Letošní premiéra na antuce se Kvitové povedla, se Schiavoneovou zametla

26. 4. 2012, 13:14
Aktuality 273
Petra Kvitová první letošní zápas na antuce zvládla bez sebemenších problémů. Česká tenistka ve Stuttgartu smetla za rovnou hodinu hry vítězku předloňského French Open Francescu Schiavoneovou, kterou porazila i o víkendovém Fed Cupu, a postoupila do čtvrtfinále.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se dnes na turnaji WTA představila poprvé po měsíci a v prvním zápase na antuce od loňského French Open, kde v osmifinále vypadla s pozdější šampionkou Na Li. Česká tenistka, která po semifinále letošního Australian Open bojovala se zraněními a nemocemi, hrála naposledy v zámoří na turnajích v Indian Wells a Miami, kde ze tří zápasů vyhrála pouze nad Záhlavovou-Strýcovou.

Začátkem dubna Kvitová nabírala kondici před náročným programem turnajů na antuce a na trávě na soustředění v Turecku, a že se dostává do dobré formy, potvrdila už o víkendu. Během něj pomohla dvěma výhrami k postupu českých tenistek do finále Fed Cupu a rozhodující bod Kvitová přidala v neděli proti Francesce Schiavoneové.

A právě s vítězkou Roland Garros z roku 2010 Schiavoneovou Kvitová úspěšně odstartovala i svou přípravu na letošní antukový grandslam. Dvaadvacetiletá tenistka z Fulneku o skoro 10 let starší Italku smetla za 60 minut hry hladce 6-2 6-2, přičemž ani jednou neztratila podání.

"Jsem mile překvapená, jak dobře jsem zvládla svůj první letošní zápas na antuce," řekla Kvitová, která v obou setech získala od stavu 1-2 pět her v řadě.

Kvitová tak během tří dnů otočila bilanci vzájemných zápasů se Schiavoneovou na 2-1 a ve Stuttgartu se může těšit na páteční čtvrtfinále.

V něm se utká trochu překvapivě s domácí Angelique Kerberovou, jež si po 14 dnech opět vyšlápla na Caroline Wozniackou. I když dnes Dánka nepodala nijak špatný výkon, s německou tenistkou utrpěla debakl - prohrála 2-6 1-6. 

"Byl to opravdu perfektní zápas," radovala se Kerberová. Caroline je skvělá hráčka, patří do Top 10 a ještě v lednu byla na 1. místě. To, že jsem ji porazila dvakrát během několika týdnů mi dodává sebedůvěru. A tady se cítím výborně, publikum je neuvěřitlné," dodala.

Přechod na antuku zvládla finalistka turnaje z roku 2010 Samantha Stosurová. Australance loni zabránila v obhajobě finále Julia Görgesová, které to dnes světová pětka oplatila.

Görgesovou sice hnali k vítězství domácí diváci, první set ale patřil Stosurové, která si na servisu vedla výrazně lépe než její soupeřka. Němka se po prohrané sadě nevzdala: v následujícím setu to byla ona, kdo při svém podání diktoval tempo, a díky dvěma brejkům si vynutila rozhodující set. Ten už ale zase ovládla méně chybující Stosurová, která po rovných 100 minutách postoupila do čtvrtfinále. V něm narazí na světovou dvojku Marii Šarapovovou, jež si postup zajistila už včera.

Jedinou nasazenou hráčkou, která dnes neuspěla, byla turnajová sedmička Marion Bartoliová. Soupeřkou jí byla sice nenasazená, ale nebezpečná Mona Barthelová. Mladá Němka za 71 minut nečelila ani jednomu brejkbolu a i díky sedmi esům si připsala první letošní vítězství nad hráčkou Top 10.

"Moje soupeřka neměla co ztratit, to je pak v prvním vzájemném zápase těžké," řekla na adresu jedné z vycházejících německých hvězd Bartoliová. "Mona byla o hodně tvrdší, než jsem čekala. Viděla jsem ji proti Aně a všimla si, jak má tvrdý servis a silné údery. Přesto jsem byla překvapená, jak rychle hraje. Neměla jsem moc šancí se tomu ubránit, tím spíš na tomhle kluzkém povrchu, na kterém to chvílemi vypadá, jako byste hráli na ledě. Monině hře takový kurt vyhovuje, je hodně vysoká a hraje rychle, takže se mi ji těžko dostávalo z rytmu. Jsem si jistá, že na hardu by takový zápas mezi námi vypadal úplně jinak," dodala Francouzka.

- WTA PREMIER STUTTGART -
(Německo, antuka / hala, 740.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (26. 04. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (3-ČR) - Schiavoneová (It.) 6:2 6:2, Stosurová (5-Aus.) - Görgesová (Něm.) 6:2, 2:6, 6:3, Barthelová (Něm.) - Bartoliová (7-Fr.) 6:3, 6:1, Na Li (8-Čína) - Amanmuradová (Uzb.) 6:4, 6:4.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

273
Přidat komentář
gigin
To heslo, nebo ta věta mohla znít samozřejmě jinak. To nemusela být ani věta, to mohlo být slovo, rozumíš, heslo. Basa by nám tím potvrdil, že je to Basa a zároveň by nás tím "heslem" všechny tady pozdravil :-))) Já si teda myslím, že je to 100 % Basa. I bez hesla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl by říct, že zdraví všechny plyšáky z tenisportálu :-))).
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu napsala, at pozdraví stálou divačku Emu :-))) chtěla jsem si trochu šplhnout noo..
Tak kdyby náhodou fakt pozdravil a já to neslyšela, dejte mi fakt vědět :-))
Reagovat
smazaný uživatel
U článku výš máš od Basy odpověď, Eminko :-).
Reagovat
Basa
Tak já ty plyšáky zkusim, když bude nějaká vhodná chvíle, která by nenarušila přenos a kdy by si toho šéf nevšiml:)))
Reagovat
smazaný uživatel
No paráda, třeba jen nějak polohlasně..nebo až nebude Michal Šíma dávat pozor :-))).
Reagovat
gigin
Hlavně spisovně, nebo ti to Broz neuzná !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Super :-)
Reagovat
Fandina
ale co když Basa požádá Basíka, aby to řekl? ... úsměv
Reagovat
Basa
Ok, tak já to Basíkovi řeknu:) Jak řikám, klidně mi napište na FB
Reagovat
pepin
No Gigine, konečně jsi dostal rozum a přestaneš se domáhat Nol. Předsta si, kdyby chudák pan Baso měl každému dokazovat přes jeho hráče, že je to opravdu on.Jinak Tě zdravím.
Reagovat
Fandina
Myslíš, že gigin dá pokoj? nevím nevím hochu ... úsměv
Reagovat
gigin
Dám pokoj, to víte, že dám ... Myslel jsem to samozřejmě z legrace .. ale už zalezu a dám všem pokoj, slibuju ..
Reagovat
smazaný uživatel
gigine, v pohodě :-), pan Basík je přece v tenisových kruzích známá osoba a musí počítat s tím, že na něj budeme trošku dorážet :-))). Pojď si ťuknout, brachu :-).
Reagovat
gigin
ťukni si se sojkou se Sojkou !! :-))) jo, jdu, to víš, že jdu ... :-))
Reagovat
Fandina
Tak my jsme se dohodli, že spolu držíme basu no a najednou Basa tady ... tak ho přiberem ne? ... úsměv
Reagovat
pepin
Fandino, Ty jsi velitel, tak jak rozhodneš tak bude.
Reagovat
gigin
Vážně. Jako tenisoví fanoušci si toho samozřejmě vážíme (aspoň já teda), že se tu objevil sportovní komentátor. Jestli jsem tě (vás) urazil tím tykáním, tak mne to mrzí a byl bych rád, kdyby ses (jste se) tu objevil zase někdy znovu a prohodil pár slov. S Djokem už prudit nebudu a ověření identity taky vynechám :-)
Reagovat
Basa
Já se doopravdy neurazim, popravdě nemám rád, když mi někdo vyká a ke všemu mi je "jen" 26, tak si myslim, že budeme věkově blízko s většinou zde. A na Eurosportu si všichni tykáme, tak to bude stejné i zde. No nic, musim jít hrát (tenis), tak se tu všichni mějte a večer u Kvitový naslyšenou:) A pokud vás něco zajímá, klidně všechny, můžete mi napsat na FB, no problemo.
Reagovat
gigin
Tak to je super. Věkové skupiny jsou tady různé a ty jsi jeden z mála, co tu přiznal svůj věk. Ale když jsi fakt Basa, tak bychom si to stejně zjistili :-)) Ale např. takový Vls, ten pamatuje Šemíka jako hříbě a rašelinu na Kladně, ten to tu taky přiznal .. :-)) Zatím díky za fajn pokec a hezký den ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem dal aspon na Facebook turnaje dotaz, co se sakra stalo se zapasem Petry se Schiavone, protoze jediny, co se clovek dozvedel, byl vysledek plus na tech jejich strankach je jeden clanek, kde je par Petrinych vet. Jinak nic, zadny aspon kratoucky zaznam, zadne interview, proste nic, ten zapas proste Nemcouri nebo Eurosport ci buhvi kdo uplne totalne ignoroval.
Reagovat
freeteepek
Tohle je opravdu divný turnaj:-) Už ve třetím kole na sebe narazí mnohé favoritky. Dnešní zápasy vypadají velmi zajímavě.
Co je ale fakt nejdivnější, že ani v sestřizích zápasů wimbledonskou vítězku nenajdu. Z obrazových materiálů ze včerejška je jen na 2 fotkách. Doufám, že se ta "diskriminace" třetí hráčky světa po dnešku zlepší:-))
Reagovat
Heather_Fedex
...taky se mi vubec nelibi ten koment na adresu caro, ze by to chtelo vic treningu a min vecirku. nemam rada tyhle kecy., opravdu ne.
Reagovat
Heather_Fedex
ted jsem taky videla tu vymenu, o kt. ste mluvili a to bylo opravdu neco neskutecneho. pred tim by se mohl sklonit i nadal s djokovicem, vazne.
petra to bude mit extra narocne. vyhoda bude podle mne na strane angie, ne jenom diki domaci podpore, ale i diki povrchu, kt. ji naprosto vyhovuje. vyborne se na antuce pohybuje a dokaze s defenzivy vycarovat winner. neodvazim si tipnout, jak to dopadne...
Reagovat
dadaft
snad to Petra zvládne. uvidíme jak se Andělka vypořádá s tím, že bude mít na všechno polovinu času.
Reagovat
freeteepek
Už jsem se odvážil tipnout Petru. Ale očekávám boj. Měl by to být vyrovnaný souboj a sázení bude určitě zajímavý:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím je to pro mě takový trochu divný turnaj. Buď moje oblíbená hráčka prohraje nebo postoupí po skreči soupeřky...

Vika - Petko: Koukal jsem se od 2. setu. Vika hraje pořád skvěle. Snad jenom ta jedna chyba (myslím v sedmém gemu 2. setu), kdy Vika šla na síť. Vypadalo to, že v pohodě zahraje vítězný úder, ale místo rány zvolila jen takové nedůrazné zakončení a míček skončil v autu... Ale nevadí. Hned po tom bylo vidět, že Vika ví, co udělala špatně. Jinak Petko hrála moc dobře, ale bohužel ten zápas skončil strašně nešťastně. Petko si nepříjemně zvrtla kotník a bylo jasné, že už nebude moct pokračovat. Jsem pyšný na Viku, zachovala se jako pravá sportovkyně. Přinesla Andrejce pytlík s ledem a pak jí pomáhala odkulhat z kurtu... Je to strašná škoda, mohl to být ještě pěkný tenis. Vika určitě chtěla vyhrát, ale rozhodně ne takhle. Snad se Petko brzy uzdraví, moc jí držím palce. Je neuvěřitelné, jakou má v poslední době smůlu. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Angelique: Co říct? Nejděsivější není ani prohra, ani to skóre, ale skutečnost, že Caroline toho nemůžu moc vytknout. Snažila se, bojovala, chtěla s tím ještě něco udělat... Jenže hrát dneska proti Angelique byl téměř nadlidský úkol. Skvělý servis, return, skvělá práce v dlouhých výměnách, všechno jí tam padalo, všechno vrátila. Úplně nejlepší příklad, který tak trochu symbolizoval celý zápas, byl ve 2. setu při prvním fiftýnu třetího gemu... To bylo prostě jako hrát s robotem. Angelique předvedla výkon minimálně na hranici první trojky a hodně bych se divil, kdyby dříve nebo později nenakoukla aspoň do první desítky. Caro s ní prohrála před nedávnem v Kodani, ale dneska to byl mnohem těžší zápas. Koukal jsem, že Caro měla v 1. setu 90% první servis, což je vynikající číslo. Angelique měla sice "jenom" 52%, ale ta efektivita... Opravdu klobouk dolů před tím, co předvedla Angelique. Caro nemusí být smutná a vůbec nepřeháním, když řeknu, že mnoho hráček by dnes proti Angelique prohrálo dvakrát 6:0. Jestli zítra předvede Angelique něco podobného a Petra zahraje taky svůj top tenis, tak se můžeme těšit na jeden z nejlepších zápasů tohoto roku. Jinak mě samozřejmě budou velmi zajímat zápasy Vika - Mona a Masha - Sam. :) Mimochodem, dnes bylo vidět, že Ana prohrála taky s hodně silnou soupeřkou...
Reagovat
kejv2
Musim souhlasit s tim, ze Carolina dnes opravdu nehrala vubec spatne, rekl bych dokonce nad svoje pomery. Celkem casto se snazila utocit a povedlo se ji par peknych winneru. Kerber ale dneska byla opravdu k neporazeni a vsechny utoky Caroliny s mensim ci vetsim usilim odrazila a nakonec sama presla do protiutoku. Ten micek, co popisuje Monty, osobne povazuju za jeden z nejlepsich, co jsem kdy videl (tenis sleduju 2 roky).

Kazdopadne to byl dnes moc dobry tenis z obou stran, i kdyz podle skore to tak uplne nevypada.
Reagovat
VlS
V podstatě souhlas, Caro hrála nad svůj obvyklý standard a prostě to nestačilo. Co má Caro špatné a je to její slabina je FH a pořád, i když hraje agresivněji než dřív, je to málo agresivní, prostě nehraje to tak na lajny, jako nejlepší konkurence.
Z jiného soudku - komentátor kritizoval Caro, že má moc večírků a že někam jela s Rorym a musím říci, že mě tím naštval. I špičkoví sportovci mají nárok na soukromí a na svou nějakou radost a myslím, že všechny holky v první stovce tenisu daly a dávají strašně moc, rozhodně víc, než své profesi dávají televizní komentátoři. Nemám rád tyhle "znalecké" odsudky vzniklé z tohpo, že pánovi někdo půjčil do ruky mikrofon a proto si myslí, že musí pořád něco povídat.
Reagovat
pepin
Ale Visi to k tomu přece patří, je to celosvětově známá osoba a na ní nenechá pokud to jde nikdo nitku suchou, a když potom dostane takový nářez, tak to použijí. Vem si nedávno, co se dělo kolem Petry, když pořád nevyhrávala. Začali s Adamem, přes Cernoška atd. To je hold život známé osobnosti. A komentátory vůbec neřeším, dnes jsem zase jen kroutil hlavou za co berou prachy.
Reagovat
smazaný uživatel
kejv2: Souhlas. Caro se snažila být aktivní a v některých momentech jí to vycházelo. Jenže s tím zápasem už se toho nedalo moc udělat, Angelique byla hodně rozjetá. Jinak jestli budeš sledovat tenis i v dalších letech, tak si myslím, že moc lepších míčků neuvidíš... To bylo fakt něco neskutečného.

VIS: Ten komentátor byl na českém Eurosportu? Momentálně českou verzi nemám a na tento zápas jsem se díval přes net. Víš co, já už se k některým lidem (komentátorům, novinářům) ani nevyjadřuju... Naprosto souhlasím s tím, cos napsal.
Reagovat
dadaft
a jejej, koukám, že jsem přišel o dva zajímavé zápasy...
Reagovat
Basa
Tak mikrofon mi jen tak nikdo nepůjčil pane Vis, to je první věc a druhá věc je ta, že jsem řekl pouze svůj názor - není náhoda, že od tý doby, co začala Caro s golfistou šly výsledky rapidně dolů. Já jí za to nekritizuju, je to absolutně její věc, jen jsem to zmínil. Modní přehlídka NY, dostihy v Dubaji - ok, nic proti, ale myslim, že tomu nedává úplně vše. Libor Basík
Reagovat
dadaft
buďte v klidu pane Basíku. jste moc dobrý a od VISe to byly jen emoce. Váš AM. ))
Reagovat
dadaft
P.S. však to Caroline dojde taky.
anebo ne.
Reagovat
pepin
Plně s Vámi pane Basík souhlasím, co se týče Caro. To je zcela běžný jev u sportovců, těch příkladů je celá řada. Co se týče komentování má pravdu Vis, patříte k těm, co se nechají poslouchat. Ale je také pravda, že někteří Vaši kolegové by si měli občas pustit svůj vlastní komentář, aby viděli jak to vypadá a jak to asi vnímáme my obyčejní lidé a fanoušci.
Reagovat
VlS
Vážení, nešlo o žádné emoce. Nejsem fanda Caroline, nemám rád její tenis a je mi fuk co v soukromí dělá. Nesnáším bulvarizaci sportu. Nevím kolik který sportovec provečírkuje času a rekordmany bych případně spojoval s jinými sporty než s tenisem, ale je to jedno. Wozniacká včera nehrála nijak hůř než hrála v době, kdy sbírala tituly, běhá stále skvěle a fyzičku má viditelně výbornou. Konstatování, že by se měla s týmem zamyslet co s tím bylo konkrétní a OK. Spojení s večírky a výletem s přítelem bylo na úrovni pavlačové drbny a nekorektní. Pán, kterému někdo půjčí mikrofon přestává být soukromníkem se svými názory, to může být Basa zde, ale ne Basík na Eurosportu, tam je totiž instituce a hlasatel "objektivní" pravdy.
Reagovat
VlS
Pepine,právě proto co se dělo kolem Petry, ale v podstatě kolem kohokoliv, kdo někde nějak nečekaně prohraje mi to vadí a víš, že se proti tomu stavím vždy. Myslím si, že mají být komentovány výkony na kurtu a ve hře a případně, pokud je někdo skutečný odborník, je zajímavé slyšet nebo číst jeho názor na odbornou stránku věci (např. Martina Hingisová, Martina Navrátilová, když už jsme u Caro se vyjařovaly k tenisovému problému). Kdo s kým chodí, kde s ním byl, nebo kde byl na večírku do toho podle mě nepatří, spojitost s výkonem je přinejmenším neověřená.
Reagovat
dadaft
dobrá. možná si pan Basík mohl odpustit ty večírky (navíc já sám jsem to neslyšel, takže co se do toho pletu) a komentář soukromí.
na druhou stranu jsme jenom lidé, kolikrát jsem já v životě řekl něco ne příliš vhodného... a odkomentovat dobře utkání není žádná brnkačka.
nicméně trvám na tom, že je Basík pro tenis hodně zapálený a že jeho komentáře mají "basíkovský" švih.
Reagovat
gigin
a jestli je ten zdejší Basa vůbec pan Basík !! Jestli ano, tak pane Basík řekněte při příštím vašem vystoupení v tv 3x po sobě - Novak Djokovič je nejlepší tenista na světě !! Pak to bude jasné, že jste to Vy !!
Reagovat
dadaft
a ještě poznámka: navážet se do někoho, že mu někdo půjčil mikrofon není ze stejného soudku? to není dehonestace?
mikrofony se jen tak nepůjčují. člověk musí něco ukázat, aby mu byl "půjčen".
Reagovat
dadaft
teď koukám na ten zápas, tak jsem zvědav, jestli tady zase neprobíhá bouře ve sklenici vody...
Reagovat
dadaft
Mno, Petru dnes nečeká nic jednoduchého...
Reagovat
dadaft
tak teď jsem to slyšel. asi si to mohl odpustit. ale byly to jen DVĚ VĚTY a nijak to bulvárně nerozmazával. bouře ve sklenici vody.
to si zase myslím, že třeba komentáře Navrátilové, že Caro není žádná jednička (i když byla jedničkou víc než rok), jsou mnohem horší.
Reagovat
Basa
To si nemůžu dovolit pane Gigin:)))Kor když Noleho komentovat nebudu:) Jinak pro VIS: Já naopak nikdy neřekl proti Caro ani slovo, když se všude blekotalo, že je neprávem jedničkou atd, atd. Prostě má jiný přednosti než drtivej forhand a nesází jeden winner za druhým, ale vyhrávala a udržela se na špici nějakejch 67. týdnů, což je skvělej výsledek. Jenže od půlky loňský sezony nevyhrála turnaj, tak je logické, že se prostě hledá nějaký propojení a vztah s Rorrym se nabízí. Ale jak jsem psal předtim, je to zcela její věc. Sám tenis hraju 20let, samozřejmě, že ne na takový úrovni, ale jak řikal otec Renaty Tomanové, když jste se dostali na Pardubickou juniorku, můžete tvrdit, že jste byli slušnými tenisty:) Do Pardubic jsem se dostal, tak něco o tenise snad vim:)
Reagovat
gigin
Já vím, že to tam nemůžete kecat :-) To byl jen takový pokus o vtip a pokus o vaši identifikaci :-))) Nikdy Noleho nebudete komentovat ??
Reagovat
smazaný uživatel
L.Basík je podle mě jeden z mála opravdu objektivních a lidí znalých tenisu na Eurosportu. Mám ho ráda, proto možná já ted nebudu objektivní, ale ještě jsem od něj neslyšela nic na nikoho, co by mi zásadně vadilo, naopak..co vím, tak i třeba i spolu s Moravcem jezdí na gs a ví tak, o čem mluví, může nám to dění přiblížit i jinak, než jen právě suchým a nezáživným mluvením od mikrofonu, příkladů, jak to někteří dělají, by se našlo víc..a na několika jménech bychom se tu i shodli, už se to tu i probíralo.

Zápas jsem neviděla, ale Libora B. znám z jeho komentování docela dobře, takže se vyjadřuju k tomu, jak se mi jeví celkově..jestli tohle řekl o Caro, nevím, jak to myslel, v jakém kontextu to třeba řekl ..ale co poslouchám třeba golfové přenosy, tak tam pomerně často zminují Caro, když mluví o Rorym a komentátoři se tomu smějí, angličtí..asi to tedy nebude jen české specifikum, vůbec bych to nevztahovala ani jen k českým komentátorům obecně.
Reagovat
dadaft
jj, angláni se s tím někdy vůbec nemažou. proti nim jsou ti naši vrcholem korektnosti. a je to dobře, dodávám.
naprostý souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Buďme rádi za fundované komentátory jako jsou pánové Moravec a Basík. Když si vzpomenu na Jana Slepičku nebo Martina Pouvu (Nova), tak se mi ježí srst dodnes :-). Nikdy nezapomenu jak Pouva označil Tursunova za antukáře :-))))).
Reagovat
gigin
To máš určitě pravdu. A moc by mne těšilo, kdyby Basa tady někdy za náma zašel. Ještě mi ale musí potvrdit tu totožnost !! :-))))
Reagovat
Basa
Blíží se nám RG, kde budeme na Eurosportu vysílat 14dní na obou kanálech. Tak je dosti pravděpodobné, že Noleho komentovat budu:) Ale stejnak to neřeknu:))) Hh, ale mám ho rád, je s nim srandy kopec mimo kurt:)
Reagovat
Fandina
Ale stejně je máme rádi, ty nejlepší komentátory na Tenisportálu písmem VlSe a na Eurosportu i slovem Libora Basíka. Každý poslal jeden fiftýn do sítě, ale jinak, krásný tenisový game set math nebo Mats? ... Tak už se těším na další Vaše komentáře, pánové ... fandím fandím a obou posílám ... úsměv
Reagovat
Fandina
Komentuje ještě tenis Michal Šíma? Děkuji za odpověď, teď jsem ho nějak neslyšela ... úsměv
Reagovat
Basa
Ahoj nebo dobrý den, Michal občas komentuje tenis, ale moc ne. Je šéfem, takže toho má dost, komentuje biatlon a bundesligu. K tomu se mu narodil malej, tak má ještě další radostné povinnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
V době, kdy jsem měl ještě čas sledovat víc Eurosport, tak byl Michal Šíma skvělej na biatlon nebo třeba snooker. Vím, že i chodíval na fórum o biatlonu a debatoval s fanoušky :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Šíma neurazí, tak nějak ho mám zafixovaného :-) Ještě Homolka je hodně slyšet..skoky na lyžích v jeho podání jsou prostě neodolatelné :-) má zajímavou barvu hlasu..
No, Slepička je stará škola, pořád vzpomíná, co bylo, člověk se i občas zasměje :-)
Pouva..a jeje..raději fakt ne :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně..Homolka, ten má takový živý a zvučný hlas :-). Skoky (lety) na lyžích a biatlon jsou pro mě asi nejoblíbenější zimní sporty, krom hokeje...
Ještě si z těch komentátorů Eurosportu vybavuju Jakuba Vančuru a třeba Ondřeje Novotného, ten dělal hodně spíš ty bojové sporty..
Reagovat
Fandina
Jasně že ahoj ... i když půjde o spojení virtuálního nicka s realitou :-) a je to taky sportovní pozdrav přece ... úsměv
Za Michala Šímu díky ... zvědavost byla ukojena ... super
Reagovat
gigin
Nole !! Díky ! A taky ahoj !! :-))) Aspoň 1x to ale řekneš, že jo !! :-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouho jsem neslyšela Sandru Kleinovou..snad už nekomentuje? Tenis uměla komentovat z pozice člověka, který ví, co přesně v danou chvíli tenista prožívá a ty údery uměla přiblížit i těm, kteří v životě tenis nehráli..prostě to nebylo jen nudný a strohý oznamování score, jako u Slepičky..15:30, 30 oba..:-)))
A nepřechylovala, což já osobně vítám.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si taky nedáš s tím Nolem pořád pokoj, nech chudáka Libora na pokoji :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Můj názor je ten, že Caro má přesně určené, kdy bude trénovat a kdy půjde s Rorym na nějakou akci. Absolutně nesouhlasím s tvrzením, že tenisu nedává maximum. Ale samozřejmě, nějaké spekulace vždycky budou...

No vidíte, kdo mezi nás píše. Já jsem si to vždycky myslel, že komentátoři sledujou diskuse. :D Co se týče pana Šímy, tak toho jsem slyšel jednou (letos v Sydney při zápase Caro - Aga) a stačilo mi to... Jinak naprostý souhlas: Sandra Kleinová je nejlepší (doufám, že ještě komentuje) a Slepička nejhorší (nejenom na tenis :D).
Reagovat
gigin
Ale tak ho jenom trošku šťouchám :-) To se snad smí, ne ? Navíc je paťulinek, venku nádherně .. :-))) Jo, když si tady všichni tykáme, tak bychom Basovi měli taky tykat a on nám taky, co ?? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to myslíte pane gigine, my dva si snad tykáme? :-)))
Reagovat
Basa
Jak kteří komentátoři:)Třeba Honza čte samozřejmě diskuze u skoků na lyžích, já čtu diskuze o tenisu, nejen tady, ale i na jiných portálech. Ne, že bych si potřeboval přečíst, co jsem kde řekl blbě, ale občas tam jsou i dobrý podněty pro vysílání. Jinak k Sandře - ona by komentoval, jenže má malou holčičku, takže s ní lítá odpoledne po kurtech - a dopoledne vyjma turnajů v Austrálii tenis není - čas, kdy by mohla.
Reagovat
Basa
Tady za náma zašel? To je kam?:) Na tenisportal, na pivo, na tenisovej turnaj, za týden začínaj mistráky - tak třeba tam?:)
Reagovat
Fandina
chválila jsem tu komentátory a zapomněla jsem na tebe o tvých fan ... vždy pěkné počteníčko i ve verších ... úsměv
A když jde o Caro, jasně, že se Rory nabízí, ale kdo věděl, kolik času a s kým strávila před ním? Já bych o tom ve spojení s formou nemluvila. Že je přeskočí agresivnější hráčka bylo otázkou času. A navíc, také se mi jeví, že teď přitlačila. Dřív kopce, teď winners. A mohou přibývat ... úsměv
Reagovat
gigin
To je fakt !! Tak snad si někdy přiťukneme Tipsarem na to tykání ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já piju jedině Sojku! :-)
Reagovat
gigin
Zašel na tenisportal ano, na pivo - jedině na Tipsara nebo na Sojku (tyto dvě značky tu mají největší výtoč) a tenisový turnaj - tam si nejsem úplně jistý :-))
Reagovat
gigin
Leštič !! Klasický leštič !! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Basa: Aha, tak díky za informaci o Sandře. :)

Fandina: Děkuji za uznání. :) Souhlasím s tebou. Vždycky někdo někoho přeskočí... Myslím si, že když stojí na druhé straně tenistka s takovou fazónou jako včera Angelique, tak už to není ani tolik o Caroline. Jak už jsem psal: Skončilo to 1:6 a 2:6, ale nejděsivější na tom je, že se toho Caroline nedá moc vytknout.
Reagovat
pepin
Jsem docela překvapen a musím Vás pochválit, že jste se nebál a zavítal mezi nás na portál. Jen častěji, určitě to uvítáme. Děkujeme.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by se bál..kdopak by se Vlka bál :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Basa
Nemám se čeho bát:)Snažim se bejt objektivní a nebráním se ani kritice - a kde jinde získat zpětnou vazbu než na stránkách, kam chodí lidé, co tenis sledují. Nevim, zda-li sami hrajete nebo ne, ale každopádně tenis se tenisu věnujete.
Reagovat
Heather_Fedex
mu. Jsem si jistá, že na hardu by takový zápas mezi námi vypadal úplně jinak,"
to chtela rict, ze hard je pomalejsi nez antuka???
Reagovat
smazaný uživatel
Asi chtěla na hardu dostat dva kanáry... :-) Ale není to až zase tolik její chyba, Mona byla neuvěřitelná.
Reagovat
smazaný uživatel
co by kdyby, lacine reci porazenych..
Reagovat
smazaný uživatel
co se tyka Mony... kurzy nasazene v Betvictorem mne prijde jako maxiulet..
Victoria Azarenka v Mona Barthel 1.118 - 6.250, na Viku "polovicni" kurz nez dnes proti Petkorazzi
Reagovat
smazaný uživatel
Marion spíš chtěla říct, že antuka není zrovna povrch, na kterém se tetelí blahem :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jdeš do toho? :-) Ten kurz je fakt šílenej! Jestli je Mona aspoň trošku typická ženská, tak jí to bude chtít vrátit za tu Ameriku a bude se mstít... jeeeje :-)
Reagovat
Fandina
Vika hrála letos s Monou třikrát a vždycky jí porazila.
Reagovat
smazaný uživatel
ja do toho jdu:) pochybuju ze nekde bude vyssi kurz, uz ten na betfairu jsou pozadavky ze lide chcou brat 5.80, coz uz samo o sobe je 8% jisty zisk, behem par hodin, banky davaji na sporacich 2.5% na rok:D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je potom úplně jasný! Do třetice všeho dobrého a dost :-) Fandím Moně, teď to zlomí. Bude na tom líp psychicky a má tam publikum.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasne no, 0-3 letos, ale ten posledni uz byl 3 setovy a prohrala v tiebreaku, Monu jsem videl vsechny zapasy v Kodani, a tu na Porsche jak s Ivanovic, tak dnes s Bartoli.. a me pocity jsou vesmes dobre, Mona podava lip nez Petkorazzi a momentalne snad (verim tomu) i lip hraje. Jako Vika je favoritka, ale 1.11-6.25? to je za zasluhy a ne za aktualni vykony :)
Reagovat
Heather_Fedex
mizna. ale na trave by dopadla jeste hur. s tim delovym servisem a udermi by asi sotva neco udelala na rychlejsim povrchu, natoz na tom pomalejsim-a sice, antuka v stuttgartu zjavne patri mezi ty rychlejsi...
Reagovat
smazaný uživatel
a uz to BetVictor snizil z 6.25 na 5.60 :( nemel jsem cekat a vypisovat na fora :P
Reagovat
Heather_Fedex
zadne mizna-ale mOzna!
;)
Reagovat
smazaný uživatel
To se takhle nedá říct, jak by to dopadlo na jiném povrchu :-). Marion se třeba na antuce hůř pohybuje..a na trávě by neměla Mona tolik času na údery při rychlém a nízkém odskoku..je tam hodně neznámých :-).
Reagovat
VlS
Dělový servis? To myslíš vážně? Lítá jí to kolem 160, což není dělový servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tráva Marion vyhovuje ..
Reagovat
Fandina
Marion tam mluví také povrchu jako kluzkém ledu ne, a že to německé holky na něm mají nacvičené ... třeba ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Ony americké betony jsou skutečně dost pomalé a tahle antuka je navíc napuštěná olejem, takže asi dost klouže. Marion zřejmě chtěla říct, že si vzala špatný boty, který na takovém povrchu hodně kloužou. Míček pochopitelně taky:-)
Reagovat
Heather_Fedex
dobra, delove servisy to nejsou. nejde ani tak o rychlost a razanci, ale o umistneni. jak uz jsem psala kdysi, ve statistice es se mona nachazi v top 10 ;)
Reagovat
Heather_Fedex
tak tohle jsem necekala. 6:2 6:1.
mimochodem, neprekvapilo by mne, kdyby byly ve finale mona a angelique ;) tedy trochu ano, ale nebi to az tak moc nerealne. z nemeckeho tenisu tyhle dve momentalne zari nejvic
Reagovat
Heather_Fedex
neBYLO by to az tak moc nerealne...
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že jsem to neviděla, vůbec nemám čas, tak snad zítra něco uvidím :-(
Angelika musela hrát hodně dobře, výsledek poměrně jednoznačný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už v Kodani jí dala vedou, ale tady už čuchám debakl :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
"vedou" - ve dvou..rychlá doba, zkracuje se :-))
Reagovat
VlS
Rychlá doba, za chvilku přijdou Postřižiny a psům budou krátit ocásky :-). No tedy, Andělka Caro pěkně spláchla a pro jistotu dvakrát :-)).
Doufám, že si Andělka něco vypůjčila od zítřka.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes jsem to cekal vyrovnanejsi nez v Kodani, ale opak byl pravdou..

Z dneska mam ale nejak "blbou" naladu, vse co jsem si v hlave odtipoval vyslo (Mona, Angelika, Halep, Stosur), kdybych mel vetsi odvahu jit proti Bartoli.. a pridal tu jednu nulu na vkladu byl sem ted vysmaty od ucha k uchu, protoze ty dalsi zapasy bych pak retezil.. a vse by vyslo.. :O ..... tak sem da se rict mirne vytoceny.. kdovi kdy se to prijde tak sejde
Reagovat
smazaný uživatel
:-))..ale to by došlo i na tebe Newfoundlande :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jsi neměl odvahu jít proti Bartoli?
Reagovat
smazaný uživatel
protoze proti ni nerad davam, dokaze se hecnout a pak jede jak parnik a mne to zacne hrozne vytacet... to co se mne na ni normalne libi jak se hecuje a raduje a povzbuzuje tak v tom momente mne to strasne tociii a nechci tyto pocity zazivat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt číslo :-) pamatuju, jak jsi psal nedávno, že tě vytáčí, když Zakopalová prohrává a nedává najevo ŽÁDNÉ EMOCE..a jak tě to štve, když máš vsazeno a ono je jí to jedno:-)))
nebo to byla Cetkovská? Už nevím jistě..

Jo, u Marion to úplně chápu, ona je fakt jako buldok, když se zakousne, tak nepustí :-) ale já ji mám i tak ráda..
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasne, kdyz mam vsazene na Marion tak ji za to miluju, kdyz mam proti ni tak ji za to nenavidim... copak to nechapes??:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak můžu být tak hloupá, že mi to nedošlo..no, TED už to chápu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem ja nerekl ani jsem si to nemyslel;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím :-)
Reagovat
VlS
Já vím, já před tím VARUJU
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně dobrý zápas! :-) Angelice tam zatim padne všechno... :-) Jen že v tom prvním setu nebyl kanár, šance tam byla... :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Ted jsem k tomu prisla, Caro dostava zatim pekne na p*del
Reagovat
rib
hmmmm, snad se Andělka vyčerpá dnes, fakt jí tam padá cokoliv na co sáhne...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak demolice Wozniacki je u konce! :-) Hoodně dobrý výkon od Kerber...
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj můžu se zeptat na stránku podrobných statistik zápasu Kvitová - Schiavone děkuju :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me
Reagovat
Fandina
http://www.tenislive.cz/wta/zapas/petra-kvitova-VS-francesca-schiavone/porsche-tennis-grand-prix-stuttgart-2012/

http://www.livesport.cz/zapas/4I4Q6CkB/#prubeh-zapasu;1

http://www.protennislive.com/frameset.asp?year=2012&wkno=17&lang=en&tabno=2&eventid=1051&ref=www.wtatennis.com
Reagovat
smazaný uživatel
moc děkuju :)
Reagovat
Heather_Fedex
tak zatim je tech skrecu pozehnane. alize,jelena,daniela a ted i petko :(
zeby spatna karma??
Reagovat
vendulkabendulka
Karma asi ne, tam uz maj urcite ustredni topeni
Reagovat
VlS
prohrály 4:6 a 5:7. Musím říct, že Lucka hrála blbě (Nasťa taky). Ve druhém už vedly a podávaly na set, ale prohrály.

Co se stalo Petko? Díval jsem se na debla a neviděl jsem to.
Reagovat
gigin
Kotník... něco podobného jak ten Benneteau v MC.. akorát teda dopadla normálně a nezramovala si ještě ruku .. nic, konec hned .. slzy, Aza jí pomáhala do šatny a taky měla na krajíčku .. Velká škoda, páč Andrea hrála fakt dobře a brkalo se jí po druhém setu .. já jsem jí věřil ..
Reagovat
Heather_Fedex
no tak to je opravdu smula. zda se, ze nemecky tenis ma, bohuzel, po lisicke dalsi zdravotne handicapovanou hracku :(
Reagovat
VlS
Má teda taky holka pech, ale to ke sportu bohužel patří taky. Tak ať se dá rychle do cajku, ale jestli to bylo hodně a musela jí Vika pomáhat (hezké gesto mimochodem a to nemyslím jízlivě), tak to taky nemusí Madrid stihnout.
Reagovat
gigin
Těžko říct. Vypadalo to hrozně !! Opakovali to asi 3x a aj komentátor říkal, že už to jako nemusí vidět. Bylo to fakt dost .. fuj ... a k tomu ještě Viktorek prohrál v Rumunsku .. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Viktorka vem čert :-), postavila se Andrea na tu nohu pak?
Reagovat
Fandina
Petko nebyla schopna odejít, musela to odskákat po jedné za podpory dvou lidí. Zřejmě vyvrknutý kotník, smejknul se jí, minimálně výron. Snad se to brzy zahojí. Přitom poslední tři hry vyhrála Petko a vypadalo to, že začíná mít navrch ... tak příště, noha se snad brzy zahojí ...
Reagovat
gigin
ne. Zaledovali to, zapáskovali a Aza s lékařkou ji pomáhali obě. Byla do nich zavěšená ..
Reagovat
gigin
ale aspoň Tipsara nevzal čertík .. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsar už mě v Trutnově vařit pivo! :-)

Tak snad se Andrejce nenatrhly vazy...
Reagovat
smazaný uživatel
mě - měl :-)
Reagovat
Fandina
Andrea se na nohu nepostavila, podpíral jí muž a Vika z kurtu, tam jí předala dalšímu muži ten ji nadzved a pak se kamera vrátila.
Reagovat
gigin
To byl chlap, co jí podpíral s Azou??!! Já už su jak ten Vls !! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za report :-). Budeme doufat, že to je jen výron a že to rychle splaskne...
Reagovat
Fandina
přeji rentgenu výron ... co naděláš
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si to už vybrala, zahojí se a co nevidět bude zase tančit moonwalk a hula-hop :-).
Reagovat
gigin
Hula-hopy jí moc nešly !! :-)) Ale Viktorii ano !!
Reagovat
Fandina
... Petko dance ... psí úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina:
http://fc09.deviantart.net/fs18/f/2007/147/3/4/The_Real_Dog_Smile_by_lorraine_kristine.jpg

gigin: moonwalk na antuce byl nej :-)
Reagovat
Fandina
... nazad hezčí než jackson :-)
Reagovat
gigin
to je jas !! Ale já jsem myslel, že vzpomínáš ten hula-hop jak se tam vykrucovali s Djokem a nešlo jim to moc, spíš vůbec .. A pak to zkusila Aza a valila to o dušu .. Na Wimbledonu .. venku crkalo, tak se nudili v zázemí .. víš, co myslím ?? :-)
Reagovat
Fandina
pohotový růžový úsměv, ne psí božííííííí
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=agrRo9IwDbM

Tohle jsem myslel :-).

A ještě pro Fandinu...go go go.

http://www.youtube.com/watch?v=xW-cebbWcgE
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za videa :-)
je mi líto Andrejky, to snad není možný, jakou má smůlu :-(
Zápas jsem sice neviděla, ale co tu čtu..no, nic moc tedy..
Reagovat
Fandina
pejsku díky ... rychlá psí reakce :-)... tak to je asi ten, co jsem viděla ... super
Reagovat
smazaný uživatel
No ahoj :-), snad to je konec smůly pro Andreu a teď už bude zdravá jako rybička :-).

A vůbec..co bude s tím aportem? :-)

http://static.themetapicture.com/media/funny-dog-tennis-balls-mouth.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
gigin: tak tohle video jsem neznal, díky, možná si za to na vteřinu navleču ten obleček :-)

Fandina: ten je pro mě nějvíc známý, tak snad bude zase brzo skotačit :-).
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, já ti to slíbila..a sliby se mají plnit ;-)
A koukám, ty nezapomínáš, to je správný..jen se přihlaš o svoje, pejsku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Joo, to já když o něco stojím, tak mám pamět slona a vytrvalost buldoka :-)).
Reagovat
VlS
A dokážeš všechny 4 chytit v letu naráz?
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě..a ještě u toho s pátým hlavičkuju :-).
Reagovat
VlS
Tak to bych teda fakt nedokázal. Proč to nenaučíš Julču aspoň s jedním?
Reagovat
Fandina
no hlavně aby to pes nechtěl učit Angelique ... maximálně může začít zítra v noci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Říkal jsem si, co je na tom tvém posledním komentu divného...a je to ten smajl..všichni jsou zvyklí na "úsměv" :-)
Reagovat
Fandina
smajlík dávám taky jako odlehčení prosstě vtípek ... ale
úsměv nemusí být vždycky milý,
někdy je to touha v dané chvíli,
zahnat chmury
a znovu od nuly
začít hrát
a pak být rád ...

A úsměv na konci je taky ... měj se fajn, ať se ti vede, přeji radosti a ... úsměv
Reagovat
pepin
Tak jsem docela překvapen, že již i Ty skládáš básně. Já myslel, že jen chlapi.
Reagovat
smazaný uživatel
A zítra pojď pojď pojď - fandění fůry
ať nakopneš Petru do vítězný šnůry.

:-)
Reagovat
Fandina
Já jsem taky překvapena ... vidíš, držím s Tebou basu ... úsměv
Reagovat
Fandina
Angelique tedy jede, jsem zvědavá co na to Peťa, ale myslím, že ještě spolu nehráli, tak Peťulo ... pojď pojď pojď
Fandíme ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava ... holky spolu nehrály prostě tvrdě do toho ... úsměv
Reagovat
Fandina
pěkná rýmovačka od tebe zase, opět hezkej štěk hafánku ... úsměv

zas jeden pejsek s ocáskem co má básnické střevo ...
asi vůbec žádné dřevo ...

... úsměv
Reagovat
pepin
Já vím, že spolu držíme a co se týče zítřka, tak každý zápas je jiný a každý den je jiný. Já bych to nehrotil s pokud Petra má jít vzhůru tak v podstatě musí být jedno, kdo proti ní nastoupí. Já když jsem si ted přečetl komentáře tady a oba poslední zápasy jsem viděl tak prostě nad některými jen kroutím hlavou. Vika jasně, škoda zranění to určitě, ale Petk. by nevyhrála a Caro, sice hrála nad její poslední vystoupení dobře, ale s tím, že se bude vracet na pozici 1 je hold výsledek 6/1, 6/2 prostě hrozný.
Reagovat
Fandina
Jo držíme basu, ale neber ty řeči o návratech kamsi vážně. Ty holky nemohou říkat nic jiného a taky si to přejí, když to šlo jednou, proč ne znovu ... Realita je realita, dnes se mi nezdála Vika neporazitelná, nevím, ono je taky otázkou, kdo je proti a co komu dovolí. Kerber jsem dnes neviděla, ale podle minule v Kodani s Caro si myslím, že jí Peťa dá ... to by jí muselo něco bolet, nebo tak ... herně je určitě lepší ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nenene..Fandina schopnější je poeta..
nezkušený pes ve verších se zaplétá...:-)

Ale je fakt, že z téhle Angeliky jde větší strach, než z té filmové se žofrejem :-).
Reagovat
pepin
Já jsem ten zápas viděl celý, i ten Viki sPetk. V tom je totiž ten rozdíl, že tyhle hráčky jako Petk., Bart. Kerb. Julia atd. dokáží překvapit, nebo lépe dokáží vyhrát, ale zároven můžeme říci, že ne vyhrávat. Vika, kterou zminuješ, první set jasný, ve druhém určité problémy, to známe např. od Petry, ale myslím si, že pokud by nedošlo ke zranění, tak by to určitě zvládla. Pokud se týkalo Kerbr, tak je pravda, že dnes odehrála asi zápas pro ni snů, kdy jsme viděli, že at bouchla kam bouchla, vše ji tam spadlo. Ale to určitě nebude každý den. To by jinak byla šíslo 1.
Reagovat
Fandina
Jasně, že pes
se dnes
s verši opět
nezaplet

A s žofré Angelikou bych mu přála
zaplést se až by ho hřála
jeho krásná srst pejska
vida romantického hejska ... ... úsměv
Reagovat
Fandina
Já jsem to tam blbě napsala, tu Viku jsem myslela překonatelnou výhledově ... její formu dnes ... první set jasný, pak se Petko chytala, ale to byly tři poslední gamy před zraněním, tak nějak zjistila ... jak by na to dál Vika nevíme, ale asi by jí dala. Oni taky ty německé holky, myslím teď na Angel zítra mají ten povrch natrénovaný. Hrály tam na fedu a kdoví jak dlouho to tam měly před tím, jak dlouho tam mohly všechny trénovat. Tento týden ne, to je jasné. Proto i ta Mona dnes. S Vikou tři minulé zápasy projela, tak uvidíme co teď. Marion dnes s Monou celkem jasně pryč a přitom s Ivet hrála dobře a byla celkem v laufu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Pes je plachý moc..až hrůza..
nehrozí tak romantická múza..

Angelika a žofré..jen vzpomínka na doby štěněcí :-)).
Reagovat
Fandina
Že by už tak dlouho?
Tak se tedy těším na ten čas
až se vrátím zas
do let štěněcích
a budu se coby kmet
myslí vracet do romantických let
... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Až takový kmet..jak by mohlo zdát..
pes není!!..pořád si chce hrát :-)

Nejsem starý jako žofré :-)))
Reagovat
Fandina
Nějak jsem to nezvládla, ty verše. Spíš melancholická vzpomínka na štěněcí léta, ale zároveň se říká, že dětmi jsme celý život a celoživotní romantika se mi líbí moc, tak proto ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to mně se taky zamlouvá :-)

Poprvé jsem viděl Angeliku jako štěně a nějak mi to totiž utkvělo..:-)). Tak proto, když se mluví o Angelice, automaticky se mi vybaví ta filmová a ne ta tenisová :-).
Reagovat
gigin
:-((((((((((((((
Reagovat
Bob
bolí mě celý kotník za ní, dost ošklivě si ho zranila. snad bude brzo v pořádku.
Reagovat
pepin
Pro dadaft - první set 6/2, průběh 2/0, 2/2, 6/2. Petkov. nehrála zase až tak špatně, ale prostě hraje proti Azar, a to je hold třída. Párkrát ji prohnama, jednou sebrala podání, ale celkově na ni prostě neměla. Tak se uvidí ve 2 setu.
Reagovat
pepin
Tak ty tragédi na eurosportu zase opakujou Radw., místo aby pustili Petru. Já nevím co jim slíbila nebo co jim dává. Fakt hrůza. Přitom to utkání spousta fanoušků neviděla.
Reagovat
dadaft
nemají na ten zápas vysílací práva.
Reagovat
pepin
To jsem asi pochopil, ale proč zrovna na Petru. Pouštěj tu za odpoledne spoustu jinejch zápasů, ale proč nemaj práva zrovna na Petru.
Reagovat
Fandina
asi teď honí jiné koně a věří na její závěrečná kola :-) a my taky ... úsměv
Reagovat
VlS
Nejspíš pro Němce dávají Němky
Reagovat
pepin
Fakt, lezou mi na nervy.Člověk v potu tváře honí telku z kanálu na kanál a všude Agn. Hrůza.
Reagovat
Fandina
Eurosport viz výše a teď Vika Petko ... ale jinak v telce právě live na SuperTennis Barcelona Montanes Ferrer a na Arriadia Fes debl Babos Minella / Govortsova Savchuk a předtím vyhrála Petra Cetka / Panova a jsou v SF, stejně jako Plíškovic holky, proti sobě ale nejdou ... úsměv
Reagovat
Bob
nedá se někde najít alespoň krátký záznam? čekám na, jestli to dá někdo na youtube, zatím nic.
Reagovat
Fandina
Podle toho z čeho ... například nějaká highligts ze Stuttgartu dávají ex post na http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/german-multimedia_matchhighlights12
Reagovat
VlS
No, nakonec vyhrála, ale mě někdy Sam připadá, že nechala mozek v posilovně. Nepochopím, jak může míče přímo nahrávat na winery.
Uvidíme, jak to půjde s Vuvuzelou, setkají se dvě, které vyznávají, že když to nejde silou, tak to musí jít ještě větší silou.
Julie bude mít trochu honičku, jestli neobhájí SF z Madridu, tak se může propadnout někam k třicítce.
Reagovat
freeteepek
Brejk je na světě. A myslím, že můžu jít v klidu na poštu:-)
Reagovat
dadaft
vypadá to, že Sammy předvedla takovou "kvitovinu". surfařina na vlnách...
Reagovat
Fandina
Možná, že kvitovinu předvádí spíš Julča a to během celé hry. Pěkné winnery a pak metr auty. Ale Peťa spíš vlnuje, Julie takto hraje stále ... ostatně s Peťulou má Julie zas stejné oblečky, že ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Byla to čistá Kvitovina. Peťa dnes krizi druhého setu neměla, tak to Sam vzala za ní:-))
Reagovat
pepin
Ještě, že má s tou Julčou jen stejný obleček a ne hru. To bychom pěkně zaplakali.
Reagovat
dadaft
ono se o Goergesové někdy říká, že hraje podobně jako Petra, říkal to dneska i Štěpán Sokol (spolu s Basíkem mí největší oblíbenci), ale já myslím, že Petra je přece jen jiný level - při vší úctě k Julii.
Reagovat
Fandina
Ale Julie taky hrát umí ... to jo, dnes třeba pěkně BH po čáře a ona si ty vítězné míče hezky připravuje zápěstíčkem a dá do toho páru ... na Sam neměla. A ty stejné oblečky, no Nico je má s Peťou v jedné škatulce, asi, vždy jsou stejné (třeba doplňky čelenka, kšilt, potítka jsou jiná) ... asi postava, horní objem ... úsměv
Reagovat
pepin
Máš pravdu, Petra je někde jinde, mají nebo snad měly podle Fandiny stejný oblečky. Zaplat, že jen oblečky.
Reagovat
pepin
Tak Fandino, já zase až tak tu postavu nesrovnávám, jestli horní nebo spodní objem, nebo či co. Jistěže něco zahrála, to by nebyla tam, kde v tuto chvíli je. Ale jak jsem tu již zmínil, Petra je někde jinde a věřím, že i někam jinam bude postupovat. Ale musím Ti s tím vrškem dát za pravdu.
Reagovat
Fandina
pepin dadaft ... se ví, že je Peťa jinde ... a ještě bude přece !!!
Reagovat
pepin
Je vidět, že spolu držíme basu, a tak to si tedy piš, že je a bude.
Reagovat
dadaft
Sákryš, musím něco zařídit, takže Vika - Andrea nehrozí. ((
Tak pečlivě referujte, ať mám večer co číst.
Snad stihnu aspoň večer Caro - Angie...
Reagovat
pepin
Jsem v práci, ale mám to puštěný na velkým obrázku.
Reagovat
freeteepek
Jestli se nepletu, tak už má Petra na kontě 30 neprohraných zápasů pod střechou v kuse. Ohromná gratulace!
Reagovat
freeteepek
Bohužel jsem zápas nemohl sledovat. Sázka na Francescu mi nevyšla, ale jsem šťastnej:-) Stačí, když vyhraje Sam a prachy mám zpátky. A od zítřka sázím už jenom na Petru!
Reagovat
pepin
Tak to máš smůlu, viděl by jsi pěkný, soustředěný výkon Peti. Takhle by to měla mydlit.
Reagovat
Fandina
Tak to budeš muset přehodnotit ty sázky, Sam Julia teď 1:1 na sety, tak se modli ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Smůlu jsem měl, když jsem trefil 5 tenisových výsledků a o výhru jsem přišel kvůli tomu, že Chelsea v 90! min. vyrovnala.(v zápase s Barc.).Když Sam prohraje, nestane se nic strašný. Ale zatím se drží. Jsem v klidu.
Cože ta Číňanka dneska měla docela problémy s tou Uzbečankou, ne? Proti L.Š. hrála Na Li takřka bezchybně...
Reagovat
Heather_Fedex
promin, ale nemuzu najit zadne pochvalne slova na adresu tvoji favoritky. zato sam- to je jine kafe ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím bída no. Ale já to zase tak neprožívám :-), Sam je daleko lepší a když to tak bude dál, postup jí přeju.
Reagovat
dadaft
že by obrat?
Reagovat
smazaný uživatel
Julia se v oblíbenem Stuttgartu ještě hecne :-)
Reagovat
dadaft
typický antukový tenis ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, už mě z těch nekonečných výměn bolí oči :-)))
Reagovat
Heather_Fedex
no tak asi se uz julca vzchopila...
Reagovat
smazaný uživatel
Řežbaaa, go go go :-))
Reagovat
dadaft
přestala úplně kazit. zato Sam vše ven z kurtu.
Reagovat
dadaft
je zajímavé, že si Julia dává čelenku nahoře přes uši. tohle dělal tuším jedině Borg.
Reagovat
Fandina
možná to má i jiný šikovný význam. Julie je krásně pravidelná v obličeji, jediná vadička na dokonalosti jsou odstálá ouška ... jinak samo včetně figury pěkná krásná holka ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonalost je nudná, mírné nedostatky naopak roztomilé :-)).
Reagovat
dadaft
no, bude to ještě boj.
Reagovat
dadaft
jupíííí. brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat
dadaft
nesmutni. pár želízek v ohni ještě určitě máš. ))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Fandina
Julie dnes na Sam neměla, ale příště ... Roztomilá Julie, ta fiftýny ubije
Reagovat
smazaný uživatel
goFandina se svými rýmy..
zahání tenisové splíny.

Panáčkuju :-))
Reagovat
dadaft
Hooooo - - - Samantha má nový model šatů - a dobrý !!!
Reagovat
Bob
hraje dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen model, někdy v únoru po letech změnila značku. Překvapila mě taky Jankovič, která od letoška nosí Fila hrůzu.
Reagovat
dadaft
jj, fila a lotto jsou takové ne moc pěkné modely

co pořád nemůžu pochopit je, že tak skvělá deblistka jako Sam je v singlu na síti docela slabá...
Reagovat
dadaft
bum bum tenis ))
Reagovat
smazaný uživatel
Fila je zoufalá ve dvou ohledech. Jednak materiál je už na první pohled masivní a zbytečně tlustý, jednak barevné kombinace bývají často otřesné. Na zelenou Fila ropuchu Clijsters z AO 2011 se jen tak nezapomene.
Opačný extrém jsou lehké materiály značky Yonex, které se často nechutně lepí na tělo (Nalbandian, Dementka).
Reagovat
dadaft
adidas + prince, tak to vidím já. ))
Reagovat
dadaft
jinak s těmi barvami Fila souhlas - prostě hrůza.
Reagovat
Heather_Fedex
no tak ten matchpoint byl opravdu luxusni, vika to rozhodne nebude mit proti ni snadne...
Reagovat
Bob
bych se nezlobil, kdyby Barthel zítra Viku porazila :) Uvidíme, jak si bude vést za chvilku.
Reagovat
pepin
No tak se s ní ani moc nemazlila.Opět se potvrzuje, že kdo se snaží hrát aspon trochu na konečný úder a navíc hraje chytře jako dnes Mona tak má naději na úspěch. Byla po zásluze odměněna. Navíc mi připadá Marion nějaká obtloustlá.
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis - frekvence 12245 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

nebo
13 stupňů východně: Hot Bird 13A
Supertennis HD - frekvence 11096 MHz, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 2/3, symbolrate 29900, polarizace H, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13A
Arriadia - frekvence 10873 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
prosim kde na internetu bude hrat rafa??
diky za odkaz!!
Reagovat
gigin
http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bet365.com/extra/cs/streaming/live-sport/
Reagovat
dadaft
Mona to řeže neskutečně !!!
Reagovat
smazaný uživatel
proc neskutecne? ona tak proste hraje, jen je ve stinu vsech tech lisickych, kerberovych, goergeousovych a petkovicovych, ale faktem zustava ze z ni ma nej potencial i nej aktualni formu a je defakto jedina nemka na kterou se nebojim dat vic penez a uz nejakou doby z ni mam mensi dojnou "kravu" - promin Mono:)
Reagovat
dadaft
no tak s Kerberovou nedávno prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
vim vim, no zahodila par setballu, snad i matchball(u) - to uz nevim jiste, splyvaji mne ty zapasy, ale byl to tak i tak vyrovnany match, ale ja neslovickarim o jednom zapase ale spis myslim globalne..
Reagovat
pepin
Nejen, že umí přitvrdit, ale hraje hodně chytře a hlavně v okamžiku, kdy správně použije mozek.
Reagovat
smazaný uživatel
pro mne smula ze tento match byl zrovna s Bartoli - proti te hrozne nerad sazim a to se promitlo i do vyse sazky, kdyby to dnes bylo s Woznou nebo Stosur jel bych na stopero s monou a byl bych zase jednou bohaty chlapec.
No zitra proti Azarence za fer kurz jdu s Monou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
zatim 7 es, mozna prekona vcerejsich 12 ;)
Reagovat
dadaft
tak já bych řekl, že Petkovičová, Kerberová a Bartelová jsou německé hráčky budoucnosti.
Lisická je příliš křehká a z neustálých zranění se asi nevyhrabe (bolí mě z toho srdce).
Görgesová je psychicky slabá.
- - - u těch posledních dvou bych se velmi rád mýlil.
Reagovat
smazaný uživatel
no hracek budoucnosti muze byt 100, ale kralovna jen jedna:)
Kerberova je na okruhu od 2003, Petkovic od 2004, Barthel od 2007.u kolem 100mista je o 3 roky mladsi nez Petkovic a o 2.5 nez Kerber.
Samozrejme vse muze byt jinak, staci nejake zraneni a tak.. ale jsem si svou prognouzou pomerne jisty:)
Reagovat
smazaný uživatel
to "u kolem 100mista" - to nic, tam byla jina veta kterou jsem neuplne smazal :(
Reagovat
Heather_Fedex
o mone nekdo tady psal, ze hraje defenzivne ale rozhodne tomu tak neni. tenhle zapas to jasne dokazuje. hadze ji (marion) to ze strany na stranu, sama ma kvalitni pohyb a servis. obrovska skoda, ze se opet objevila v polovine pavouka spolu s vikou.
Reagovat
dadaft
některé hráčky září v mládí (Jankovič), jiné dozrávají pozdě (Stosur).
no uvidíme. ))
Reagovat
smazaný uživatel
no preji asi aby Aza dnes vyhrala 6-0 6-0 nebo blizko tomu a zitra byl na ni "pidikurz"...
a Aza-Barthel letos uz po 4te pokud dobre pocitam, no...
Reagovat
dadaft
dva až tři winnery na gem - to je panečku pasivní obranářka. ))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píše dadaft.. Hingisová měla v sedmnácti tři grandslamy. Na-Li vyhrála svůj první před třicítkou.
Mona je teď skvělá, má dispozice, ale zatím je to pouze kometa, která hraje na slušné úrovni pár měsíců. Řada stejně starých hráček je už mnohem výš..a mnohem dál :-).
Reagovat
Heather_Fedex
nezapominej, ze ted je uuuplne jina doba nez v devadesatych letech. vekova hranice se posouva. kdysi vyhravali grandslamy 16-17 ti lete holciny, v soucasnosti jsou nejmladsi vitezky vo veku 21-22 let (peta,vika)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá :-), tak si tam dosadíme třeba Anu, která už před dvacítkou hrála na okruhu velmi důstojnou roli :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Heather, neblázni. Kdo kromě Hingisky naposled vyhrál grandslam v necelých 17 letech? To bude asi hodně dávno.
Reagovat
smazaný uživatel
Selešová vyhrála taky dost mladá, ale nevím přesně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Selešové bylo 16 a půl při prvním grandslamovém titulu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tento rekordně nízký věk pod 16 už nikdo nikdy nepřekoná.
http://tennisbios.com/view/tennis-wta-records
Reagovat
Heather_Fedex
samozrejme, masha-wimbledon 2004 v 17tich. myslim, ze to byla posledni tinedzerka, jt. se neco takoveho povedlo
Reagovat
hatatytla
tenhle povrch v kombinaci s halou je snad nejrychlejší antuka co kdy viděl. Viděl jsem šafářová - na li a to bylo jenom prásk, prásk. Výměn nad 6 úderů bylo asi tak 5 za celý utkání.
Reagovat
Heather_Fedex
a vsichni tady uz psali katastroficke scenare ;))
Reagovat
dadaft
já ne. ))
Petru rubne až Samantha.
Reagovat
rib
vzhledem k tomu, že Sam nemá žádný backhand a jen občas práskne forhandem, tak tomu moc nevěřím... Uvidíme, co ukáže
Reagovat
dadaft
vcelku trefná charakteristika grandslamové vítězky a páté hráčky světa. ))
Reagovat
rib
jj, uvědomuju si troufalost svého komentáře :-))) Nicméně místo na žebříčku o ničem nevypovídá a její výhra vloni na USO byla právě ukázkou tohoto herního stylu - prásk forehand, backhand přežiju na údržbu... A i s tím se dá jak je vidět porazit Serenu :-)))))))
Reagovat
pepin
Velká gratulace Petře, opravdu precizní výkon a již ted se můžeme těšit na pátek na další vystoupení.
Reagovat
Pe3k
Pěkně Petra! Pěkně Miloš!
Reagovat
smazaný uživatel
Tornado ze severni Moravy je doufejme v plne forme. Gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
Mein God :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano, Mein Gott uz je otrepane, chce to proste zmenu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist