kdy byla mezi nejlepší čtveřicí na turnaji v Bronxu.

• WTA 250 ISTANBUL •
Turecko, antuka, 235.238 dolarů
čtvrteční výsledky (22. 04. 2021)
• Dvouhra - 2. kolo •
Bogdanová (Rum.) - Krejčíková (5-ČR) 6-3 6-3
Mertensová (1-Belg.) - Golubicová (Švýc.) 6-4 4-6 6-1
Kuděrmětovová (3- Rus.) - Kanepiová (Est.) 6-4 6-3
Ferrová (Fr.) - Zvonarevová (Rus.) 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
tommr
nevím jestli to je antukou, ale každopádně dobrá forma Báry ze začátku roku je pryč. Včera proti Bogdanový předvedla jeden z nejhorších výkonů jaký jsem kdy od ní viděl. Jen pro ilustraci: v 9 z 18 odehraných her se dostala do stavu 0:40 ... smile
V žebříčku se to zatím nijak neprojeví naopak si Bára díky postupu do druhýho kola opět trochu polepšila ...
Reagovat
lvicek
Jo, hrala hrozne blbe a litalo ji to vsude mozne. Snad jen den blbec...
Reagovat
baba
tak Bára zklamala, ale jak všichni víme, dostat se nahoru je sice těžké, ale pak to obhajovat je ještě horší. No a dnes to Bára nepotvrdila. No i Katka dnes skončí a překvapení se nekoná ..takže buďme rádi za Kvítí....
Reagovat
sojka1
vzdycky zapomenu, ze nikdo jiny se nepocita... :-)
Reagovat
blixa
"Mlč babo si hlúpá !" smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Začíná mi něčím připomínat Peggysmile
Reagovat
tommr
tuhle tvojí poznámku absolutně nechápu, protože na jejím příspěvku není nic špatnýho nebo závadnýho ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist