Návrat se odkládá. Mirzaová očekává s manželem prvního potomka

25. 4. 2018, 10:17
Aktuality 7
Bývalá nejlepší deblistka světa Sania Mirzaová, jež kvůli zranění kolene od loňského října nehraje, je těhotná. Prvního potomka jednatřicetiletá Indka očekává s Pákistáncem Shaibem Malikem, se kterým už před osmi lety vstoupila do manželského svazku. Informaci zveřejnila na svém Instagramu.
Profily hráčů
Sania Mirzaová

Šestinásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře a bývalá deblová světová jednička Sania Mirzaová oznámila na sociálních sítích, že je v jiném stavu. První dítě očekává se svým manželem Pákistáncem Shaibem Malikem, za kterého se provdala v roce 2010. Informaci zveřejnila na svém Instagramu, a to velice originálním způsobem.

Na kurtech se jednatřicetiletá Indka naposledy představila loni na podzim, kdy se společně se Shuai Peng probojovala do semifinále turnaje WTA v Pekingu. Na kurty se měla dle svého únorového prohlášení postupně vrátit, ale fanoušci si budou muset na comeback jedné z nejlepších deblistek světa ještě nějakou dobu počkat.

Mirzaová si své největší kariérní úspěchy připsala po boku Martiny Hingisové. Indka a Švýcarka v letech 2015 a 2016 zvedly nad hlavu tři grandslamové trofeje. Společně dokázaly vyhrát 41 zápasů v řadě a Mirzaová se díky úspěchům s Hingisovou stala první Indkou v čele žebříčku v historii. Po rozchodu s Hingisovou se dala dohromady s Barborou Strýcovou. Společně získaly dva tituly.

Ve dvouhře to Mirzaová nejdále dotáhla na 27. místo světového hodnocení. V osmnácti letech se stala první Indkou, jež se dostala do druhého týdne grandslamového turnaje, konkrétně na US Open 2005.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

7
Přidat komentář
Frick
Lucka někoho měla, tak bych očekával že je taky v jináči.

I když co my vlastně víme, že...
Reagovat
bella
jo, leda by to bylo tvoje :D
Reagovat
slacker
to je nezodpovednost sukat se zranenym kolenem
Reagovat
Krisboy
Ale no tak...co měla dělat, když nemohla hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
a.magerova
Tam vidím spíš velkou vinu v chlapovi, viděl doma sedící ženu, tak ji hooonem vymyslel nějakou práci, kterou samozřejmě spojil (jak jinak) se svou zábavou... ;-)
Reagovat
janek_da
Ty znáš jenom pozice, kde namáháš koleno?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist