Nieminen se dal na florbal. Ve Finsku bude hrát nejvyšší soutěž

11. 4. 2016, 16:34
Aktuality 4
Jen několik měsíců vydržel bez profesionálního sportu bývalý finský tenista Jarkko Nieminen. Čtyřiatřicetiletý hráč, který po minulé sezoně ukončil kariéru, se vrhl na florbal. Dnes oznámil, že bude působit v nejvyšší finské lize v dresu Tampere Classic.
Profily hráčů
Jarkko Nieminen

"Mám rád výzvy," řekl nejúspěšnější finský tenista historie, který si během kariéry na kurtech vydělal na prémiích více než 7,5 milionu dolarů. "Neočekávám a neberu případný úspěch v lize jako samozřejmost, ale taky si nedávám žádná omezení," dodal.

Nieminen, který byl v žebříčku ATP nejvýš na 13. místě, ukončil kariéru loni na podzim. Jeho úplně poslední zápas to ale nebyl: před měsícem se jednorázově vrátil, aby pomohl své zemi v Davis Cupu, a nad soupeřem ze Zimbabwe vyhrál třikrát 6-0.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Krisboy
Borec jaxviň!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to jsem teda myslel, že florbal zrovna ve Finsku má trošku větší úroveň.
Reagovat
Davor1
Adam Malysz sa po konci v skokoch vrhol na Rally Dakar a nebol úplne marný, možno aj Jarko prekvapí... Ak ho berú ako tretieho brankára, tak to až taký prúser byť nemusí :D
Reagovat
7zero
a ty vies ako on hra floorball?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist