Rekordmani Mahut s Isnerem se znovu utkají

13. 12. 2010, 11:57
Aktuality 2
Na Hopman Cupu, tradičním turnaji smíšených týmů, dojde za tři týdny k prvnímu setkání Francouze Nicolase Mahuta s Američanem Johnem Isnerem od jejich památného wimbledonského duelu. Isner letos v červnu na londýnské trávě porazil Mahuta v suverénně nejdelším zápasu historie.
Profily hráčů
John Isner a Nicolas Mahut

Osmadvacetiletý Mahut se dostal do francouzské nominace pro tradiční turnaj v australském Perthu dnes po odhlášení daviscupového reprezentanta Gaela Monfilse, který má problémy s kolenem. Aktuálně 132. hráč vytvoří dvojici s Kristinou Mladenovicovou a s Isnerem by se měl utkat 3. ledna, kdy je naplánován duel Francie - USA.

Isner s Mahutem v prvním kole letošního Wimbledonu sehráli téměř nekonečný zápas, v jehož průběhu padlo několik rekordů. Z vítězství 70-68 v pátém setu se po 183 gamech a 11 hodinách hry radoval Američan, jenž si pomohl 113 esy.

Jedním z těch, kteří sledovali duel, jenž vešel do dějin, byl i turnajový ředitel Hopman Cupu Paul McNamee. "Jejich wimbledonský zápas byla ohromující v každém významu toho slova, proto si ji lidé budou dlouho pamatovat," prohlásil poté, co došlo ke změně v sestavě francouzského týmu. " Teď se ale těším, až je uvidím bojovat v Perthu."

Na Hopmanově poháru ale k podobnému dramatu dojde jen stěží. Hraje se totiž na dva vítězné sety a ve třetí sadě rozhoduje tie-break.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
UnrealTom
to je stejně mazec 70:68 :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
to jo. total vodvez!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist