Mahutova raketa půjde do Síně slávy

1. 7. 2010, 11:11
Aktuality 0
Francouzský tenista Nicolas Mahut, který před týdnem ve Wimbledonu odehrál proti Johnu Isnerovi nejdelší utkání v historii, věnuje svou raketu a tričko z památného souboje muzeu v americkém Newportu. Vzpomínkové předměty na 11 hodin a pět minut dlouhý duel předá v sobotu před losem turnaje ATP, který pořádá newportská Síň slávy.
Profily hráčů
John Isner a Nicolas Mahut

Osmadvacetiletého Mahuta porážka ve třetí den utkání v poměru 68-70 v pátém setu ještě nepřebolela a bude prý trvat zřejmě ještě několik týdnů, než zápis do historie dokáže ocenit. "Lidé na ulici mě zastavují a gratulují mi. Je to ale divné, protože pro mě je to pořád zklamání a bolest. Lidé asi koukají dál než na výsledek. Ale já asi potřebuji čas, než si uvědomím, že jsme s Johnem dokázali něco výjimečného," uvedl.

S úsměvem přešel dotaz novinářů, zda se neobává dalšího tenisového maratonu i v Newportu, na který získal divokou kartu. "On přijede John? Ne, vážně, tentokrát to budou kratší zápasy," uvedl. Jediný severoamerický turnaj na trávě se jako ostatní turnaje ATP hraje na dva vítězné sety, přičemž v případném třetím rozhodne o vítězi tie-break.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist